Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha a szüleim...

Mit tegyek ha a szüleim tiltanak a barátomtól mert cigány?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok pár hete összejöttem egy fickóval aki cigány. Nem arról van szó, hogy benne van a vonó hanem teljesen tiszta cigány. Apukám ismeri de nem kedveli. Amúgy is a családom már elvből útálja a romákat. 5 hete voltam vele persze titokban és aztán kiderült. Akkora balhé volt belőle itthon hogy olyat álmomban sem gondoltam..a szüleim kísérgetnek az iskolába nem engednek sehova egyedül elvették a telefonomat is. A barátnőm jönni szokott hozzám és rajta keresztül tartjuk a kapcsolatot meg este beszélünk mikor visszaszerzem a telefonomat. Szörnyű a helyzet én szeretem de nem értik meg ő is szeret. És én nem akarok a családommal rosszban lenni miatta. Az utálatba még az is beletartozik hogy ült 2 évet garázdaságért és hogy van 2 gyereke de nem él velük. A fickó 23 éves. Én is féltem tőle először persze, de aztán megismertem és megváltozott tudom. De a szüleim még esélyt sem adnak neki hogy bizonyítson.. Mit tegyek nagyon rossz így nekem?! Azt mondta hogy ha betöltöm a 18-at akkor a szüleim már nem szólhatnak bele de addig még van 5 hónap :-(

2013. máj. 16. 14:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:
89%

Normális vagy?

17 évesen lehetne több eszed. Miért becsülöd le magad ennyire? Szerinted nem jut neked normális pasi? Dehogynem!!! Börtöntöltelék, gyere van, soha az életbe nem fog dolgozni, és neked ez kell? Szerelem ide vagy oda, most az eszedre kell hallgatnod. Annyira megalázod magad hogy nem igaz. Alig vagyok idősebb nálad, de ha az én lányomról tudnám ezt meg, már bezártam volna és lenyelem a kulcsot. Na jó, nem, de ki lennék az biztos.

2013. máj. 16. 17:55
 52/85 anonim ***** válasza:
91%

Most komolyan!! Te már eldöntötted hogy mit fogsz tenni. Akkor minek kell ide ilyen kérdést kiírni (már ha tényleg nem kamu kérdés)?? 17 éves vagy, mindjárt 18. Hol élsz te? Álomvilágban? Komolyan..nézz szét magad körül. Hány normális cig@nyt látsz? Nyilván egyet sem. lehet meg van az oka nem gondolod? ha bele gondolsz, hogy 2 év börtön, és 2 gyerek van mögötte 23 évesen.. én azért GONDOLKODNÉK a helyedben. Ne legyél h.lye!! magad alatt ásod azzal a gödröt, ha te most leállsz vele. Örülj annak, ha MÉG most ki tudsz szállni ebből az egészből, HA ki tudsz.

Másrészt, az hogy te nem biztos hogy vele akarsz lenni mindig, és te nem akarsz házasodni, ő viszont akar, az annyit takar, hogy neked nincs beleszólásod, mert rá fognak kényszeríteni. Onnan viszont nincs vissza út. Nem úgy működik náluk, hogy egyszerűen szakítasz vele, és te éled az életed mintha mi sem történt volna( Hidd el tapasztalat, családban volt erre elég szörnyű példa). ÉBREDJ FEL!

2013. máj. 16. 18:13
 53/85 anonim ***** válasza:
92%

A cigány vér nem válik vízzé. Nem azt mondom,van olyan,aki rendes ember módjára éli az életét cigány létére,de az olyan,mint a fehér holló. Ezek nem változnak. Egy ilyen emberben nem bíznék. Az meg a másik,hogy eleve börtönviselt fehéremberrel sem jönnék össze. 17 éves vagy,naiv és befolyásolható. Jegyezd meg: pár hét alatt nem fogsz megismerni egy embert! Ajj,istenem,olyan naiv vagy... Egy hasonló sikertörténetet sem láttam még. Hallani hallottam,de az csak amolyan legenda lehet...

23L

2013. máj. 16. 18:17
 54/85 anonim ***** válasza:
93%
Mi a jóistent lehet szeretni egy börtöntöltelék 2 pujás cigányban? Én még nagyobb balhét csaptam volna, mint anyádék, az tuti.
2013. máj. 16. 18:35
 55/85 anonim ***** válasza:
91%
Kellemesen csalódtál benne? Hát elárulom, és erre mérget vennék, hogy fogsz te még rossz értelemben is csalódni benne! Csak a kérdés az, addigra már mennyire cs*szted el az életedet. Remélhetőleg még nem lesz túl késő...
2013. máj. 16. 18:46
 56/85 anonim ***** válasza:
88%

Önmagában azzal nincs gond, hogy cigány. De ha bárki börtönben ült volna garázdaságért, és lenne már két gyereke 23 éves létére, akkor nem, ismétlem, nem jönnék vele össze, akármilyen szerelmes vagyok.

Olyan apát szeretnék a gyerekeimnek, aki mellett biztonságban érzem magam, akinek nincsenek már gyerekei más nőktől, akinek van munkája, és mikor én otthon leszek a babáinkkal, akkor gondoskodik arról, hogy legyen kenyerünk.

Még ha hupi-fehér bőrű is az illető, de garázdaság és két gyerek, akkor nem csodálom, hogy a szüleid ellenzik, és jobb lenne, ha hallgatnál rájuk.

2013. máj. 16. 18:53
 57/85 anonim ***** válasza:
89%
Pár hét után már megbízol benne. Nincs ember, akiben pár hét után meg lehet bízni. Ez nem elég idő arra, hogy biztos légy abban, ki a megbízható, és ki nem.
2013. máj. 16. 18:59
 58/85 anonim ***** válasza:
91%

Most még nem látsz a szerelemtől, de megsúgom neked, hogy az első megérzés az igazi, a többi már csak önámítás. Te is tudod jól, hogy zűrös a srác, de te elhiteted magaddal, hogy megváltozott, meg hogy jó ember.

Amúgy igaza van annak, aki az arabokhoz hasonlította a romákat. A nőt addig becsülik, míg meg nem szerzik, onnantól a neve kuss. Míg a férfiak szabadon nézelődnek, flörtölnek, a nőket ha flörtölésen kapják megverik, megerőszakolják. A joguk annyi, hogy szüljék a gyereket, meg legyen kaja.

2013. máj. 16. 19:13
 59/85 anonim ***** válasza:
85%
Azok után hogy te magad is féltél tőle, nagyon jó a 32. kérdése, választ még nem kaptunk rá????
2013. máj. 16. 19:16
 60/85 anonim ***** válasza:
88%
úgy beszélsz mint aki leélt 40 évet már és alig talált rá a szerelem. 17 évesen ilyet megállapítasz h nehezen esel szerelembe de végre sikerült? ideális esetben 1-2 éve h a pasikon kéne járjon az eszed az h eddig csak az idióta osztálytársaid voltak a társaság az nem jelenti azt h nem eshetsz ég szerelembe és meg kell állapodnod 17 évesen egy bűnözőnél..
2013. máj. 16. 19:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!