Szakítsak a párommal?

Figyelt kérdés
Nyolc éves kisfiam szinte utálja a páromat ( csúnyán beszél vele, köpködi) sajnos nem tudja elfogadni, hogy én rajta kívül is szeretek valakit. A párom egyellőre türelmes, megértő de nem tudom meddig fogja még ezt elviselni. Nem tudom mit tegyek? Engedjek a kisfiamnak és szakítsak a párommal?
2013. máj. 28. 20:46
 61/117 anonim ***** válasza:
84%
Nem Cartman-nek hívják a gyereket?
2013. máj. 28. 23:55
 62/117 anonim ***** válasza:
91%

Jesszus,de neveletlen ez a gyerek! Hiába fogod iskolára,apjára,akkoris nevelés kérdése! Öcsém is 8 éves,voltam nem egyszer a sulijában,hát én is ledöbbentem,hogy 10-14 éves kölkök úgy beszélnek,mint a kocsisok és egy felnőttől kunyerálnának cigit! Pedig még csak nem is rosszhírű az iskola és nincsenek elterjedve az etnikumok... Öcsém mégis jólnevelt gyerek. Nyilván neked nehezebb,mert nem közösen nevelitek,így két féle értékrendet,mintát lát,de pont ezért kell neked keményebbnek lenned,hogy ne egy t@hó paraszt legyen majd belőle.

Lényeg a lényeg,neveld meg a gyereked,mert ez nagyon égő! Rád nézve! Ne egy kis taknyos miatt dobd ki a párod. Már elég idős ahhoz,hogy megértse,neked is szükséged van párra,mint bárki másnak. Vagy beszélj az apjával,hogy legyen szíves ne hangolja ellenetek a gyereket. Fel nem foghatom,hogy miért bevett szokás még a válás után is nyírni egymás idegeit...

2013. máj. 28. 23:56
 63/117 anonim ***** válasza:
Jó, hogy feltetted a kérdést itt, így láthatod, mi lenne a jó irány. Tényleg. Remélem, elég segítség a jövőre nézve.
2013. máj. 29. 00:10
 64/117 anonim ***** válasza:
94%
Az apja büszke arra, hogy utolsó cigány módjára beszél és köpköd a fia?
2013. máj. 29. 00:27
 65/117 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt tudnám miért pontoznak le mindenkit, aki szakértő bevonását javasolja? Ilyen komoly viselkedési problémánál és szülői tehetetlenségnél baromira indokolt lenne, mert ennek így nagyon csúnya vége lesz.

Másrészt apukát is felelősségre kellene vonni. Szakértői véleménnyel, ügyvéddel talán lehetne rá hatni, ha már mással nem.

És nem, eszedbe ne jusson otthagyni a párod...

2013. máj. 29. 02:00
 66/117 anonim ***** válasza:
A párodat eszedbe ne jusson otthagyni ! Hallod ez nagyon durva :O !!! Én a helyedben elmennék családsegitőhöz valamint beszélnék az iskolában az igazgatónővel,pszihológussal is !!! Ez igy nagyon nem oké!Nekem az a véleményem a gyereked semmibe vesz téged teljesen !Ha most nem állitod meg ezt a folyamatot,nagyon rossz vége lesz ! Én sem vagyok az erőszak hive ,(nekem is van egy 8 éves lányom) ...de ha velem igy viselkedne a gyerekem bizisten pofonvágnám és büntetést is kapna !
2013. máj. 29. 08:24
 67/117 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel mi szerint nem megoldás az erőszak, de, ha ilyen gyerekem lenne, akkora pofonokat ütnék rá, hogy a fal adná a másikat. Nem fog pofont kaptam életemben és most, hogy Te arról írsz, a Te fiad milyen, valószínűleg egyiket sem érdemeltem meg. Drasztikus változásokat kell hoznod, különben örök életedre boldogtalan leszel. Annál undorítóbb pedig nincs, ha valaki köpköd, nagyon gusztustalan a fiad. A párod valószínűleg előbb vagy utóbb el fog hagyni, így nem lehet élni.
2013. máj. 29. 08:27
 68/117 anonim ***** válasza:
Elnézést, ki szerint és nem sok pofont, látszik, hogy most keltem.
2013. máj. 29. 08:28
 69/117 anonim ***** válasza:
100%

Hát ne haragudj kérdező,én gyerekszerető,családos anyukaként mondom,hogy gusztustalan a gyereked viselkedése!

Ha az enyémek így beszélnének,biztos elgondolkodnék azon,hogy mit csináltam rosszul......

Álljál már a sarkadra,olyan gyámoltalan vagy!

Elvan annyival intézve,hogy "dehát az apjától,meg a suliból vette a csúnya beszédet"?

És ezzel el van intézve?

Szépen beszélsz a pároddal,hogy a gyerek nagyon csúnyán beszél,és el fogod vinni gyerekpszichológushoz,mert ez így nem állapot,ott majd biztos elmondja,hogy honnan szedte ezeket a csúnya szavakat,meg a köpködést.

Én nem vagyok erőszakos,a gyermekeimet se verem,de ha előttem leköpne vkit,biztos kapna egy fülest!

Miért vállalnak egyáltalán gyereket olyanok,akik nem alkalmasak rá?

2013. máj. 29. 09:46
 70/117 A kérdező kommentje:
Valami miatt nem szereti a páromat.
2013. máj. 29. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!