Szülök! Ti mit szólnátok, hogyha a fiatok házibulit csinálna a tudtotok nélkül?
Anyámék nem lesznek itthon egy darabig. Arra gondoltam, hogy kellene csinálni egy házibulit:) Nem lenne semmi extra csak pár barát, néhány liter égetett szesz, zene meg pár tyúk. Meg lehet grilleznénk is valamit, hogy legyen mit hánynunk. Szóval nem kell nagy dologra gondolni. Anyámék tuti nem engednék meg így meg se kérdezem.
De nem tudom bemerjem-e vállalni:)
Ti mit szólnátok, hogyha a fiatok bulit csinálna amiről nem tudtok és kiderülne?
Mert minek nevezzem őket? Úri hölgyeknek vagy kisasszonyoknak? Attól azok nagyon messze vannak...
Na meg mit mondjak nemi aktus? Vagy közösülés vagy szeretkezés vagy mi?:)
Mit szólnék?
Semmit, feltéve ha engem is meghívtok. :)
18/F
Most eszembe jutott, mikor a nővérem áthívta pár barátját hozzánk, vízipipáztak, közben ő hozott üdítőket... :) Minden jól ment, anyukánk tudott a dologról, és azt mondta neki, hogy legközelebb is csinálhatna ilyet...
Meg is tette, ugyanazokat elhívta, és azok is a barátait, minden csupa kosz lett, az egyik srác felmászott a hatalmas vaskerítésre. Na igen, természetesen nővérem mondta nekem, hogy tegyek úgy, mintha beszélnék szüleimmel, és mondjam azt neki, hogy megyünk el a Western-be vásárolni, szóval kezdjen el készülődni... :'D
Természetesen feltakarított, de pár perc alatt elterjedt a kép a gyerekről aki felmászott a kerítésünkre... Szóval nem lett szép vége, anyu mondta neki, hogy nem bulira gondolt, utána nővérem is, hogy nem annak indult először, de az adott emberek meghívták a barátaikat is, és satöbbi és satöbbi...
Egyébként, ha tudod, hogy nem fogják megengedni, akkor miért csinálod? Én a 9 évesen tartott születésnapi zsúromat sem bírtam, össze törtek mindent azok a vadorzók. Szóval mondtam anyukámnak, hogy soha többet nem rendezek semmilyen "bulit" a ház körül.
Az én anyukám biztos lekeverne egy nagy pofont. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!