Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha a szüleim...

Mit tegyek ha a szüleim tiltanak a barátomtól mert cigány?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok pár hete összejöttem egy fickóval aki cigány. Nem arról van szó, hogy benne van a vonó hanem teljesen tiszta cigány. Apukám ismeri de nem kedveli. Amúgy is a családom már elvből útálja a romákat. 5 hete voltam vele persze titokban és aztán kiderült. Akkora balhé volt belőle itthon hogy olyat álmomban sem gondoltam..a szüleim kísérgetnek az iskolába nem engednek sehova egyedül elvették a telefonomat is. A barátnőm jönni szokott hozzám és rajta keresztül tartjuk a kapcsolatot meg este beszélünk mikor visszaszerzem a telefonomat. Szörnyű a helyzet én szeretem de nem értik meg ő is szeret. És én nem akarok a családommal rosszban lenni miatta. Az utálatba még az is beletartozik hogy ült 2 évet garázdaságért és hogy van 2 gyereke de nem él velük. A fickó 23 éves. Én is féltem tőle először persze, de aztán megismertem és megváltozott tudom. De a szüleim még esélyt sem adnak neki hogy bizonyítson.. Mit tegyek nagyon rossz így nekem?! Azt mondta hogy ha betöltöm a 18-at akkor a szüleim már nem szólhatnak bele de addig még van 5 hónap :-(

2013. máj. 16. 14:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:
98%
Az a helyzet,hiába írja itt mindenki hogy hagyd,te nem fogod hagyni,ez 100%.Úgyhogy csak azt remélem hogy majd a saját károdon tanulsz,ez lesz a vége úgy is.
2013. máj. 16. 15:49
 42/85 anonim ***** válasza:
83%
41: szerintem itt senki nem szégyelli magát,hiába okoskodsz.
2013. máj. 16. 15:50
 43/85 anonim ***** válasza:
83%

10-es!! A Te párod is roma, de bűnöző is???

Nem hiszem, hogy az elsődleges, feloldhatatlan gond a fickóval, hogy roma...hanem, hogy bűnöző!!

Ez az életvitel nem egy 17 éves lánynak való....

Olvasd el, kérlek és gondolkozz!!!

[link]

2013. máj. 16. 15:53
 44/85 anonim ***** válasza:
86%

41-es: ha már ennyire okoskodsz, inkább kémiai dolgok döntik el, hogy kibe szeretünk bele, de muszáj a józan észre is hallgatni ám!

Én is voltam szerelmes rossz fiúba, majd bele döglöttem a vágyba, de tudtam, hogy nem szabad kétes alakokkal kezdeni, ha jót akarok az életemnek! És jól is tettem...

Kérdező, heverd ki ezt a srácot valahogy, kapd elő te is a józan eszed, mentsd meg magad előre!

2013. máj. 16. 15:53
 45/85 anonim ***** válasza:
90%

Csak egy pillanatra játssz el a gondolattal, hogy te vagy a szülő. Van egy remek lányod, akinek lett egy barátja. De a pasi cigány! Hát, éppen ez lehet nem akkora baj (nekem mondjuk baromira az volna), de 2 év böri,2 gyerek. Szerinted? Neked mi jutna eszedbe? Te mit éreznél, mit tennél? Hagynád, hogy a továbbra is működjön a kapcsolat, a gyereked 18 évesen majd terhes lesz a büdös nagy semmire, aztán jön még egy gyerek, meg még egy, mert a pasi ezt óhajtja, meg ezt várják el a rokonok. És mire észbe kap az asszony, rájön, hogy van egy rakat gyereke, nincs iskolája, munkája, barátai, élete, csak egy dühöngő embere/férje, aki lehet, már püföli is. És a romáknál nincs olyan, hogy a fehér mama gondol egyet és lelép, meg elválik...

Játssz el picit a gondolattal!

Gondolkozz el azon is, mi vonz ebben a pasiban? A balhés múltja? nem egy átlag pali, vagy mi?

Kérlek gondold át alaposan, mit kockáztatsz érte, és megéri-e? Ha mindenki tilt tőle, talán érdemes eltöprengni rajta, nincs e igazuk.

Végül: konkrétan ismerek egy fehér nőt (a rokonom), aki cigány pasit talált, választott magának. eleinte szép, jó volt minden. Aztán futószalagon jöttek a gyerekek, a család egyre jobban eltávolodott tőle, a férje állandóan püfölte, már amikor éppen otthon volt, és nem ült. Borzasztó élete van, volt és még lesz is egy ideig!

2013. máj. 16. 15:55
 46/85 anonim ***** válasza:
91%

Te nem biztos, hogy örökre lennél vele, de Ő úgy akarja...vagyis, ha összejöttök, akkor vele KELL maradnod életed végéig az ő nézetei szerint.

ÖRÖKKÉ! 50 évet tuti, de ha tovább élsz akkor többet.

Gondolkodj! Innen nincs tovább...

2013. máj. 16. 15:59
 47/85 anonim ***** válasza:
28%
Undorító, provokatív a kérdésed és biztosan kamu.
2013. máj. 16. 16:03
 48/85 anonim ***** válasza:
91%
Jah, lehet, hogy ez speciel tényleg kamu!! De, akár igazi is lehet, elégé életszagú!
2013. máj. 16. 16:12
 49/85 A kérdező kommentje:
Nem csak ő érdeklődik irántam vannak mások is de az a baj hogy én nagyon nehezen esek szerelembe és most sikerült ezt nem tudom sajnos irányítani. Talán az kellemes csalódás vonz hozzá hogy mégse olyan amilyennek először hittem
2013. máj. 16. 16:56
 50/85 anonim ***** válasza:
91%
A sajat erdekedben kerlek h halgass a jo szora!Naiv es fiatal vagy meg, nem fogod fel a dolgok következmenyeit. Ez erthetö, de latod mennyien ovnak ettöl a rossz döntestöl teged, hallgass a jo tanacsokra es meglatod halas leszel meg a szüleidnek hogy megovtak teged a veszedelemtöl! Ami rad varna ebben a kapcsolatban: Csalodäs, gyülölet, harag, elkeseredes, depresszio, eletuntsag, beletörödes. Ezt akarod?? A romaknak roma par valo, a fehereknek meg feher! Velük igazan nem jo ötlet keveredni! Na meg gondolj bele a gyerekeid jövöjebe...
2013. máj. 16. 17:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!