Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti vállalnátok így közös...

Ti vállalnátok így közös gyereket?

Figyelt kérdés

Van már a nőnek egy 17 és egy 15 éves gyereke, a férfinak egy 17 és egy 12 éves. Mind a négy velük él.

Egyik gyerek sem szeretné, ha lenne kistestvérük, a szülők viszont szeretnének közös gyereket.

Ti mit gondoltok?

2013. okt. 1. 12:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
33%
Nem hinném, hogy kamasz gyerekeknek bármiféle beéleszólása lenne abban, hogy két felnőtt ember, aki őket eltartja, vállal-e gyermeket vagy sem.
2013. okt. 1. 14:05
 42/80 anonim ***** válasza:
73%

ma 13:57

Engem sem kérdeztek meg, hogy akarok-e kistesót...sőt tényként közölték, hogy lesz. Ettől függetlenül sose utáltam a kicsiket, hisz ők nem tehettek semmiről. Miért kellett volna őket büntetnem?

Nálam is fél testvérekről van szó egyébként.

2013. okt. 1. 14:07
 43/80 anonim ***** válasza:
43%

"Én is amondó vagyok, hogy beszéljék meg a gyerekekkel, de ne a gyerekek mondják meg a szülőknek, hogy mi legyen." - OK, legyen. De akkor szerinted hogyan tudják a szülők garantálni azt, hogy ne a nagyobbaknak kelljen azért többet vállalniuk, mert ők önhatalmulag eldöntik a dolgot... tehát azt, hogy akinek nincs joga, annak ebből kötelessége se legyen?

(nem, nem a bébicsőszködésre gondolok, hanem a sima, szimpla együttélésre)

2013. okt. 1. 14:10
 44/80 anonim ***** válasza:
71%

Nekem alapból nem tetszik ez a "mindenkivel, akivel összeállok, legyen egy közös bibibabóca".

A legkisebb 8 év múlva 20 lesz, a kérdezőék addigra 50 körül: előttük a fél életük, elmehetnek világot látni.

2013. okt. 1. 14:12
 45/80 anonim ***** válasza:
84%

"mivel mindenki azt hiszi, hogy a babák egész nap ordítanak, leírtam, hogy nem biztos, hogy így lesz és nem ettől kellene félni elsősorban."

De ez hülyeség. Akármennyi példát felhozhatsz, egyik sem lesz garancia vagy bizonyíték arra, hogy ez a baba végig meg sem fog pisszenni.

2013. okt. 1. 14:14
 46/80 anonim ***** válasza:
61%

"OK, legyen. De akkor szerinted hogyan tudják a szülők garantálni azt, hogy ne a nagyobbaknak kelljen azért többet vállalniuk, mert ők önhatalmulag eldöntik a dolgot"

Az életben semmire sincs garancia.Erre nem lehet semmit alapozni. Arra sincs garancia, hogy akinek szülsz 2-3 gyereket, az nem lép le pár év múlva...hiába esküdözik a templomba.

Én csak azt mondom, hogy nem tudhatjuk a kérdező családjában hogy lenne ez. Nem is a mi dolgunk eldönteni.Emiatt kár is vitatkozni.

2013. okt. 1. 14:15
 47/80 anonim ***** válasza:
67%

'Nem hinném, hogy kamasz gyerekeknek bármiféle beéleszólása lenne abban, hogy két felnőtt ember, aki őket eltartja, vállal-e gyermeket vagy sem.'

Már ez is megdőlt, ha figyeltél volna, hisz kiderült, hogy még dolgoznak is a nagyobbak.

Amúgy az emberek életét nem lehet véletlenekre helyezni. Hát lehet, hogy nem fog sírni a gyerek mert xy válaszolóé sem tette, és akkor tudunk élni, érettségizni meg dolgozni is. ÉS HA NEM JÖN BE, akkor mi lesz velük?

2013. okt. 1. 14:15
 48/80 anonim ***** válasza:
53%

#41, lehet így is... azok a nagyobbak is tudnak úgy dönteni, hogy akkor ők mihamarább elhúznak a vérbe...és addig is minimumra fogják vissza a teljesítményüket tanulásban, munkában, mert minek strapálják magukat... azért, hogy valaki "jutalmul" még több terhet pakoljon rájuk a megkérdezésük és beleegezésük nélkül???

És akkor halleluja, a pár szépen nevelgetheti kettecskén azt a gyereket, akiről csak ők döntöttek...

2013. okt. 1. 14:23
 49/80 anonim ***** válasza:
26%
Megkérdezésük és beleegyezésük nélkül? Majd a saját párjuk a saját családjukkal kapcsolatban nyilván megteszi ezt, na de a szülők? A lekvár tegye el a nagymamát? Ha közös gyermeket szeretnének, akkor lesz közös gyermek.
2013. okt. 1. 14:25
 50/80 anonim ***** válasza:
18%
48 Szerinted ezzel a szöveggel, bárki egyetérteni? mikor egy kölök saját magának tanul? Csinálja a feszkót, simán helyre raknám.. Nem egy kölök dirigál egy felnőtt embernek, ha meg nevelve is van az a gyerek akkor végképp. Elkényeztetett nagyképű és nagypofiju kölök meg mehet melózni, ott emberkedhet, már ha van mire.
2013. okt. 1. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!