Mit tegyek? Szakítsak a párommal? Szüleimet mégsem tagadhatom meg!
Ülj le vele beszélni,és mond el hogy szégyenled a szüleid előtte.De addig ne szakíts vele mert lehet hogy nem is fogja lenézni őket.Már felnőttek vagytok,igazán megérthetne téged.Beszélj vele mindenképp.Ne hazudj neki.
17.07es válaszoló vagyok
Mindenképp mondd el az igazat a párodnak. Megmondom, miért:
1. ha szeret, nem fogja érdekelni a származásod, max rosszul fog esni neki, hogy nem bíztál benne, de ezt még van lehetőségetek elsimítani, ha még most bevallasz mindent
2. ha elhagy, akkor pedig elhagyott volna később is, és ha a szüleid miatt teszi, nem is te számítasz neki, és nagyon át kéne értékelnie magában dolgokat, ha pedig a hazugság miatt, akkor nem tud megérteni, hogy neked ez kínos, és emiatt nagy jelentőséget tulajdonítottál neki
Jobb ezt még most az elején tisztázni.
Fel a fejjel, menni fog, és szurkolok, hogy ne legyen semmi baj.
Nekem is van kínos rész a múltamban, elmesélem most neked. Általános iskolában elsős voltam, és a farsangra (valószínűleg sokat betegeskedtem akkoriban és azért késtünk meg) szó szerint utolsó percben állítottuk össze a jelmezemet. Miután kész lettünk, a szüleimnek akkor jutott eszébe, hogy a szülőin azt is mondták, hogy verset is mondjunk a jelmezhez. Apám gyorsan összerittyentett pár sort. 7 évesen szerinted pár óra alatt egy izgulós kislány meg tud tanulni egy verset farsangra? Hát mire én következtem, elfelejtettem a verset, apám ott állt mögöttem, kezelte a magnót, kétségbeesve hátranéztem, de nem segített, nem súgott, csak vigyorgott, én meg égtem. No, hát erről az ominózus farsangról videófelvétel is készült, és a szüleim előszeretettel mutogatták fűnek-fának, főleg rokonságban. Én nagyon kínosnak éreztem, és utáltam, én nem is mutogattam senkinek, barátaim se tudnak róla. 1 embernek mertem megmutatni, páromnak, de nem az elsőnek, viszont az egyetlennek, akire az életemet is rá merném bízni. És tudod, mit mondott? Hogy nem nevet ki érte. És akkor nagyon megkönnyebbültem, azt éreztem, hogy vele megfogtam az Isten lábát (ezen a téren is, egy férfi, aki úgy szeret, ahogy vagyok, és nem zavarja a kínos múltam).
Persze azóta a videófelvételt megsemmisítettem, rávettem titokban valamit a tévéből, és többé nem kísért, de látod, az igazi szeretet legyőzte a félelmemet.
17:53-es válaszoló voltam.
Szia az en parom csaladja sem egyszeru emberek. O is szegyelte oket elolem egy darabig. A mamaja es papaja egyszeru munkas emberek egy testvere ertelmes a masik ketto teljesen elkallodott, es munkanelkulin tengetik az eletuket. nem egy olyan csaladi idill amire buszke lehet lenni. Parom ertelmisegi o kikeveredett ebbol a retegbol es tanarkent dolgozik. En is ertelmisegi vagyok en meg penzugyi osztlayt vezetek. az en anyum is csak 8 alt iskolat vegzett, apum meg szakmunkasiksolat, a tesom meg nagy kerulokkel leerettsegizett majd lediplomazott egy no-name fosikolan. en meg sem szegyenlem oket h beloluk nem lettek magasab kepzett emberek, hisz felneveltek, kitanittattak, es tisztesseges ember valt belolem.
a sogornom szulei ott anyuka erettsegizett meg is egy bunko paraszt aki a 'hello'-t vagy a 'koszonomo'-ot kiiktatta a szotarabol es kedves leanyuk aki siznten erettsegizett egy faragatlan bunko buta csaj. ezzel csak azt akarom mondani nem az iskola jelenti az intellgenciat. Mi a korulmenyeket megbeszeltuk a parommal mar a legelejen. o elmondta h nem egyszeru a csaladja es egy ideig szegyelte is. en nem a csaladjat neztem h ok kik, hanem a parom h milyen oszinte jo ember. es ez a lenyeg. en is bemutattam az en csaladomnak es elmondtam mindent roluk. csak jot nevetunk neha h milyen hulye kihasznalos az o testverei meg az en sogornom es ha valami tortent akkor azt elpletyizzuk egymasnak es jot nevetunk rajta. Mi tudjuk a mi babank mas korulmenyek kozott fog felnoni. mi igy vagyunk egy csalad o es en es a kicsi pocaklako.
ezzel csak azt szerettem volna mondani h ne aggodj a szuleid miatt. ne szegyeld oket, ne vesd meg oket fogadd el olyannak amilyenek. es szeresd oket. ha a parod igazan szeret elfogad teged ugy ahogy vagy, hisz teged szeret es nem a szuleidet. nem kell szuleiddel mindig egyutt lenni, meg lehet oket latogatni egy honapban egyszer vagy te esetleg tobbszor mesz. szerintem emiatt ne hagyd ott a parod. az meg h a ket csalad nem jon ki egymassal attol meg a ti kapcsolatotok lehet teljes es boldog. az en csaladom sem tartja a sogornom csaladjaval a kapcsolatot mert nekunk tul primitiv emberek de ettol meg a tesom szereti... en leminimalizaltam a kapcsolatot vele, de nem modnom tesomnak h szakitson a csajjal. neki ha ez a no kell akkor vigye.
lehet h kesobb talalnal olyan krapekot akinek a szulei kozelebb allnak a tiedehez, de attol meg egy kapcsolat nem lesz jo. ez nem a szulokon mulik, hanem ti kettotokon.
szerintem ulj le vele beszelni es mond el az igazat es h miert hallgattad el oket, mert hogy szegyelted. hidd el ha rendes megerti es tamogatni fog. de mindig sokkal egyszerubb oszintenek lenni mint hazudni. Fel a fejjel es sok sikert!!
Szia,
Köszi neked is, hogy foglalkoztál régi kérdésemmel. Sajnos átgondolva a dolgokat, mivel nem birtam már a sok hazugságot, úgy fogok dönteni hamarosan, hogy szakítok a párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!