Szakítsak a párommal?
Pszichológus nem orvos! (nem pszichiáterről beszélünk)
De akkor keress nevelési tanácsadót, védőnőt, mit bánom én kit, de szemmel láthatóan ezt a problémát egyedül képtelen vagy kezelni. Ezt belátod? És azt, hogy igenis nagyon komoly gond van a fiad viselkedésével? (és hogy mindenki mást próbálsz hibáztatni?)
Én is elvinném pszichológushoz.
Meg felhívnám a volt férjemet és megkérdezném, hogy mit szólna, ha ő nevelné, én meg minden hétvégén megdumálnám vele, hogy köpködje meg rugdossa apuci új barátnőjét. Viselkedjen már felnőttként!
"Nem viszem a gyerekemet orvoshoz mert nem bolond."
A gyerek nem bolond,hanem viselkedési problémái vannak,amiket szinte le se sz.rsz!
Mi az hogy nem tudsz vele mit kezdeni?!!
Milyen duma ez már?
Kezdem azt hinni én is hogy vagy kamu,vagy neked se ártana a pszichológus kérdező,mert te viszont tényleg elég bolond módon állsz a témához.......
Mihez kezdjek vele?
Semmit se csinálj,maradjon minden így!
ma 19:24
Kezdem azt hinni,hogy teljesen felesleges neki bármit is mondani,tanácsolni.....mintha lóval kártyázna az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!