Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyámék tiltanak a barátomtól! Mit tegyek? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Több mint 3,5 éve vagyok együtt a párommal. Volt egy kissebb drogos ügye, ami miatt letartóztatták,előzetesben volt pár napot. Anyáméknak nem mondtam el, mert tudtam, ha elmondom, akkor tiltanak majd tőle. Kiderül kb egy hete, és most minden erőjükkel ellene vannak.Most karácsonykor sem jöhet hozzánk, és én sem mehetek hozzájuk! Nem tudom mit tegyek, de ez annyira nem nagy ügy, ő drogozni nem drogozik, csak rosszkor volt rossz helyen.Mit tegyek?2009. dec. 24. 19:41
1/7 anonim válasza:
hány évesek vagytok? nos, megértem, ha emiatt kibuktak. velem is ez volt a helyzet, csak az én barátom drogozott is és úgy tudták meg, hogy egyszer épp betépve állított be hozzánk, azonnal eltiltottak tőlem. persze nem hagytam magam, de teljesen meg lehet érteni a szülőket. veszélyes dolog az a világ.
2/7 A kérdező kommentje:
Ő most lesz 19,én meg most lettem 18.
2009. dec. 24. 19:49
3/7 anonim válasza:
drágám mond el anyuéknak a sztorit, hogy rosszkor volt rosszhelyen 3,5 fél éve vagytok együtt szereted nélküle kevésnek érzed magad stb találd fel magad jönni fog ez szerintem.
4/7 A kérdező kommentje:
Tudják, hogy nem drogozik, ismerik mint a tenyerüket, mondtam nekik hogy nekem a legrosszabb, ő meg nem tehet semmiről,de azt mondák h nem érdeklik, velem tesznek"jót" ha nem engedik a közelembe:(Megalapzták a karácsonyom.
2009. dec. 24. 20:48
5/7 anonim válasza:
Mi volt konkrétan az a kis drogos ügy? Úgy értem, miért vitték be? Terjesztésért?
6/7 A kérdező kommentje:
Egy buliban volt,és ilyen véletlenszerű ellenőrzés volt vagy mi, és az egyik legjobb haverja drogozik, aki az ominózus időben éppen odaadta a barátomnak a cuccát hogy vigyázzon rá, és nála találták meg, ezért bevitték. A haverja....meg ellene tanuskodott, ezért tovább tartották bent előzetesben...de ezt elmondtam anyáméknak is, és semmi:(
2009. dec. 24. 22:40
7/7 A kérdező kommentje:
Azóta már nem haverok...ilyen nem barát! Szerinte se, szerintem se, senki szerint!
2009. dec. 24. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!