Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor szakítsak?

Most akkor szakítsak?

Figyelt kérdés

Az utóbbi pár hónapban olyan dolgokat csinált a barátom, amikkel nagyon megbántott, volt olyan is, hogy külön kértem valamit, ne tegyen, mégis megtette (nem haverokkal való bulizás kaliberű, annál komolyabb). Emellett borzasztóan megbántotta a tesómékat, velük engem is, mert nem jött el az esküvőjükre, olyan indokkal, hogy ő felnőtt, ha valahova nem akar menni, akkor ezt megteheti. Egyébként állítása szerint jóban van tesómékkal, csak nem ismerik még annyira egymást.

Múlt héten mondtam neki, hogy elköltözök. Mondta, hogy ne, megváltozik, igyekszik. Mondtam, hogy akkor menjünk el együtt, kérjen bocsánatot, hátha elfogadják, de ez már annyira nem tetszik neki. én 25L ő 30F

2011. szept. 10. 13:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
3 éve vagyunk együtt. Ok, a bocsánatkérdés nem menő, de akkor meg a testvéreméket felejtsem el életre miatta? Neki van már két gyereke, jól kijövünk, nem kértem hogy ne hozza őket, főzök nekik, játszom velük ÉS eljárok a családi ilyen-olyan szülinapokra, nagymamához jópofizni, pedig nekem is lenne jobb dolgom, de érte megteszem, mert szeretné ha vele mennék. Akkor cserébe én nem várhatok semmit?
2011. szept. 10. 14:41
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként állítása szerint jóban van tesómékkal, csak nem ismerik még annyira egymást."

Ez a mondat, a válaszod után tűnt fel. Nekem itt van egy kicsi ellentmondás. 3 éve vagytok együtt, te ismered, ellátod a gyerekeit, látogatod a családját, stb.,stb.

De mi a helyzet a te családoddal? 3 év alatt addig jutott a testvéreddel, (aki láthatóan nagyon fontos neked) hogy "nem ismerik még annyira egymást"...??

Nem lehetséges véletlenül, hogy a családod nincs elragadtatva a 2 gyerekes elvált 30 éves pasidtól, ő pedig emiatt nem remeg az ilyen nagyszabású össznépi találkozásokért?

Lehet, hogy rosszul gondolom, de hirtelen ez jutott eszembe. Kicsit fura, hogy neki természetes veled menni a saját rokonaihoz, de a te családodtól még egy nagy sértődés árán is távoltartja magát.

2011. szept. 10. 15:08
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

A barátod egy nagyon éretlen személyiség, akibe semmi kompromisszumkészség nem szorult. Micsoda gyerekes hiszti ez, hogy "oda megyek, ahova akarok", jézusom... Intelligens ember felfogja, hogy vannak bizonyos gesztusok, amiket illik megtenni a másik irányába és az esküvői megjelenés ilyen lett volna, mivel egy pár vagytok. Nekem sincs sokszor kedvem a párom családjával való pofavizitekhez, de ez igenis hozzátartozik felnőtt emberek komoly kapcsolatához. Ja, és megváltozni egész biztos lehetsz benne, hogy nem fog. Én elküldeném a francba, te sem vagy már teljesen mai csirke, hogy egy ilyen idióta mellett vesztegesd az idődet.

25 N

2011. szept. 10. 20:26
 14/19 anonim ***** válasza:

A 20:26-ossal egyetértek.

25 évesen már valami normális férfit kellene keresned, nem egy olyan valakit, akinek már "sikerült" 27 éves korára 2 gyerekes, elvált apukává válnia, mert ez hatalmas felelőtlenségről árulkodik... (Amennyiben a feleségét baleset vagy hasonló dolog érte, akkor nem szóltam.) Ha ő 40 éves lenne, te pedig 35 éves és szintén elvált lennél, akkor nem lenne probléma, de te még túl fiatal vagy ahhoz, hogy "pótanyukaként" cs*szd el az életed. Nem hiszem el, hogy van olyan fiatal nő, aki úgy képzeli el a mézesheteket, a "Nagy Őt" és a közös élet hajnalát, hogy 2 idegen gyerek szaladgál körülöttük...

