Szakítsak a párommal?

Figyelt kérdés
Nyolc éves kisfiam szinte utálja a páromat ( csúnyán beszél vele, köpködi) sajnos nem tudja elfogadni, hogy én rajta kívül is szeretek valakit. A párom egyellőre türelmes, megértő de nem tudom meddig fogja még ezt elviselni. Nem tudom mit tegyek? Engedjek a kisfiamnak és szakítsak a párommal?
2013. máj. 28. 20:46
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/117 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem mondta ,hogy bolond a fiad ,csak NEVELETLEN !!! Homokba dughatod a fejed ,a lényeg akkor sem változik ! Problémás gyereked van ,és nem szégyen beismerni ,hogy külső segitségre van szükséged !
2013. máj. 29. 17:56
 102/117 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ,ha nekem közel 100 ember állitaná egybehangzóan,hogy súlyos problémák vannak a fiammal,csak elgondolkoznék rajta ... De te erre képtelen vagy ... nem baj a te bajod ,csak füröszd a fiad tejbe vajba ,meglátod derék fajankó válik belőle .
2013. máj. 29. 18:12
 103/117 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológus nem orvos! (nem pszichiáterről beszélünk)

De akkor keress nevelési tanácsadót, védőnőt, mit bánom én kit, de szemmel láthatóan ezt a problémát egyedül képtelen vagy kezelni. Ezt belátod? És azt, hogy igenis nagyon komoly gond van a fiad viselkedésével? (és hogy mindenki mást próbálsz hibáztatni?)

2013. máj. 29. 18:12
 104/117 anonim ***** válasza:
100%

Én is elvinném pszichológushoz.

Meg felhívnám a volt férjemet és megkérdezném, hogy mit szólna, ha ő nevelné, én meg minden hétvégén megdumálnám vele, hogy köpködje meg rugdossa apuci új barátnőjét. Viselkedjen már felnőttként!

2013. máj. 29. 19:22
 105/117 anonim ***** válasza:
100%

"Nem viszem a gyerekemet orvoshoz mert nem bolond."

A gyerek nem bolond,hanem viselkedési problémái vannak,amiket szinte le se sz.rsz!

Mi az hogy nem tudsz vele mit kezdeni?!!

Milyen duma ez már?

Kezdem azt hinni én is hogy vagy kamu,vagy neked se ártana a pszichológus kérdező,mert te viszont tényleg elég bolond módon állsz a témához.......

Mihez kezdjek vele?

Semmit se csinálj,maradjon minden így!

2013. máj. 29. 19:23
 106/117 anonim ***** válasza:
100%
Te mégis mi a francért vállaltál gyereket, ha nem azért, hogy normális embert NEVELJ belőle?! Senki sem mondta, hogy bolond a gyereked, azt viszont több tucat ember megmondta, hogy neveletlen. Megkérdezted, hogy mit tegyél, mi pedig válaszoltunk rá értelmesen. Mégis minek írtad ki ezt a kérdést, ha képtelen vagy szembenézni a valósággal?! Így egy 8 éves gyerek nem viselkedhet, kivéve ha farkasok nevelték fel és Mauglinak hívják.
2013. máj. 29. 19:24
 107/117 anonim ***** válasza:
100%

ma 19:24

Kezdem azt hinni,hogy teljesen felesleges neki bármit is mondani,tanácsolni.....mintha lóval kártyázna az ember.

