Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitsak-e a párommal?
Figyelt kérdés
Nemrég össtejöttem egy fnállam 1 évvel idösebb fiuval és a napokban kezdtem igazán megismerni. Észrevettem hogy nincs mega magához valo esze...nem hülye csak picitt másképpen gondolkodik mint más ember. És ez taszit engem, már nem ugy nézek rá mint máskor. Szerintetek mit tegyek?2013. márc. 31. 12:30
1/7 zaphod válasza:
Szakíts vele. Most már nem fogsz tudni úgy tekinteni rá, ahogy szeretnél. Ha nem most szakítasz, később rosszabb lesz mindkettőtöknek.
2/7 anonim válasza:
Hát ha még nálad is butább... Nem tudom mit kéne tenned, ha valakiben komolyan megfordul a szakítás ötlete akkor ott már gondok vannak.
3/7 A kérdező kommentje:
most nem a helyesiráson van a lényeg. És annyira sajnálom elhagyni mivel 1 hete vagyunk együtt
2013. márc. 31. 12:37
5/7 A kérdező kommentje:
Annyira sajnálom elhagyni
2013. márc. 31. 13:01
6/7 zaphod válasza:
Annyira sajnálod, mivel egy hete vagytok együtt? Nem értem, hogy ez a két dolog hogy jön egymáshoz. Kesőbb még jobban fogod sajnálni. Sokkal jobb egy hét után befejezni, mint egy hónap vagy fél év után. Én ugyanígy voltam a barátnőmel. Amikor kiderült, hogy teljesen másképpen gondolkodik, mint én, fél évet szenvedtem még mellette, mert sajnáltam befejezni a kapcsolatunkat. Most látom, hogy sokkal hamarabb szakítanunk kellett vonla.
7/7 anonim válasza:
Nem sokat érhet neked ez a kapcsolat,ha egy ide kiírt kérdéssel akarod rá megtudni a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!