Mit tegyek ha a szüleim tiltanak a barátomtól mert cigány?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok pár hete összejöttem egy fickóval aki cigány. Nem arról van szó, hogy benne van a vonó hanem teljesen tiszta cigány. Apukám ismeri de nem kedveli. Amúgy is a családom már elvből útálja a romákat. 5 hete voltam vele persze titokban és aztán kiderült. Akkora balhé volt belőle itthon hogy olyat álmomban sem gondoltam..a szüleim kísérgetnek az iskolába nem engednek sehova egyedül elvették a telefonomat is. A barátnőm jönni szokott hozzám és rajta keresztül tartjuk a kapcsolatot meg este beszélünk mikor visszaszerzem a telefonomat. Szörnyű a helyzet én szeretem de nem értik meg ő is szeret. És én nem akarok a családommal rosszban lenni miatta. Az utálatba még az is beletartozik hogy ült 2 évet garázdaságért és hogy van 2 gyereke de nem él velük. A fickó 23 éves. Én is féltem tőle először persze, de aztán megismertem és megváltozott tudom. De a szüleim még esélyt sem adnak neki hogy bizonyítson.. Mit tegyek nagyon rossz így nekem?! Azt mondta hogy ha betöltöm a 18-at akkor a szüleim már nem szólhatnak bele de addig még van 5 hónap :-(2013. máj. 16. 14:35
81/85 dasajeva válasza:
Most nem azért ,de én se engedném PEDIG ÉN IS CIGÁNY VAGYOK NA!De itt most nem arról van szó ,hogy cigány hanem arról ,hogy kb 5 évvel idősebb, van már 2 gyereke , és a 2 év börtönbüntetése hangzik valami biztatónak, Nem azt mondom ,hogy nem változhat meg , de én se engedném a lányomnak!
82/85 anonim válasza:
Nagyon helyes... Értelmes ember a gyerekeinek nem engedi, hogy cigánnyal legyen együtt.. Na meg ült 2 évet meg van 2 gyereke? Hát hülye vagy te b@zmeg?
83/85 anonim válasza:
Ha úgy akarsz járni, hogy szülsz pár gyereket, nem mehetsz sehová, mert az ő "asszonya vagy" (de ő félrek..hat) , plusz ha nem tetszik valami, majd elgyepál, akkor hajrá. A falunkban is egy magyar lány összejött egy "rendes" cigány fiúval (igazi putrissal) , aztán alig tudott megszabadulni tőle, folyamatosan verte, bezárta, most meg nevelheti egyedül a puját...
84/85 anonim válasza:
Tessék kérdező!
Zűrös család, sok testvér, rendőrségi ügy, biztos, hogy cigó fiúról van szó, a lányt tiltották és megszökött: [link]
Nem tud róla a családja semmit, lehet kint áll már valami út szélén és várja a kuncsaftot. Na ezért ne legyen cigány pasid!
85/85 anonim válasza:
várd meg a 18-at azt csinálj amit akarsz.. írhatnak itt 100-an bármit az se fogja megváltoztatni amit te gondolsz, ha a szüleid véleménye sem változtatja. és ide ne érdemes kérdést feltenni így ha segítségre vársz mert csak azt kapod amit tapasztaltál, mert 99%-ban ez a helyzet. ha a börtönviseltség és a gyerekek ellenére ő a másik 1%-ba tartozik és rendes(bár kétlem) akkor nagyon szerencsés vagy.. majd írd meg mi van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!