Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi szólnátok, hogyha a lányoto...

Mi szólnátok, hogyha a lányotok elakarna menni utazgatni hónapokra és addig az iskolát félbe hagyná?

Figyelt kérdés

A lányom (18) és a barátja (18) jövő tavasszal halasztani szeretnének az iskolában és egy ilyen európai körútra akarnak menni kocsival.

Ez nagyjából az útitervük.

[link]

Azt mondják körülbelül 3 hónapig tartana a dolog, de ez bizonytalan. A fiú szerint addig tart amíg az utuk végére nem érnek. A pontos útvonal is bizonytalan. Minden bizonytalan. Csak elindulnának nagyjából ezen az útvonalon aztán majd jönnének valamikor.

A fiú szülei elég vagyonosak, ők adnák ehhez a kocsit és az anyagiakat is állnák. Sőt! Még biztatják is őket, hogy igenis menni kell. Világot kell látni, blablabla.

Én nagyon nem örülök ennek! Egyrészt nagyon veszélyesnek tartom. Még olyan fiatalok és tapasztalatlanok. Másrészt az iskola miatt is. Annak kellene az elsőnek lennie! ÉN nagyon azon gondolkozom, hogy kerek perec megmondom a lányomnak, hogy nem engedem el!

Nektek mi a véleményetek?

2013. aug. 25. 11:07
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
67%
Komolyan azt hiszitek hogy ha nem mennek el, akkor nem fekszenek le? Mi az, hogy a pénz miatt teszik? Szóval egy olyan kapcsolatban, ahol a férfinak nincs pénze ott nincs szex? A szex mindkét félnek öröm, egy párkapcsolatban ne csináljunk már úgy, mintha a nő valami hatalmas szívességet tenne a párjának.
2013. aug. 25. 16:32
 32/55 A kérdező kommentje:

Ennyit ad ki csak az eszük! Logikát ne keress benne!

Ha valaki történetesen nem egy csórót választ párjául akkor az már csak élősködő lehet.

Ezek az emberek szerint aki megakarja őrizni a jó erkölcsét annak kizárólag egy nincstelennel szabad összeállnia!

2013. aug. 25. 16:46
 33/55 anonim ***** válasza:
58%
És te mennyivel támogatnád az útjukat? Talán neked nem az csipi a szemed, hogy nem tudsz nekik egy forintot sem adni?
2013. aug. 25. 16:50
 34/55 anonim ***** válasza:
61%

16:50

A hölgy majd vesz szexis csipkefehérneműt a lánykának, így járul köszöni meg, hogy hónapokig a barátja szülei tartják el és utaztatják a felnőtt lánykát. Végül is korrekt, a srác fizet mindent, a csaj meg készséges, mindenki jól jár.

2013. aug. 25. 17:18
 35/55 anonim ***** válasza:
72%
Én elengedném. De egyébként, ha a lány helyében lennék én is tuti menni akarnék. Akkor is elmennék ha nem engednének el és az ablakon kéne megszöknöm éjjel :D Mert ilyen lehetőségből nincs 5-6 az életben. Legalábbis szerintem. És attól még, hogy elvégzi az egyetemet nem biztos, hogy jól fizető állása lesz, és lesz valaha pénze egy ilyet finanszírozni. Lehet, hogy később megbánja, hogy félbehagyta az egyetemet, de ha be akarja fejezni akkor szerintem be is fogja. Ha itthon marad azt is megbánhatja, hogy nem megy el erre az útra, de azt jó eséllyel nem tudja később saját pénzen összehozni. Én nem szívesen fogadnék el ilyen összegű támogatást, de ha már annyira mondják, hogy menjek és fizetik akkor bizony mennék. Ráadásul ide mennek Európába, nem mondjuk Indiába tervezik ami sokkal veszélyesebb. 25/L
2013. aug. 25. 17:26
 36/55 Shai-Hulud ***** válasza:
61%

Hát végülis.... a prostitúciónak sok formája van.

Van, aki a pénzért még férjhez is megy, vagy meg is nősül.

Csak mindig meg kell találni az adott pénzhez a megfelelő formát.

2013. aug. 25. 17:27
 37/55 A kérdező kommentje:

Kérdezek valamit!

Ha elhívnánk a fiút egy egyhetes balatoni nyaralásra amibe nyilvánvalóan nem kellene pénzt beleadnia, hiszen mi hívjuk el akkor a fiú egy élősködő hímringyó lenne?

Mert szerintem még nekik anyagilag ekkora terhet sem jelent finanszírozni egy ilyen európai utazást. Legalábbis úgy gondolom, hogy azoknak akiknek a Rózsadombon van egy több mint 1 milliárdot érő villájuk gondolom ez nem teher.

Várom a válaszokat erre a kérdésre!

2013. aug. 25. 17:28
 38/55 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező, felesleges vitatkozni velük, a magyarok nagy része ilyen. Egyrészt irigy, mert neki nincs ilyen lehetősége, másrészt nem tudja elképzelni, hogy valaki tényleg nem vár semmit cserébe ezért a pénzért. (Mert az emberek nagy része várna valamit, de kivétel is van ám...) 25/l ismét.
2013. aug. 25. 17:45
 39/55 anonim ***** válasza:
67%

Istenem!:D

Megkell várni míg szegény lány megnyeri az ötöslottót és akkor majd szóba állhat ezzel a fiúval anélkül, hogy ingyenélő k.u.r.v.á.n.a.k lenne titulálva. Meg, hogy ne mondják rá, hogy kopasz fenékkel megy a kapcsolatba. Mégis mivel menne okosok?:) Ja majd az ötöslottóval:) Addig viszont maradnak a szegény fiúk nehogy pár általánosító barom megbélyegezze:D

2013. aug. 25. 17:47
 40/55 anonim ***** válasza:
32%
Ja és vannak olyanok, akik nem szeretnek kiszolgáltattak lenni és elmenni egy forint nélkül külföldre. És ha a fiúkával történik valami és nem tud hazavezetni. Nem lesz magánál és nem tudja megmondani a PIN kódot, akkor mit csinál a lányka?
2013. aug. 25. 17:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!