Szakítsak a párommal?
Tényleg reménytelen eset vagy...
Engedj a kisfiadnak, szakíts a pároddal, legalább lesz esélye egy ÉRTELMES nőre helyetted. Majd elmélkedj, hogy miért lett a gyerekedből az, ami lett => egy csúnyán beszélő, flegma kamasz, akit az anyja egy percig sem nevelt.
Kár, hogy nincs intelligenciateszt, mielőtt terhes lesznek egyesek...
Azért lettem lepontozva, mert azt tanácsoltam, hogy legyen szigorú és következetes és vigye el a gyereket egy pszichológushoz?!
Aki lepontozott, esetleg tud ennél jobb ötletet mondani?
Egy ilyen problémás, neveletlen gyereknél kétlem, hogy a szép szó bármit is segítene már. Javítson ki valaki, ha tévedek!
Ha nem kezeled le a gyereket, akár többször, tettlegesen is, és nem viszed el sürgősen pszichológushoz, akkor még jobban a fejetekre fog nőni.
Én még ennyi ideig se tartottam volna ki, mint a mostani párod. Két, azaz két eset után ultimátum, a harmadik után pedig balra nagy ívben menekülés. Vesződjön az ilyen kiállhatatlan gyerekkel az, akinek két anyja van.
Te pedig szép lassan egyedül fogsz megöregedni. :( Ha nem állsz nagyon sürgősen a sarkadra, akkor egyetlen normális férfi se fog megmaradni melletted (mellettetek), csak kb. déltől-harangszóig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!