Mit tegyek ha a szüleim tiltanak a barátomtól mert cigány?
Már mindent leírtak a hozzászólók, talán ezt még nem: Nekem egy hajszálon múlt, hogy még élek, mert egyszer összejöttem egy félvér cigánnyal, aki értelmesnek tűnt. Én ráadásul már jóval idősebb voltam 17-nél.
Addig nem voltam előítéletes, most viszont már egyetlen romának sem adnék még egyszer esélyt az életben..
Nem írom le, hogy mik történtek, csak arra kérlek, gondolkozz el ezen: Majdnem meghaltam..
Ma 20:22, csatlakozom!
Engem majdnem megölt egy, mert nem akartam vele lefeküdni.......ha nem szakad el a bőröve, ott fulladok meg!!!!
Persze a kö.csög zsaruk nem csinàltak semmit, hiába vittem látleletet meg az övet bizonyítéknak...
A mocskos k.urva anyjukat az élősködő fé.rgeknek, azt.
Azért remélem észbe kapsz.
Amíg nem késő.
Ha annyi lenne a helyzet, hogy cigány a fiú, de nagyon rendes, még lehet hogy a válaszadók fél%-a azt mondta volna hogy adj neki egy esélyt.
De mi kell neked? Egy börtöntöltelék senki. Nem riaszt el hogy volt már börtönben? Nem tévedek nagyot ha azt mondom hogy az élete felét ott fogja tölteni.
Ilyentől akarsz pl. gyereket? Mit mondasz majd neki? "Apád börtönben van, majd 10 év múlva bejöhetsz velem egy szép szombati napon, ja, és van 16 féltestvéred."... gondolkozzzzz kérlek.
Most őszinte? vagy őszintének TŰNIK? Mert a kettő kanyarban sem ugyanaz. Te most látsz róla egy képet. MOST! Ez meg fog változni. Ha meg csak ezt szereted benn hogy őszintének tűnik, és utálja a cigányokat.. már bocsi, de ez nem szerelem.
Mellesleg minek is tetted fel a kérdést? Gondolom annyi eszed van hogy tisztában voltál már azzal is, hogy itt 100 emberből 1 fog neked igazat adni. Akkor mégis mi a sz@rért akarsz közvélemény kutatást tartani? Láthatod, mindenki ellenzi, a szüleid, gondolom a rokonok is, sőt, ismeretlen vadidegen emberek is. Ha ez neked nem elég, akkor várd meg míg 18 éves leszel, szökj el vele. Tessék! Hajrá! Nagylány vagy már! Ezt akarod végül is hallani nem?
Aztán évek múlva pedig sirathatod hogy milyen ostoba voltál.
Szóval elítéli a fajtársait, mikor a legfőbb ismérveivel rendelkezik? Büntetett előélet, és pulyák fiatalon?
Azt mondod, garázdaság miatt ült két évet. Mit csinált pontosan? Mert gondolom, ha még véletlenül sem akar a fajára hasonlítani, biztos csak felrúgott egy kukát, és azért ítélték el két év letöltendőre... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!