Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülök! Ti mit szólnátok,...

Szülök! Ti mit szólnátok, hogyha a fiatok házibulit csinálna a tudtotok nélkül?

Figyelt kérdés

Anyámék nem lesznek itthon egy darabig. Arra gondoltam, hogy kellene csinálni egy házibulit:) Nem lenne semmi extra csak pár barát, néhány liter égetett szesz, zene meg pár tyúk. Meg lehet grilleznénk is valamit, hogy legyen mit hánynunk. Szóval nem kell nagy dologra gondolni. Anyámék tuti nem engednék meg így meg se kérdezem.

De nem tudom bemerjem-e vállalni:)

Ti mit szólnátok, hogyha a fiatok bulit csinálna amiről nem tudtok és kiderülne?

2013. aug. 10. 20:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
63%
Én mondjuk ha hazaérnék, megmutatnám neked, hol lakik az Atyaisten!!! Hányjál, meg igyál ott, ahol ez elmegy.
2013. aug. 10. 20:25
 2/21 anonim ***** válasza:
84%
Tyúkok? Mostanában szárnyasokat is vendégül látnak a bulikon?
2013. aug. 10. 20:29
 3/21 anonim ***** válasza:
93%

a házibuli mindenhol jó, csak otthon nem :D

bár én is csináltam néhányat, végig józan maradtam. én felügyeltem mdkire, nehogy baj történjen.

2013. aug. 10. 20:30
 4/21 anonim ***** válasza:
65%

"meg pár tyúk."

Elég fura az ízlésed, inkább lányokat kellene hívni. A baromfival nem olyan kellemes lassúzni.

"Anyámék tuti nem engednék meg így meg se kérdezem."

Ha így állnak hozzá, akkor garantált a balhé és a büntetés.

"Ti mit szólnátok, hogyha a fiatok bulit csinálna amiről nem tudtok és kiderülne?"

Ha egy normális grillparti lenne, az oké, de ha ereszd el a hajamat-lakáskörbehányós és még a rendőrséget is kihívják a szomszédok, akkor tuti hogy veled fizettetném ki az eltűnt/eltört tárgyakat, minden kárt (addig nincs zsebpénz, telefon, net amíg mindent nem törlesztesz), neked kell utána takarítani, stb.

2013. aug. 10. 20:33
 5/21 anonim ***** válasza:
79%
Tapasztalataim szerint ne! Mindig eltörik valami aminek nem kéne. Nálunk lehányták a 2 milliós biliárd asztalt.........
2013. aug. 10. 20:35
 6/21 anonim ***** válasza:
91%
A barátnőm csinált ilyet egy-két haver odacsődített másokat is és ellopták az ékszereket,éppen ezért én bulizós vagyok,de inkább otthon nem.
2013. aug. 10. 20:37
 7/21 anonim ***** válasza:
52%

Cumi meg reszelés, mi? Álmodik a nyomor, inkább ilyen lesz az:

[link]

2013. aug. 10. 20:43
 8/21 anonim ***** válasza:
70%
de jót nevetek ezen a szánalmas kispöc.sön :DD
2013. aug. 10. 20:45
 9/21 anonim ***** válasza:
77%

Jaja előző, nagyon kemény gyerek lehet, ha ilyet ír: "De nem tudom bemerjem-e vállalni:) "

Előadja a tyúkok meg a hűdef..szacsávó vagyok dumát, de fo..sik attól, hogy anyuci majd eldádázza.

2013. aug. 10. 20:48
 10/21 anonim ***** válasza:
90%

Egyszer csinált ilyet a szomszéd fiú. Akkor kb 16 éves lehetett. Ott volt a tesóm elmondta az eseményeket. Dvd-zésnek indult 3-4 haverral. Persze hogy,nem így lett,mindenki hozott magával valakit,és lettek kb. 40-en. Lármás buli volt,mert nemcsak bent voltak a házba,hanem az utcán is kiabáltak. Többszöri figyelmeztetés után,szomszédok kihívták a rendőrséget,és persze a szülők is megtudták. Uhh, nem irigyeltem a srácot,pár cucc tönkremnet,és a haverok megitták az apja drága italait, szóval képzelheted. Szülők hazajöttek az egész utca az anyukája kibálásától volt hangos. Az egyik szomszéd meg mesélte ,hogy valaki behányt a kertjébe,égtek a szülők rendesen,végig jártak mindenkinél bocsánatot kérni.

Nem vagyok buli ellenes,de inkább menjetek kocsmába,ott tudtok inni,csajozni és az utcán hányni.

19/L

2013. aug. 10. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!