Mit tegyek ha a szüleim tiltanak a barátomtól mert cigány?
10-es!! A Te párod is roma, de bűnöző is???
Nem hiszem, hogy az elsődleges, feloldhatatlan gond a fickóval, hogy roma...hanem, hogy bűnöző!!
Ez az életvitel nem egy 17 éves lánynak való....
Olvasd el, kérlek és gondolkozz!!!
41-es: ha már ennyire okoskodsz, inkább kémiai dolgok döntik el, hogy kibe szeretünk bele, de muszáj a józan észre is hallgatni ám!
Én is voltam szerelmes rossz fiúba, majd bele döglöttem a vágyba, de tudtam, hogy nem szabad kétes alakokkal kezdeni, ha jót akarok az életemnek! És jól is tettem...
Kérdező, heverd ki ezt a srácot valahogy, kapd elő te is a józan eszed, mentsd meg magad előre!
Csak egy pillanatra játssz el a gondolattal, hogy te vagy a szülő. Van egy remek lányod, akinek lett egy barátja. De a pasi cigány! Hát, éppen ez lehet nem akkora baj (nekem mondjuk baromira az volna), de 2 év böri,2 gyerek. Szerinted? Neked mi jutna eszedbe? Te mit éreznél, mit tennél? Hagynád, hogy a továbbra is működjön a kapcsolat, a gyereked 18 évesen majd terhes lesz a büdös nagy semmire, aztán jön még egy gyerek, meg még egy, mert a pasi ezt óhajtja, meg ezt várják el a rokonok. És mire észbe kap az asszony, rájön, hogy van egy rakat gyereke, nincs iskolája, munkája, barátai, élete, csak egy dühöngő embere/férje, aki lehet, már püföli is. És a romáknál nincs olyan, hogy a fehér mama gondol egyet és lelép, meg elválik...
Játssz el picit a gondolattal!
Gondolkozz el azon is, mi vonz ebben a pasiban? A balhés múltja? nem egy átlag pali, vagy mi?
Kérlek gondold át alaposan, mit kockáztatsz érte, és megéri-e? Ha mindenki tilt tőle, talán érdemes eltöprengni rajta, nincs e igazuk.
Végül: konkrétan ismerek egy fehér nőt (a rokonom), aki cigány pasit talált, választott magának. eleinte szép, jó volt minden. Aztán futószalagon jöttek a gyerekek, a család egyre jobban eltávolodott tőle, a férje állandóan püfölte, már amikor éppen otthon volt, és nem ült. Borzasztó élete van, volt és még lesz is egy ideig!
Te nem biztos, hogy örökre lennél vele, de Ő úgy akarja...vagyis, ha összejöttök, akkor vele KELL maradnod életed végéig az ő nézetei szerint.
ÖRÖKKÉ! 50 évet tuti, de ha tovább élsz akkor többet.
Gondolkodj! Innen nincs tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!