Az pedig hab a tortán, hogy felőle a családod gyakorlatilag meg is dögölhetne... Én még egy barát esküvőjére is kötelességnek/illendőnek érzem, hogy elmenjek, nemhogy a párom családtagjáéra (aki gyakorlatilag a családomnak számít). Amúgy kíváncsi vagyok, hogy 3 év alatt(!) hogyhogy nem tudta a te közvetlen családod megismerni, míg te az ő nagyijával is jópofizol.

Az indoklás pedig szánalom. Ő felnőtt, és azt tesz, amit akar? Mintha egy serdülő srácot hallanék a 18. szülinapján, aki keményen odavágja a mutternak, hogy ő nagyfiú, ezért egy egész üveg Tescós vodkát meg fog inni, mert azt csinál, amit akar.

Szóval, szerintem is egy idióta mellett vesztegeted az idődet, ráadásul már harmadik éve. Ideje felfogni, hogy ez a kapcsolat sose lesz olyan, mint amilyennek te szeretnéd, és megtenni a szükséges lépést. Vagy komolyan le tudnád élni azzal az életed, akibe láthatólag 0 kompromisszumkészség szorult? Mi lesz 5 év múlva, ha már most is a különköltözést fontolgatod?

2011. szept. 11. 00:24
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
A barátom, igaz, még csak 20 éves, de szerintem bármikor mondaná azt, hogy neki most nincs kedve, és ő felnőtt, úgyhogy nem jön. Az már más kérdés, hogy én megbeszéltem volna vele a dolgot, vagy ha nem sikerült volna, akkor kimentem, azzal hogy beteg volt. De ezt a megaláztatást, hogy "elviszem a tesóméktól bocsánatot kérni"... Ember a talpán, aki elviseli. Ő nem kétéves kisgyerek, te meg nem vagy az anyja. Ő ilyen felnőtt lett, ha nem tetszik, szakíts vele, de kétlem hogy sokat tudnál rajta változtatni.
2011. szept. 12. 16:53
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ki hogy van vele, de ha a tesóm barátnője nem akar eljönni az esküvőmre, hát ne jöjjön. ezen én nem sértődöm meg, sőt örülök, mert akkor meghívhatok helyette olyan valakit akit jobban szeretnék. És én is viszont elvárom mástól, hogy ha valahová nem akarok elmenni, akkor ne kelljen.

Mellesleg szerintem nem akart ajándékot venni :) elég sokat fizethet így is gyerektartásra, nem akart még 10 ezreket elszórni olyan nászajándékra, mit csak kötelességből vesz meg. De ez az én meglátásom. És ne mondd azt, hogy nem lett volna muszáj venni valamit, mert akkor meg azért lenne a sértődés hogy nem vett semmit. Mert aki azon megsértődik hogy valaki nem jött el, akkor azon is meg fog, hogy nem kapott eleget.

33/N

2011. szept. 12. 17:55
 17/19 anonim ***** válasza:

Ez a válasz 13%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 13:16

--->te hülye vagy mint a s*ggem.:D

Am. meg az ilyenek maguknak valók,NEM FELNŐTTEK, ÉRETLENEK, és szerintem sokkal jobban járnál ha lelépnél tőle amilyen gyorsan csak tudsz...

2011. szept. 12. 20:29
 18/19 anonim válasza:
Arra senki nem gondol, hogy a pasinak azért nem volt kedve menni, mert ennyi idősen elváltként, még fáj neki a házassága és egy esküvő feltépte volna a sebeket? ilyet férfi úgysem ismer be, de lehet ez is a háttérben...
2011. szept. 12. 20:30
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem oknélkül elvált,mert éretlen és alkalmatlan,ezért nem szabad összeállni elvált férfiakal.
2011. szept. 13. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!