Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha a szüleim...

Mit tegyek ha a szüleim tiltanak a barátomtól mert cigány?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok pár hete összejöttem egy fickóval aki cigány. Nem arról van szó, hogy benne van a vonó hanem teljesen tiszta cigány. Apukám ismeri de nem kedveli. Amúgy is a családom már elvből útálja a romákat. 5 hete voltam vele persze titokban és aztán kiderült. Akkora balhé volt belőle itthon hogy olyat álmomban sem gondoltam..a szüleim kísérgetnek az iskolába nem engednek sehova egyedül elvették a telefonomat is. A barátnőm jönni szokott hozzám és rajta keresztül tartjuk a kapcsolatot meg este beszélünk mikor visszaszerzem a telefonomat. Szörnyű a helyzet én szeretem de nem értik meg ő is szeret. És én nem akarok a családommal rosszban lenni miatta. Az utálatba még az is beletartozik hogy ült 2 évet garázdaságért és hogy van 2 gyereke de nem él velük. A fickó 23 éves. Én is féltem tőle először persze, de aztán megismertem és megváltozott tudom. De a szüleim még esélyt sem adnak neki hogy bizonyítson.. Mit tegyek nagyon rossz így nekem?! Azt mondta hogy ha betöltöm a 18-at akkor a szüleim már nem szólhatnak bele de addig még van 5 hónap :-(

2013. máj. 16. 14:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim ***** válasza:
87%

ne törődj a szüleiddel, csak bírd ki az 5 hónapot és utána már simán kiállíthat a barátod az út szélére, hogy megkeresd neki a kocsmára valót

szoktam volt mondani: aki hülye haljon meg cipőben

2013. máj. 16. 14:50
 12/85 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem is kamu, de ha nem, akkor jó nagy hülye vagy.
2013. máj. 16. 14:51
 13/85 anonim ***** válasza:
87%
10-es: Igazad van, sokkal menőbb, ha valakinek a pasija ült már:D
2013. máj. 16. 14:52
 14/85 anonim ***** válasza:
93%
Te tök hülye vagy ha egy ilyen embernek nem nevezhető lénnyel együtt akarsz lenni. a szüleidnek igaza van.
2013. máj. 16. 14:53
 15/85 anonim ***** válasza:
91%
roma létemre azt írom hogy tényleg hagyjad ne akarj tőle semmit... az elején még lehet hogy kedves meg .... de aztán te is szülnél pár gyereket lehet még verne is
 16/85 anonim ***** válasza:
85%

23 evesen 2 gyerek +2 ev borton minimum... Jo eselyekkel vagnal neki az eletnek... Vegulis van akinek eletcel ciganyputriba szulni es kesobb tamogatast kerni, hogy van 2 gyereke en is szultem neki 1-2 gyereket amugy ult mar boriben is es elhagyott a mocsok holott ugy szeretem es a szuleimmel is megszakadt a kapcsolatom... Kutyabol nem lesz szalonna... Akarom mondani ciganybol...

Ha azt irod, hogy dolgos es kuzd az elismetesert a szuleid megbecsuleseert az mad... Na de igy... Te is feltel tole eleinte... Na ugyan miert? A jo emberektol nem szoktak felni! Osztonosen tudja erezni az ember, hogy jo vagy rossz tarsasagban van-e...

17/85 anonim ***** válasza:
86%

A 10-es megmondta a "tutit"! Kezdem cikinek érezni, hogy a párom se nem roma, se nem börtönviselt, és nincs két gyereke, akikre rá se tojik. :D

Kérdező, egy nap, ha benő a fejed lágya, remélhetőleg nem későn, hálás leszel a szüleidnek! De ha az életpályád, hogy összebútorozz ezzel a pasassal, hajrá! Azt tudnod kell, ilyenkor még mind mézesmázos. Ha már térdig állsz mellette a szarban, függsz tőle, mert odapottyantottál neki te is két gyereket, akkor már nem lesz olyan édibédi. Elkezd verni, meglátod, hogy az élet nem fenékig tejfel, és talán nem ok nélkül tartott 23 évesen ott, ahol...

2013. máj. 16. 14:55
 18/85 anonim ***** válasza:
86%
Általában nem szoktam díjazni, ha egy szülő nem engedi kibontakozni a gyereke személyiségét és korlátozza a párválasztásban, de ezt megértem. Más kultúra, mások a szabályok, kb mintha egy muszlimmal akarnál összeházasodni. Nagy veszélybe kerülhetsz. A szüleid féltenek, neked akarnak jót. És mellesleg nem nézel híreket?
2013. máj. 16. 14:57
 19/85 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Persze így most szörnyen hangzik de én már megbízom benne annyira őszintének tűnik nem tudom hogy bánthatna ilyen jól szerintem nem lehet hazudni..amúgy a gyerekeivel törődik és én 17-18 évesen nem fogok neki szülni az biztos
2013. máj. 16. 15:00
 20/85 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, meséltek nekem, meg ismertem is ilyen hozzád hasonló fiatal lányt, aki tűzbe tette volna a kezét a roma párjáért, hogy na ő aztán nem olyan! Pedig azok közül némelyiknek nem is volt ilyen előélete, mint a te pasidnak!

Mégis csalódniuk kellett benne.

A roma férfiak, legalábbis egy részük nagyon hasonlít az arabokra. Míg udvarlási fázisban vannak, ellenállhatatlanoknak tűnnek. Mikor már az övék vagy, a tulajdonukká válsz. Úgy is kezelnek.

2013. máj. 16. 15:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!