Szakítsak a párommal?

Figyelt kérdés
Nyolc éves kisfiam szinte utálja a páromat ( csúnyán beszél vele, köpködi) sajnos nem tudja elfogadni, hogy én rajta kívül is szeretek valakit. A párom egyellőre türelmes, megértő de nem tudom meddig fogja még ezt elviselni. Nem tudom mit tegyek? Engedjek a kisfiamnak és szakítsak a párommal?
2013. máj. 28. 20:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/117 anonim ***** válasza:
100%

"Zárjuk magunkra az ajtót?"

Hát egy szabadon szaladgáló kisgyerek mellett,aki csak úgy benyithat lehet nem ártana........

2013. máj. 28. 21:51
 32/117 anonim ***** válasza:
5%
Beszélj a gyerekkel, hogy miért utálja! Talán észrevett valamit, amit Te még nem. Mióta vagytok együtt?
2013. máj. 28. 21:54
 33/117 anonim ***** válasza:
91%
Igen, zard be az ajtot! Egy nyolceves gyereknek semmi keresnivaloja a szuloi haloszobaban. Ezt egy ertelmes ember nem sokaig toleralja, nem gondolod?
2013. máj. 28. 21:55
 34/117 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, remélem, ez kamu kérdés, mert ennyire degenerált szülővel 30 éves pályafutásom alatt nem találkoztam.

Ha viszont valóban igaz a sztori, és te anya vagy, vegyél a kezedbe egy szülőknek szóló pedagógiai könyvet, és művelődj!!

Fektesd le a szabályokat, és légy következetes!! Ez a nevelés alapja. Ha továbbra is így haladsz, néhány év múlva már nem a párodat fogja köpködni meg rugdosni, hanem téged.

2013. máj. 28. 21:56
 35/117 anonim ***** válasza:
1%
16: Azért az nekem beszédes, hogy egy 8 éves gyereket nem tud magának megnyerni valaki... ahhoz elég antiszociáliasnak kell lenni! Egy kisgyerek nagyon könnyen elbűvölhető, elég 1-2 kedves mondat.
2013. máj. 28. 21:57
 36/117 anonim ***** válasza:
100%

ma 21:57

Igen,és az a gyerek,akik köpköd,és csúnyán beszél,biztos jól meg lett nevelve......

2013. máj. 28. 21:58
 37/117 anonim ***** válasza:
91%
Egy ekkora gyereknek nem kell nagy kunszt, hogy igy viselkedjen. A sogorom tizeves gyereke meg egyszer sem szolt hozzam, pedig masfel eve tartozom a csaladhoz. Soha az eletben rosszat neki nem tettem, nem mondtam. De mar feladtam, es nincs is kedvem torni magam azert, hogy kegyeskedjen tudomast venni rolam.
2013. máj. 28. 22:01
 38/117 anonim ***** válasza:
100%

"Zárjuk magunkra az ajtót?"

Ne!

Inkább hagyd tárva nyitva,és reflektor fények mellett szeretkezzetek.....az írásaidból már kiderül hogy a te hibád hogy ilyen lett a gyerek.

Már ne is haragudj,de tényleg nem ártana ha elgondolkodnál azon hogy a te gyermeknevelési módszereid működnek e.......

2013. máj. 28. 22:02
 39/117 anonim ***** válasza:
100%

A kiabáláson kívül mit próbáltál? Büntetés?

Van közös programotok kettesben? Nem mondom, hogy ezek legyenek többségben, de kell ilyen is.

Mit mond, mi a baja a pároddal?

40/117 anonim ***** válasza:
100%
miért nem mondod meg neki hogy nincs mese ezt nem ő dönti el. ne hogy már ezért szakits a pároddal mert egy 8 éves gyereket nem tudsz megnevelni. Gondolom utálja a párodat mert átakarja venni az apja szerepét. Ha meg nem ért a szóbol pofon.
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!