Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha a szüleim...

Mit tegyek ha a szüleim tiltanak a barátomtól mert cigány?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok pár hete összejöttem egy fickóval aki cigány. Nem arról van szó, hogy benne van a vonó hanem teljesen tiszta cigány. Apukám ismeri de nem kedveli. Amúgy is a családom már elvből útálja a romákat. 5 hete voltam vele persze titokban és aztán kiderült. Akkora balhé volt belőle itthon hogy olyat álmomban sem gondoltam..a szüleim kísérgetnek az iskolába nem engednek sehova egyedül elvették a telefonomat is. A barátnőm jönni szokott hozzám és rajta keresztül tartjuk a kapcsolatot meg este beszélünk mikor visszaszerzem a telefonomat. Szörnyű a helyzet én szeretem de nem értik meg ő is szeret. És én nem akarok a családommal rosszban lenni miatta. Az utálatba még az is beletartozik hogy ült 2 évet garázdaságért és hogy van 2 gyereke de nem él velük. A fickó 23 éves. Én is féltem tőle először persze, de aztán megismertem és megváltozott tudom. De a szüleim még esélyt sem adnak neki hogy bizonyítson.. Mit tegyek nagyon rossz így nekem?! Azt mondta hogy ha betöltöm a 18-at akkor a szüleim már nem szólhatnak bele de addig még van 5 hónap :-(

2013. máj. 16. 14:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
88%

23 éves, 2 évet ült, 2 gyereke (akikkel nem él együtt. gondolom rájuk sem néz...). normális vagy? te akarsz a 3. gyereke anyja lenni 17-18 évesen? hallgass a szüleidre!

és mit fogsz te 18 évesen csinálni? odaköltözöl hozzájuk? ne rontsd el az életed! fiatal vagy, naiv, szerelmes, de remélem, hogy nem hülye!

21/l

2013. máj. 16. 15:23
 32/85 anonim ***** válasza:
91%
Mit szeretsz benne? Őszintén érdekel.
2013. máj. 16. 15:24
 33/85 anonim ***** válasza:
89%

Dicsérem a szuleid eszét, te meg hallgass rájuk. Most még fáj és nem érted de pár év múlva hálát adsz a szuleidnek, hogy nem log a nyakadon 3 gyerek 20 évesen olyan férfitol, aki a meglévo gyerekeit sem neveli.

26N

2013. máj. 16. 15:26
 34/85 anonim ***** válasza:
86%
A cigányszerelem nagyon erős. A tettlegességig fajuló ragaszkodással, bármit megígérő, őrjöngő birtoklási vággyal. Az ő "szerelme" a normál fogalmak szerint egyenlő a birtoklási vággyal. A bármi áron megkapni vágyással. Utána viszont a "tulajdont" már szertehányják, esetleg áruba bocsátják. Ugyanez a gyerekkel. Ha netán gyereket szülsz, addig, amíg ő nem talál nálad érdekesebb megszerezni valót nem enged, utána pedig üt ver, és megfélemlít. Ez a cigány viselkedési forma alapja. A szüleid okosak.
 35/85 anonim ***** válasza:
97%
Azért tiltják, mert hiába mondod, nem mennél hozzá feleségül, de már arra biztat, szökjél meg! Marhára mindegy, hogy csak együtt élnél vele, vagy házasságban.
 36/85 anonim ***** válasza:
85%
Akkor maradj vele. 1-2 évig szep lesz, utána jon a horror, örülhetsz, ha "megúszod" 1-2 pujával, nem dob ki hollandba kupézni. De nekem mindegy, tőlem egy alom kölköt szülhetsz, úgysem élek otthon hogy adozzak;)
2013. máj. 16. 15:27
 37/85 anonim ***** válasza:
86%
azok a boldog naiv tini évek...szerencse h én csak normális mezei pasikba voltam ilyenkorúan halálosan szerelmes és nem kockáztattam miattuk a jövőmet és a családommal való kapcsolatomat. Hidd el gyermekem pár év múlva hálás leszel a szüleidnek h tiltottak tőle és hülyének fogod nézni saját magadat h leálltál vele. Ha annyi eszed volt h kérdést tegyél fel akkor legyen annyi eszed h lásd mit mond az emberek 90%-a akik nagyrészt többet látott felnőttek és gondolkozz el rajta h vajon mi is csak csesztetni akarunk vagy esetleg jót neked..
2013. máj. 16. 15:39
 38/85 anonim ***** válasza:
86%

Gondolj bele:

1.szülsz neki 1-2 gyereket de lehet 3 mert náluk ez így megy

2.elkezd ütni verni

3.ha menekülni akarsz majd tőle nem fog összejönni mert hamarabb elvágja a nyakad minthogy megfogd a kilincset

4.ha esetleg megszöksz tőle a gyerekeiért felkutat,hogy az neki kell mert ha nem ott az ő fajtájukban nevelkedik akkor az nem lesz neki megfelelő.Meg persze kell a segély neki rájuk

5.rád fogja fogni hogy "köcsög"magyar elhagyta a gyerekeit

6.menekülsz a szüleidhez akik ha szerencséd lesz visszafogadnak

7.ha nem fogadnak vissza hajléktalan leszel vagy max keresel másik cigányt aki majd futtatni fog és még jobban ver mint az előző

8.bocs kihagytam,hogyha terhes leszel félholtra ver mert a beteg gyerekért több segély jár

9.....

10....

Nincs kedvem tovább sorolni,de szerintem ez is bőven elég ahhoz,hogy belásd miért tiltanak a szüleid tőle!

2013. máj. 16. 15:40
 39/85 anonim ***** válasza:
91%
Óóóó még sírt is a drága? Hatalmas színészek ezek, és rafináltak, mint a cirkuszos ló. Nem véletlenül vágnak át ezek annyi embert. Most előadja, hogy te vagy a mindene élete nagy szerelme, de ugyanezt a szöveget tolta az előző csajainak, meg a következőknek is ezt fogja. Előadja az érzelmes Don Juan-t, jól kihasznál aztán meg magadra hagy, ha rád un. Ne dőlj be a piszkos trükkjeinek.
2013. máj. 16. 15:48
 40/85 anonim ***** válasza:
5%
Nem szégyellitek magatokat? Miért bántsátok ezt a szegény lányt? Azt, hogy kibe leszünk szerelmesek azt nem az agyunk, hanem a szívünk dönti el! (Lehet lepontozni)
2013. máj. 16. 15:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!