Szakítsak a párommal?

Figyelt kérdés
Nyolc éves kisfiam szinte utálja a páromat ( csúnyán beszél vele, köpködi) sajnos nem tudja elfogadni, hogy én rajta kívül is szeretek valakit. A párom egyellőre türelmes, megértő de nem tudom meddig fogja még ezt elviselni. Nem tudom mit tegyek? Engedjek a kisfiamnak és szakítsak a párommal?
2013. máj. 28. 20:46
 81/117 A kérdező kommentje:
De amúgy nem értem, hogy miért hadja, hogy a gyerek így beszéljen vele?
2013. máj. 29. 13:29
 82/117 anonim ***** válasza:
100%
Éa te, aki az anyja vagy, miért hagyod, hogy a gyerek így beszéljen akárkivel is?
2013. máj. 29. 13:33
 83/117 A kérdező kommentje:
Én megtettem amit tudtam.
2013. máj. 29. 13:34
 84/117 anonim ***** válasza:
A párod szerintem csakis miattad hagyja,hogy úgy beszéljen vele a gyereked ! Nem akarja,hogy le legyen hurrogva általad,csak mert rá mert szólni a fiadra . Egyébként mióta vagytok együtt a pároddal ?
2013. máj. 29. 13:36
 85/117 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a párod azért nem szól a gyerekre, mert a nők nem szokták szeretni, hogy a párjuk rászóljon, ha nem ő a gyerek apja. Egyébként basszus fogd már fel, a TE FELADATOD megnevelni a gyereket!
2013. máj. 29. 13:40
 86/117 anonim ***** válasza:

Mindenképpen el kell vinned szakemberhez! Nem véletlenül tanulják, választanak ilyen szakmát emberek. Ez a feladatuk, hogy segítsenek ilyen helyzetekben. Ez később csak rosszabb lesz, főleg, ha nem lát otthon határozott fellépést.

Az én húgom most kamaszodik, ő is beszólogat anyum pasijának, néha bunkó. Persze nem ilyen szinten. De még én is simán helyre rakom, akkor inkább bőgjön a szobájában, de tanulja már meg hogyan kell viselkedni egy másik emberrel!

Esetleg nagymama, nagypapa, aki közelebb áll a gyerekhez és hallgat rá?

2013. máj. 29. 13:47
 87/117 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ugyanazt hajtogatod, nem veszed észre? Ennyire impotens, passzív vagy? El akarod veszíteni a párod vagy nem?
2013. máj. 29. 14:07
 88/117 anonim ***** válasza:
96%
szerintem meg kéne szüntetni egy időre az apa láthatási jogát, ha így neveli a gyereket.
2013. máj. 29. 14:10
 89/117 anonim ***** válasza:

Hallod annyi jó hozzászólást, útmutatást kaptál, de hajtogatod a saját hülyeséged. Meg se látod a segítséget és a kiutat! Így mégis mit vársz? Igazoljuk azt, hogy igen, Te tökéletes anya voltál, mindent megtettél a gyerekért és körülötted mindenki más a hibás? (az apa, mert rossz példát mutat, a párod, mert nem szól rá, gondolom a tanárok sem tanítják rendesen,sőt, még a buszvezető sem neveli meg...)

Nézz már magadba! Nem, nem nevelted jól, nem tettél meg mindent, amit tudtál!!! Először is ezt fogd fel, utána azt, hogy mivel egyedül nem megy, kérj segítséget, és fogadd is el!

Ne csak sipákolj kétségbeesetten, hanem cselekedj. Nem szabad homokba dugni a fejed, más nem fogja a kezébe venni a dolgokat helyetted és NEM IS VÁRHATOD EL!

2013. máj. 29. 14:44
 90/117 anonim ***** válasza:

"De amúgy nem értem, hogy miért hadja, hogy a gyerek így beszéljen vele?"

Úristen!

Ezt mondtam!

Minek vállal gyereket olyan,aki nem alkalmas rá?

Hát nagyon el fog zülleni ez a gyerek melletted?

Mit vársz csóri csávótól?

Nevelje meg ő a te gyerekedet,vagy mi van?

Én ezt már nem igazán értem!

2013. máj. 29. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!