Szakítsak a párommal?
ha már szültél, akkor illene tudni nevelni is a gyereket.
nem azt mondom, h üsd, sőt, ne is kiabálj vele.
beszélgessetek. kérdezd meg, h mi baja a pároddal. bántotta? csúnyán beszélt vele? nem tetszik benne valami?
ha ezek kiderülnek, akkor tudni fogod, h melyik végén kell kezdeni a dolgot.
amikor anyámnak 5 éves koromban lett egy barátja, állítólag én is viselkedtem néha nem odaillően, de a fickó végtelen szeretettel állt hozzám, és anyám is igyekezett úgy alakítani a dolgokat, h megkedveljem, mert alapvetően egy rendes ember, de ugye a gyerekekből előjön a féltékenység. 8 évesen már apunak szólítottam a nevelőapámat, és később, mikor anyámmal szakítottak még évekig tartottam vele a kapcsolatot.
Minden elismerésem a párodnak, hogy elviseli a gyereket.
Kérj tanácsot nevelési tanácsadótól. Mi az, hogy nincs szíved megütni? Nem vagyok híve a verésnek, de vannak szélsőséges esetek, ráadásul írod, hogy hiába a kiabálás, nem ért semmiből. Ráadásul már nem is kicsi, hidd el, ha most nem teszel valamit, annak beláthatatlan következményei lesznek. Nagy a baj, tegyél végre valamit!
En is utaltam ennyi idosen anyukam pasijat (apukam meghalt), de eszembe se jutott kopkodni, vagy rugdosni. Jah, meg az a pasi 17 evvel fiatalabb anyamnal, es sokat iszik, nem egy jo ember. (egyebkent azota is egyutt vannak, lassan 14 eve)
A te parod a leirasbol nem ilyen, szoval ahelyett, hogy szakitasz vele, inkabb neveld meg a gyereked, amig nem keso. A fejedre fog noni, 20 eves koraba meg fordul majd a kocka, te leszel az anyosok reme, mert felsz majd az egyedullettol annyi ev utan es te fogod elmarni a "meny" jelolteket. Allj a sarkadra, eppen ideje!
Ne haragudj, de ki iranyit kit? Te a gyereket vagy o teged?
Szedd mar ossze magad, es neveld meg! "Nincs szivem megutni" egyszer kap egy pofont, azonnal tudja, hogy eddig es ne tovabb.... ha mar a szep szora nem hallgat. Nincs tekintelyed a gyerek elott, mert nyilvan sosem szabalyoztad, es azt csinalt, amit akart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!