Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülök! Ti mit szólnátok,...

Szülök! Ti mit szólnátok, hogyha a fiatok házibulit csinálna a tudtotok nélkül?

Figyelt kérdés

Anyámék nem lesznek itthon egy darabig. Arra gondoltam, hogy kellene csinálni egy házibulit:) Nem lenne semmi extra csak pár barát, néhány liter égetett szesz, zene meg pár tyúk. Meg lehet grilleznénk is valamit, hogy legyen mit hánynunk. Szóval nem kell nagy dologra gondolni. Anyámék tuti nem engednék meg így meg se kérdezem.

De nem tudom bemerjem-e vállalni:)

Ti mit szólnátok, hogyha a fiatok bulit csinálna amiről nem tudtok és kiderülne?

2013. aug. 10. 20:23
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
79%
Amikor 16 éves voltam bulit tartottam apám házában(elváltak a szüleim) annyira össze vesztünk, hogy azóta se beszéltünk egymással. Bár a viszonyunk már azelőtt is rossz volt. A mamám nem értette miért haragudott meg ennyire apám, mivel mesélte mikor apám volt fiatal ő a kocsit vitte el otthonról és totálkárosra törte a nagy bulizás közepette. Én anyagi kárt nem okoztam, bár tény hogy mai fejjel kétszer is meggondolnám a dolgot. Viszont ismerősök mindig azt mondják, hogy azóta se voltak olyan jó buliba, pedig annak már jó pár éve. A lényeg, hogy ha tartasz is vállald a tetteid következményeit ha kiderül, szülői részről pedig annyit, hogy mindenki volt fiatal és mindenki követett el ostobaságot. (lásd: a fentiek)
2013. aug. 10. 20:51
 12/21 anonim ***** válasza:
64%

Persze, vannak ilyen bulik is:

[link]

2013. aug. 10. 20:52
 13/21 anonim ***** válasza:
73%
Semmi, csak szánalmasnak talállak. Még ha normálisan írnál (pl. nem tyúkokat meg reszelést emlegetnél), akkor még tanácsot is lehetne adni, hogy hogyan beszéld meg a szülőkkel, hogyan szervezd, mire figyelj, de azzal ahogy megnyilvánulsz csak egy szánalmas kis gy..kérnek tűnsz. Az ilyet meg nem tudom komolyan venni.
2013. aug. 10. 21:06
 14/21 A kérdező kommentje:

Mert minek nevezzem őket? Úri hölgyeknek vagy kisasszonyoknak? Attól azok nagyon messze vannak...

Na meg mit mondjak nemi aktus? Vagy közösülés vagy szeretkezés vagy mi?:)

2013. aug. 10. 21:10
 15/21 anonim ***** válasza:
42%

Mit szólnék?

Semmit, feltéve ha engem is meghívtok. :)

18/F

2013. aug. 10. 21:34
 16/21 anonim ***** válasza:
74%
Hülye kis p.cs, reszelgesd inkább a saját farkadat. ;) Menj vissza játszadozni inkább, mert éretlen hülye gyerek vagy.
2013. aug. 10. 21:39
 17/21 anonim ***** válasza:
60%
Akkorát kapnál tőlem, hogy a fal adná a másikat. Nem vagyok a gyerek verés híve, de ha valamit megtiltanék és te megcsinálnád, kapnál rendesen... 33/F
2013. aug. 10. 21:45
 18/21 anonim ***** válasza:
55%

Most eszembe jutott, mikor a nővérem áthívta pár barátját hozzánk, vízipipáztak, közben ő hozott üdítőket... :) Minden jól ment, anyukánk tudott a dologról, és azt mondta neki, hogy legközelebb is csinálhatna ilyet...

Meg is tette, ugyanazokat elhívta, és azok is a barátait, minden csupa kosz lett, az egyik srác felmászott a hatalmas vaskerítésre. Na igen, természetesen nővérem mondta nekem, hogy tegyek úgy, mintha beszélnék szüleimmel, és mondjam azt neki, hogy megyünk el a Western-be vásárolni, szóval kezdjen el készülődni... :'D

Természetesen feltakarított, de pár perc alatt elterjedt a kép a gyerekről aki felmászott a kerítésünkre... Szóval nem lett szép vége, anyu mondta neki, hogy nem bulira gondolt, utána nővérem is, hogy nem annak indult először, de az adott emberek meghívták a barátaikat is, és satöbbi és satöbbi...

Egyébként, ha tudod, hogy nem fogják megengedni, akkor miért csinálod? Én a 9 évesen tartott születésnapi zsúromat sem bírtam, össze törtek mindent azok a vadorzók. Szóval mondtam anyukámnak, hogy soha többet nem rendezek semmilyen "bulit" a ház körül.

Az én anyukám biztos lekeverne egy nagy pofont. :)

2013. aug. 11. 08:15
 19/21 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos az ilyen bulikban a legtöbbször mindig keletkezik valamilyen anyagi vagy egyéb kár. Én pont ezért nem szeretnék házibulit csinálni otthon, szerintem inkább menjetek máshova bulizni. 22/L
2013. aug. 11. 09:41
 20/21 anonim ***** válasza:
67%
Kitekerném a nyakad a baromfiudvaroddal együtt. Amúgy esetleg hívhatnád őket rendesen lányoknak is mert azok. Te meg egy prosztó vagy.
2013. aug. 11. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!