Mit tegyek? Szakítsak a párommal? Szüleimet mégsem tagadhatom meg!
a párod nem a szuleiddel jar, hanem veled. viszont nem szép dolog volt neki hazudni, tessek leultetni, bocsanatot kerni, es elmondani az igazat. valoszinuleg a hazugsag jobban fog neki fajni, mint a szulok milyensege.
en a legelejen megmondtam, hogy milyen anyám (apámat a birosagon lattam utoljara), es hogy nagyon rossz tud lenni, zsarolt erzelmileg, vert, terrorizalt, stb. amikor megismerte a párom (akivel mostmar kb 11 eve elek egyutt, es a ferjem), marta is anyam rendesen, meg gyulolte. mi meg nem jartunk oda, vagy csak nagyon ritkan. nem ez a lenyeg, hanem az, hogy szeretjuk egymast, és MI ketten (vagyis harman, mert uton a baba) vagyunk egy család.
az ember eljut egy ido utan abba a korba, hogy nem a szulei, hanem a párja a család. onnantól meg mindegy, hogy milyenek a szulok.
viszont a párodnak ne hazudj, nem szep dolog.
Nálunk a párom szülei a furák. Apósom alkoholista, sokszor van hogy addig kint alszik a kapu előtt, amíg valaki be nem hozza. Anyósom pedig simán csak lökött. Volt már, hogy előttünk akarták megölni egymást.
Szerintem ha a párod szeret, akkor megérti a problémádat. Addig mond el neki az igazat, amíg teljesen bele nem zavarodsz a sok hazugságba. A szüleiről senki sem tehet, őket készen kapjuk. Biztosan meg fogja érteni, hogy miért mondtál neki valótlan dolgokat, ezért jobb lenne inkább őszintének lenned vele. Ha tényleg egy életre tervezed a kapcsolatotokat, akkor mi lesz a bizalommal? Kinek mondhatnád el az összes problémádat és félelmedet ha nem a (jövőbeni)férjednek?
Én sem szeretem a párom szüleit, de mivel a fiúkat annál jobban, ezért elviselem őket. Minimálisra csökkentettük a velük való találkozást és így nem is olyan nehéz kibírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!