Mit tegyek ha a szüleim tiltanak a barátomtól mert cigány?
ne törődj a szüleiddel, csak bírd ki az 5 hónapot és utána már simán kiállíthat a barátod az út szélére, hogy megkeresd neki a kocsmára valót
szoktam volt mondani: aki hülye haljon meg cipőben
23 evesen 2 gyerek +2 ev borton minimum... Jo eselyekkel vagnal neki az eletnek... Vegulis van akinek eletcel ciganyputriba szulni es kesobb tamogatast kerni, hogy van 2 gyereke en is szultem neki 1-2 gyereket amugy ult mar boriben is es elhagyott a mocsok holott ugy szeretem es a szuleimmel is megszakadt a kapcsolatom... Kutyabol nem lesz szalonna... Akarom mondani ciganybol...
Ha azt irod, hogy dolgos es kuzd az elismetesert a szuleid megbecsuleseert az mad... Na de igy... Te is feltel tole eleinte... Na ugyan miert? A jo emberektol nem szoktak felni! Osztonosen tudja erezni az ember, hogy jo vagy rossz tarsasagban van-e...
A 10-es megmondta a "tutit"! Kezdem cikinek érezni, hogy a párom se nem roma, se nem börtönviselt, és nincs két gyereke, akikre rá se tojik. :D
Kérdező, egy nap, ha benő a fejed lágya, remélhetőleg nem későn, hálás leszel a szüleidnek! De ha az életpályád, hogy összebútorozz ezzel a pasassal, hajrá! Azt tudnod kell, ilyenkor még mind mézesmázos. Ha már térdig állsz mellette a szarban, függsz tőle, mert odapottyantottál neki te is két gyereket, akkor már nem lesz olyan édibédi. Elkezd verni, meglátod, hogy az élet nem fenékig tejfel, és talán nem ok nélkül tartott 23 évesen ott, ahol...
Kérdező, meséltek nekem, meg ismertem is ilyen hozzád hasonló fiatal lányt, aki tűzbe tette volna a kezét a roma párjáért, hogy na ő aztán nem olyan! Pedig azok közül némelyiknek nem is volt ilyen előélete, mint a te pasidnak!
Mégis csalódniuk kellett benne.
A roma férfiak, legalábbis egy részük nagyon hasonlít az arabokra. Míg udvarlási fázisban vannak, ellenállhatatlanoknak tűnnek. Mikor már az övék vagy, a tulajdonukká válsz. Úgy is kezelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!