Most akkor szakítsak?
Az utóbbi pár hónapban olyan dolgokat csinált a barátom, amikkel nagyon megbántott, volt olyan is, hogy külön kértem valamit, ne tegyen, mégis megtette (nem haverokkal való bulizás kaliberű, annál komolyabb). Emellett borzasztóan megbántotta a tesómékat, velük engem is, mert nem jött el az esküvőjükre, olyan indokkal, hogy ő felnőtt, ha valahova nem akar menni, akkor ezt megteheti. Egyébként állítása szerint jóban van tesómékkal, csak nem ismerik még annyira egymást.
Múlt héten mondtam neki, hogy elköltözök. Mondta, hogy ne, megváltozik, igyekszik. Mondtam, hogy akkor menjünk el együtt, kérjen bocsánatot, hátha elfogadják, de ez már annyira nem tetszik neki. én 25L ő 30F
Szerintem, hagyd beken. Ne cipeld el sehova. Ha nem akart elmenni, nem ment es kesz, ne probald kenyszeriteni semmire. Vagy elfogadod igy vagy nem.
13:22es: Miket vagy kepes elturni, te asszony? Melyek azok a sokkal durvabb dolgok?
Es szeretnem ha leirnad majd azt is, ha egyeltalan tiszteled magad.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!