Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg normális, hogy az...

Tényleg normális, hogy az emberek "majd megélünk valahogy" hozzáállással vállalnak gyereket?

Figyelt kérdés

Tegnap feltettem egy kèrdèst, hogy engednètek-e a minimálbères szülölet gyereket vállalni (persze csak elmèletben), mire kb. kèt oldalon keresztül taglalták, hogy a minimálbères is ember, alig aladt olyan, aki felelötlensègnek tartotta a dolgot. Söt, mikor leírtam, hogy gyerekkènt sokszor meleg ètel helyett csak kenyeret ettünk, az volt a válasz, hogy az ia kaja...

Nem èrtem, mièrt jò az egyeseknek (ès itt nemcsak a minimàlbèresekröl beszèlünk), akik nehèz anyagi helyzetbe szülnek. Megèrtem, hogy ök is vágynak gyerekekre, de szeretettel nem lehet jóllakni, ès ez a "majd lesz valahogy" olyan felelötlen hozzáállás

Vagy tènyleg bìzzuk a szerencsère?

2013. aug. 17. 15:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
20%

40-es menj rá yutubra és nézegesd az abortuszt, mit tesznek saját gyermekeivel az emberek. Egyébként az éhező gyerekeknek még van jövőjük, rengeteg olyan emberről halottam

már, hogy alig ettek, csontsoványak voltak kisgyermekként most meg feltörtek. De viszont az abortusz gyilkosság az élet lehetőségét is el veszi az anya a gyermekétől.Nézd meg ezt : http://www.youtube.com/watch?v=xofoQflM8Hg

2013. aug. 17. 21:20
 42/82 anonim ***** válasza:
46%

Gondoltam, hogy fájni fog az igazság :)

39 és 40-es voltam.

Viszont attól, hogy lepontoztok, még marha rossz gyerekkora lesz a gyerekeiteknek, hogy enni sem kapnak rendesen, turkálós ruhákban járnak.

Az ilyen gyerekek előbb utóbb megharagszanak a szüleikre, amiért ilyen életre kárhoztatták őket...

De megérdemlitek.

2013. aug. 17. 21:21
 43/82 anonim ***** válasza:
68%

"alig ettek, csontsoványak voltak"

ez aztán méltó emberi hozzáállás..

Komolyan így lehet szerencsejátékozni egy emberi élettel, hogy megszülöm, nem baj, ha alig eszik, lehet csontsovány lesz, de a lényeg, hogy nekem jó volt, mert gyereket szültem és lehet,hogy majd feltör.

Ez már nagyon az alja....

Mert mi van, ha nem tud kitörni? Egy szenvedéssel teli életet szánsz a saját gyerekednek? Lassú halálra ítéled?

És még Te kampányolsz az abortusz ellen?

2013. aug. 17. 21:25
 44/82 anonim ***** válasza:
57%

Imádom ezt a teljesen szélsőséges gondolkodást, hogy ha már nem fut a szekér akkor a gyerek automatikusan éhen fog dögleni a vízen és száraz kenyéren, ráadásul krumplis zsákban is fogják eltemetni.

Ismétlem, egy tisztességes, dolgos,állandó munkával és minimális intelligenciával rendelkező pár feltud nevelni egy gyereket rendesen.

Az meg hatalmas blődség, hogy a gyerek utálni fogja a szüleit a turkálós ruha miatt. Nem csak én és a testvérem, de több száz kisgyerek vagy kamasz köszöni de nagyon jól van. Ha valaki utálja a szüleit ott nem a turkálós ruha a kiváltó ok, hanem az hogy az anyja és az apja gyereknevelésre képtelen.

2013. aug. 17. 21:29
 45/82 anonim ***** válasza:
30%
42-es te biztos könnyen beszél és van pénzed ha már a turkálós ruhák sem felelnek meg tuti egy pláza cica vagy. Nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak, azt hogy minőségi ruhákban járjanak mint te.
2013. aug. 17. 21:32
 46/82 anonim ***** válasza:
56%

Most ezt halálkomolyan kérdezem:

Miért csukjátok be a szemeteket ezeknek a gyereknek a problémáira?

Ti hiába festetek itt rózsaszín álomvilágot, hogy nem baj az, de szeretet van, és milyen jó a gyereknek, hogy a szülei felelőtlensége miatt így élhet.

Ezt komolyan gondoljátok, hogy jó?

Szerintetek a Kérdezőnek miért fáj még mindig? Mert annyira jó volt neki?

Még mindig 39, 40-es vagyok. És egyre elkeseredettebb. Így aztán a büdös életbe nem fog megszűnni ez a probléma, és tele leszünk sanyarú sorsú gyerekekkel.

Büszke vagyok rátok...

2013. aug. 17. 21:36
 47/82 anonim ***** válasza:
62%

"Nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak, azt hogy minőségi ruhákban járjanak mint te."

Ugye, hogy kibukott...

Többet mondtál ezzel a mondattal, mint akartál.

Nem engedhetik meg maguknak a minőségi ruhát (=rossz minőségű ruha a gyereküknek..), nem engedhetik meg a minőségi étkezést. Soroljam? Vagy elég, ha annyit mondok, hogy ezek szerint nem engedhetik meg a minőségi életet a gyereküknek?

Látod, hogy végső soron egyről beszélünk. Csak szerinted ez nem baj, szerintem meg pontosan óriási probléma.

Ha eleve hátránnyal indul egy gyerek az életbe, akkor az szerintem nagyon rossz. Aztán csodálkozunk, hogy 15 éves lányok írnak ide, hogy sokszor nincs mit enniük, apa üvölt, hogy 2 napos a leves, minimálbérből tengődnek.

Tegnap volt fent ez a kérdés is.

Te mit mondanál egy ilyennek?

Vagy erre befogod a füled?

Te nem hallod ezeknek a gyerekeknek a segélykiáltását?

Csak abortusz ne legyen, meg nincs nagyobb csoda, mint megszülni egy gyereket?

Szerintem meg nagyobb csoda normálisan felnevelni, és jó életet biztosítani neki.

2013. aug. 17. 21:42
 48/82 anonim ***** válasza:
27%
Én is rád, hogy milyen GYIK vagy!!!
2013. aug. 17. 21:43
 49/82 anonim ***** válasza:
20%
47-es nézd meg a videókat azt gondolkodjál el magadban.
2013. aug. 17. 21:47
 50/82 anonim ***** válasza:
33%

Privát üzenetre válasz:

Milyen jó a gyerekednek, hogy, hogy éhezhet és nélkülözhet....

Tudod zomani Ő ezt valószínűleg nem így gondolja..

"Te sem vagy különb ember vagy megszülöd a gyermekedet vagy megölöd a kettő között nagy különbség van ne feled. Gyilkosság nem egyenlő az éhezéssel és nélkülözéssel. Ráadásul a saját gyermeked gyilkosa vagy ha elmész abortuszra és ennyi kész vége. Csak még annyit hogy jobb a gyermeked anya lenni mint a gyilkosa nem?"

De változatlanul nem értek veled egyet. Ha megölsz abortusszal egy tudattal nem rendelkező magzatot, még mindig jobb, mint az általad jónak nevezett éhezésre és nélkülözésre megszülni, hogy hosszú-hosszú éveken keresztül kínlódjon.

Nekem is volt egy hasonló gondolkozó ismerősöm, most meg rí fűnek fának, hogy elvették a gyerekeit.

Szegények.

Nagy élmény lehet állami gondozottként felnőni.

De legalább fűtve van rájuk, és enni is kapnak. Az anyjuktól ezeket elvétve kapták meg.

2013. aug. 17. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!