Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szakítsak, hogy ne...

Hogyan szakítsak, hogy ne forduljak vissza az ajtóban?

Figyelt kérdés

Nagyon nehéz a jellememmel összeegyeztetni az eszemet. mintha skizofrén lennék vagy hasonló.

ugyanis: vőlegényemmel eszem szerint szakítanom kell, mert nem férjnek, apának való, vagy ha igen, akkor nem mellettem, most nem sorolnám miért, mert hosszú.

a jellemem: így 30 felett esküvő szélén állva, önbizalmam a nulla alatt van, kapcsolatfüggő vagyok és nemegyszer volt, hogy szakítás után évekig nincs senkim, erre most itt az esély a családra, de ugye nagy valószínű, hogy nem működne, viszont lehet soha nem találok már mást (tekintve hogy ő életem első kapcsolata, aki engem akar elvenni, nem az utánam levőt)amikor összejöttünk, úgy éreztem hogy ez az utolsó dobásom, meg hasonlók.

tehát már próbáltam elhagyni, elpakoltam, már csak annyi kellett volna, hogy letegyem a gyűrűt, levél is megírva, erre én nagy határozatlanul megírtam neki,-sms- hogy 3 órája hezitálok, hogy lelépjek e vagy ne, erre ugye kibékültünk, illetve mézes mázosan levett a lábamról.

tehát abban a 3 órában egyszerűen nem tudom megtenni, hogy lezárom az egészet!!!

de! volt már rá példa, képes voltam szakítani akkor meg kemény 3 nap múlva visszacsináltam mindent!

szóval ha meghozok egy döntést az eszemmel, a jellemem, ami megint én vagyok, visszatart!

pszichológuson kívül, egyéb ötlet?

2011. júl. 5. 17:24
 1/9 anonim ***** válasza:
mond ki a végszót és csukd be magad mögött az ajtót és szaladj egyet utána.
2011. júl. 5. 17:32
 2/9 anonim ***** válasza:
így mivel nem ismerjük az okokat,hogy miért nem férjnek illetve apának való,nehezen tudunk tanácsot adni
2011. júl. 5. 17:34
 3/9 A kérdező kommentje:

ha valaki kíváncsi az okokra és van türelme olvasgatni:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2011. júl. 5. 17:38
 4/9 anonim válasza:
Először is tisztázd magadban,hogy szereted-e vagy csak ragaszkodol hozzá!
2011. júl. 5. 17:38
 5/9 anonim ***** válasza:
A helyzet az, hogy teljesen érthetö miért nem valo férjnek/apának, mert te saját magadban sem hiszel, miért hinnél öbenne?
2011. júl. 5. 17:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Ugy ne menj bele egy hazassagba, hogy mar most igy erzel, ennyi ketseged van, azt mondod, hogy valoszinu, nem mukodne, mert akkor nem is fog. Neked is valtoznod kell...mi a fo ok, hogy nem szakitasz, ha egyszer tudod, hogy o nem hozzad valo? Miert maradnal egyedul? Ha nem mukodik ez a kapcsolat, akkor el fogtok valni es sokkal rosszabb helyzetbe kerultok mindketten. Ez a ferfi sem erdemli meg, hogy feltartsd, ha egyszer benned teljesen nyilvanvalova valt, hogy ti nem egymashoz valok vagytok. A titka az egesznek, hogy ne legyel onzo, probald meg az o szemszogebol is szemlelni a dolgokat. Te sem orulnel neki, ha valaki evekig hitegetne es kesobb kiderulne, hogy sosem gondolta, hogy ti egymashoz valok vagytok. Milyen rossz mar. Vegulis becsapod, ha az ellenkezojet mondod neki. Nem ertem, hogy miert ne talalnal mast. Nem 60 eves vagy.

Valtozz meg, ugy tunik, hogy mar felismerted magadban a hibakat. A valtozas hosszas folyamat, de ha ez a ferfi szeret, akkor meg fogja erteni, hogy el fog tartani egy darabig, mig kilabalsz ebbol.

2011. júl. 5. 17:41
 7/9 A kérdező kommentje:

mert őelőtte olyan kapcsolatom volt, hogy az akkori párom mindenben támogatott, nem is csak anyagilag értem, mellette nőnek, szépnek, okosnak éreztem magam, érdekes módon egyre jobban alakult mindig a sorsunk.

a mostani párom mellett, meg jól látod, már saját magamban sem hiszek, mint eddig....

pont ez tart mellette.

azt érzem nélküle életem sincs - kapcs.függő vagyok.

2011. júl. 5. 17:43
 8/9 A kérdező kommentje:

értem: legyek önzetlen.

ezt nehezíti, hogy a párom meg szabályosan köt magához!

a kezem is akkor kérte meg, mikor összegyűjtöttem a bátorságom egy szakításhoz - így elgyengített, azt hittem változik vmi, hogy jobb lesz, de nem.

2011. júl. 5. 17:45
 9/9 A kérdező kommentje:

tehát mindig amikor le akarok lépni, előrukkol valamivel.

ahelyett, hogy segítene lelépni. h

2011. júl. 5. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!