Szakítsak a párommal?

Figyelt kérdés
Nyolc éves kisfiam szinte utálja a páromat ( csúnyán beszél vele, köpködi) sajnos nem tudja elfogadni, hogy én rajta kívül is szeretek valakit. A párom egyellőre türelmes, megértő de nem tudom meddig fogja még ezt elviselni. Nem tudom mit tegyek? Engedjek a kisfiamnak és szakítsak a párommal?
2013. máj. 28. 20:46
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/117 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem neked is pszichológus kéne.
2013. máj. 29. 20:58
 112/117 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon gáz,hogy valaki szülő létére ilyen akaratgyenge és tehetetlen legyen:D Annyira szánalmas,hogy már nevetek rajta:D Itt mondja 50 ember ugyanazt,hogy a gyereket neveld meg,vidd gyerekpszichológushoz,te meg csak azt hajtogatod,hogy te megtettél mindent. ÉGŐŐŐ!

JA,és bolondokat pszichiátrián kezelnek,pszichológus a lelki eredetű,viselkedésbeli problémákkal foglalkozik... Hogy tudsz ilyen korlátolt lenni? Legyen akkor a fiad egy drogos,nőverő semmirekellő! Hát komolyan,hogy ennyire nem foglalkozol vele...:D

2013. máj. 29. 21:10
 113/117 anonim ***** válasza:
100%
Ja és haGYJa magát,nem haDJa,öcsém,hogy még írni sem tudsz...
2013. máj. 29. 21:13
 114/117 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz hogy ennyi válasz után sem veszed észre magadat!

Megbünteted,azt írod,de amint elfordulsz,kiszalad!

Ennyire vesz téged komolyan

Szerinted itt nincs valami gikszer?

2013. máj. 29. 21:47
 115/117 anonim ***** válasza:
Add oda az apjának. Nem csoda, hogy szétmentetek, szerintem valahogy nem a pasi hibája lehetett az alapján, amiket itt hablatyolsz.
2013. máj. 29. 21:50
 116/117 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ez nem kamu és a kedves szülőnek tényleg ennyi IQ-ja van, hogy 12 oldal szól arról hogy neveld meg erre visszaír annyit hogy "nem tudom hogyan" "nem tudom mit tegyek?!"

őszintén, 1 kérdés. NEKED MINEK GYEREK???? 8 évesen köpköd, meg káromkodik? Milyen ember lesz belőle 18-20 évesen? Embereket üt le a pénzért, rabol, hazudik? Nem akarlak meggyanúsítgatni így láthatatlanba, de hogy a gyerekbe van 1-2 vonó az is biztos. Nem csoda hogy ilyeneket csinál mint a cigányok....

2013. máj. 31. 13:46
 117/117 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg nem igaz a kérdés, csak valaki ismét unatkozott.

Sokan már szinte kézzel-lábbal magyarázzák, hogy mit és hogyan kellene csinálnia, erre kérdező 1-2 közömbös mondatot idevet. Ha egy szülőt komolyan érdekel egy ilyen jellegű probléma, akkor elég részletesen írna kommenteket.

2013. máj. 31. 21:40
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!