2013. máj. 29. 19:44
 108/117 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy komplett kerdezo. Vegigolvastam a hozzaszolasokat, rengeteget kaptam es tobb, mint 90%-ban egyetertenek, ugyanazt tanacsoljak, de te ennyi segitseg utan sem vagy hajlando belatni hol a hiba, ignorans vagy es szerintem neked sem artana pszichologushoz jarni, komolyan mondom, nem szegyen, meg egyszer hangsulyozom NEM SZEGYEN SOT POZITIV, ha valaki eleg igenyes, erett ahhoz, hogy belassa egyedul nem megy, azt jelenti, hogy torodik magaval es a csaladjaval. Te vegtelenul boldogtalan leszel, mar most az vagy es a tehetetlenseged es ignoranciad fog megfolytani. Elmondom neked roviden az en tortenetemet. En hasonlo gyerek voltam, mint a te fiad, kiveve a kopkodest. Miutan apukam meghalt, anya nevelt, akinek en voltam a mindene, egyke voltam, mindent ki tudtam kenyszeriten, mivel anya nem fegyelmezett nem volt tiszteletem fele, tudtam, hogy mindent megtehetek. Aztan ahogy telt az ido, meg tobb hatalmat ereztem meg anyam felett is, soha nem kaptam pofont, meg akkor sem mikor pengevel felvagdostam az ereimet, amikor ongyilkossaggal fenyegetoztem, tanyerokat tortem, anyanak neki mentem, anya meg csak sirt, rettentoen szegyellem igy visszagondolva, aztan anya egyszer nem birta es uvoltott,felpofozott, a hajamnal fogva huzott, teljesen megerdemeltem,el akart kergetni otthonrol, aztan ez valahogy elinditott bennem egy folyamatot, lattam, ahogy anya szenved, sir teljes torkaszakadtabol, mint ahogy soha addig, akkor odamentem hozza es azt mondtam, nem tudom egyedul vegig csinalni, sajnalom, vigyel el orvoshoz. Komolyan ez tortent. Par ev kellett,de kiderult sulyos onertekelesi problemam volt, ami agressziot valtott ki, nem voltam fegyelmezve otthon. Mos mar felnottem, de meg mindig van hatasa annak, hogy hosszu ideig meg onallosagra sem neveltek, de mar tudom kordaban tartani az erzelmeimet es nehezen, de ki tudtam alakitani parkapcsolatot. Most mondom neked meg egyszer, ha nem teszel valami drasztikusabbat akkor MEGERDEMLED, HOGY IGY ELJ ES AZT IS, HOGY EGYEDUL MARADJ AZ ELETED HATRA LEVO RESZEBEN! Olvasd el meg egyszer amit irtak, elemezz.
2013. máj. 29. 20:15
 109/117 anonim ***** válasza:
100%
Utolso vagyok, nem tudom olvasod-e meg, de probald felvenni diktafonra amit a gyereked csinal, meg talan videoval is, en nekem egyszer a volt parom felvette a hisztimet videora, hogy megmutassa nekem mit csinaltam, rendesen megijedtem magamtol, mikor az ember sajat magaval szembe nez, nehez bevallani az embernek, hogyha beteg, de nem feltem segitseget kerni. Durva volt, de hatasos. Sot, en meg a gyereked apjanak is megmutatnam a felvetelt, tessek itt a draga fiad, buszke lehetsz ra hogy viselkedik. Gondolkodj mar Kerdezo, vagy szenvedj tovabbra is!
2013. máj. 29. 20:27
 110/117 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de Te normális vagy? Valami miatt nem szereti a párodat? Azért csinálja, mert a párod hagyja? Te írtad, hogy eddig mindenki elment mellőled, mert nem bírták elviselni a gyerekedet. A gyereked egy gusztustalan manipulátor, már most. Mégis mit vársz? Hogy az éppen aktuális párjaid már rászólnak, ráordítanak esetleg megverik helyetted a gyerekedet? Ahhoz mit szólnál? Valószínűleg védenéd. Gondolom nagyon kényelmes volt megszülni ezt a gyereket és hagyni, hogy az Apja nevelje, de most Ő már nem él veletek, úgyhogy kell valaki más, aki nem érted miért hagyja, hogy a gyerek így viselkedjen, mert Te nem tudod, hogy mit kell csinálni. Ez a gyerek nem a párod gyereke, ahogy nem is az előző párodé és a következőé sem lesz az, ez a Te gyereked, neked kell megnevelned, mert később Téged is le fog köpni.
2013. máj. 29. 20:55
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!