Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha a szüleim...

Mit tegyek ha a szüleim tiltanak a barátomtól mert cigány?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok pár hete összejöttem egy fickóval aki cigány. Nem arról van szó, hogy benne van a vonó hanem teljesen tiszta cigány. Apukám ismeri de nem kedveli. Amúgy is a családom már elvből útálja a romákat. 5 hete voltam vele persze titokban és aztán kiderült. Akkora balhé volt belőle itthon hogy olyat álmomban sem gondoltam..a szüleim kísérgetnek az iskolába nem engednek sehova egyedül elvették a telefonomat is. A barátnőm jönni szokott hozzám és rajta keresztül tartjuk a kapcsolatot meg este beszélünk mikor visszaszerzem a telefonomat. Szörnyű a helyzet én szeretem de nem értik meg ő is szeret. És én nem akarok a családommal rosszban lenni miatta. Az utálatba még az is beletartozik hogy ült 2 évet garázdaságért és hogy van 2 gyereke de nem él velük. A fickó 23 éves. Én is féltem tőle először persze, de aztán megismertem és megváltozott tudom. De a szüleim még esélyt sem adnak neki hogy bizonyítson.. Mit tegyek nagyon rossz így nekem?! Azt mondta hogy ha betöltöm a 18-at akkor a szüleim már nem szólhatnak bele de addig még van 5 hónap :-(

2013. máj. 16. 14:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
100%
Van egy férfi a faluban, 56 éves. Egy roma lányt vett feleségül, és persze kiállt mellette, a fiát is kitagadta, mert az nem akarta elfogadni faji előítéletekből adódóan, hogy az, ami. A csaj 24 éves volt. A pasi védte, hogy nem a bőrszín számít, ő rendes. Persze. A csaj megcsalta, amikor a pasija nem volt otthon, ott laktak a szeretői, és amikor valaki mondta a pasinak, hogy csalja, ezzel meg azzal látta, akkor az volt a rossz. 4 év alatt a csajnak 20 szeretője volt, ha nem több. Most tartanak ott, hogy a pasi észrevette a dolgot, és kitette a csajt. Persze a csaj most könyörgi vissza magát, mert ott mindent megkapott. Ház, telefon, laptop, számlák ki voltak neki fizetve, férje a meló miatt havi egyszer volt otthon, és a szeretőit is a pasi tartotta el tudtán kívül. Kis esti mese, hátha elgondolkozol rajta.
2013. máj. 16. 20:01
 62/85 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy már majd Te is lesüllyedj közéjük!! Szépen verd ki a fejedből, mert 25 évesen 3 gyerekkel egy lepratelepen fogod visszasírni majd a fiatalságod! Ismerek is egy ilyen nőt! Óvónő volt aki összejött huszonéves korában egy ilyen rendes -.- gyerekkel, aztán már van egy rakás gyereke, össze-vissza veri az ura és nem tud szabadulni. Inkább hallgass a szüleidre!
2013. máj. 16. 20:07
 63/85 anonim ***** válasza:
100%

Már mindent leírtak a hozzászólók, talán ezt még nem: Nekem egy hajszálon múlt, hogy még élek, mert egyszer összejöttem egy félvér cigánnyal, aki értelmesnek tűnt. Én ráadásul már jóval idősebb voltam 17-nél.

Addig nem voltam előítéletes, most viszont már egyetlen romának sem adnék még egyszer esélyt az életben..

Nem írom le, hogy mik történtek, csak arra kérlek, gondolkozz el ezen: Majdnem meghaltam..

2013. máj. 16. 20:22
 64/85 anonim ***** válasza:
100%
Vonatkoztassunk el attól, hogy ő cigány, ez önmagában nem is lenne gond (dehogynem!!!), de egy tróger! Mit vársz tőle, hogy akarsz rá alapozni egy életet? És mi van, ha betöltöd a 18-at? Attól a ponttól lesz állásod, egzisztenciád? Hidd el, hogy még nagyon sok támogatásra lesz szükséged a szüleidtől az életben! És nem csak az anyagiakra gondolok!
2013. máj. 16. 20:30
 65/85 anonim ***** válasza:
100%

Ma 20:22, csatlakozom!

Engem majdnem megölt egy, mert nem akartam vele lefeküdni.......ha nem szakad el a bőröve, ott fulladok meg!!!!

Persze a kö.csög zsaruk nem csinàltak semmit, hiába vittem látleletet meg az övet bizonyítéknak...

A mocskos k.urva anyjukat az élősködő fé.rgeknek, azt.

Azért remélem észbe kapsz.

Amíg nem késő.

2013. máj. 16. 20:30
 66/85 anonim ***** válasza:
95%

Ha annyi lenne a helyzet, hogy cigány a fiú, de nagyon rendes, még lehet hogy a válaszadók fél%-a azt mondta volna hogy adj neki egy esélyt.

De mi kell neked? Egy börtöntöltelék senki. Nem riaszt el hogy volt már börtönben? Nem tévedek nagyot ha azt mondom hogy az élete felét ott fogja tölteni.

Ilyentől akarsz pl. gyereket? Mit mondasz majd neki? "Apád börtönben van, majd 10 év múlva bejöhetsz velem egy szép szombati napon, ja, és van 16 féltestvéred."... gondolkozzzzz kérlek.

2013. máj. 16. 20:56
 67/85 anonim ***** válasza:
100%
Ja egyébként meg a kamuzásainak meg a sírásainak ne nagyon dőlj be.. Már megtanultak színészkedni segélykéréskor...
2013. máj. 16. 20:58
 68/85 A kérdező kommentje:
Dehát miért törvényszerű hogy mindegyik 66 gyereket akarjon meg verje a feleségét? 32 és a többiek akik erre a kérdésre várnak: azt szeretem benne hogy őszintének tűnik és ő is utálja az olyan cigányokat akik nem bírnak viselkedni. Mindig én vagyok neki az első iszonyat figyelmes és kedves hozzám. Eddig minden szavát betartotta.
2013. máj. 16. 21:50
 69/85 anonim ***** válasza:
100%

Most őszinte? vagy őszintének TŰNIK? Mert a kettő kanyarban sem ugyanaz. Te most látsz róla egy képet. MOST! Ez meg fog változni. Ha meg csak ezt szereted benn hogy őszintének tűnik, és utálja a cigányokat.. már bocsi, de ez nem szerelem.

Mellesleg minek is tetted fel a kérdést? Gondolom annyi eszed van hogy tisztában voltál már azzal is, hogy itt 100 emberből 1 fog neked igazat adni. Akkor mégis mi a sz@rért akarsz közvélemény kutatást tartani? Láthatod, mindenki ellenzi, a szüleid, gondolom a rokonok is, sőt, ismeretlen vadidegen emberek is. Ha ez neked nem elég, akkor várd meg míg 18 éves leszel, szökj el vele. Tessék! Hajrá! Nagylány vagy már! Ezt akarod végül is hallani nem?

Aztán évek múlva pedig sirathatod hogy milyen ostoba voltál.

2013. máj. 16. 21:58
 70/85 anonim ***** válasza:
100%

Szóval elítéli a fajtársait, mikor a legfőbb ismérveivel rendelkezik? Büntetett előélet, és pulyák fiatalon?

Azt mondod, garázdaság miatt ült két évet. Mit csinált pontosan? Mert gondolom, ha még véletlenül sem akar a fajára hasonlítani, biztos csak felrúgott egy kukát, és azért ítélték el két év letöltendőre... -.-

2013. máj. 16. 22:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!