Mit tegyek ha a szüleim tiltanak a barátomtól mert cigány?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok pár hete összejöttem egy fickóval aki cigány. Nem arról van szó, hogy benne van a vonó hanem teljesen tiszta cigány. Apukám ismeri de nem kedveli. Amúgy is a családom már elvből útálja a romákat. 5 hete voltam vele persze titokban és aztán kiderült. Akkora balhé volt belőle itthon hogy olyat álmomban sem gondoltam..a szüleim kísérgetnek az iskolába nem engednek sehova egyedül elvették a telefonomat is. A barátnőm jönni szokott hozzám és rajta keresztül tartjuk a kapcsolatot meg este beszélünk mikor visszaszerzem a telefonomat. Szörnyű a helyzet én szeretem de nem értik meg ő is szeret. És én nem akarok a családommal rosszban lenni miatta. Az utálatba még az is beletartozik hogy ült 2 évet garázdaságért és hogy van 2 gyereke de nem él velük. A fickó 23 éves. Én is féltem tőle először persze, de aztán megismertem és megváltozott tudom. De a szüleim még esélyt sem adnak neki hogy bizonyítson.. Mit tegyek nagyon rossz így nekem?! Azt mondta hogy ha betöltöm a 18-at akkor a szüleim már nem szólhatnak bele de addig még van 5 hónap :-(2013. máj. 16. 14:35
71/85 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
22 éves voltam, amikor kiszemelt magának egy hiperpigmentált pasi. Sajnos egy házban lakunk; így elég sokszor találkoztunk.
Abban a két mondatban, amíg megkérdezte, hogy elmegyünk-e valahova, és közöltem, hogy kösz, de kösz nem, végig azt sugallta felém, hogy én vagyok Élete Királynője, stb stb. Mint amit előttem leírtak....A beetetés időszaka...
Folyamatosan, minden egyes találkozásnál hívott. Hívott moziba, hívott mekibe, hívott kávézni, kérte a telefonszámom, stb.
Pár nappal az egyik ilyen próbálkozása után a szemem láttára! rángatta végig a barátnőjét! a hajánál fogva az utcán. Olyan szavakat használt, olyan gyomorforgató stílusban beszélt azzal a lánnyal, hogy én féltem.
Hallgass édesanyádékra, jót akarnak neked!!!!
24N
73/85 anonim válasza:
74/85 anonim válasza:
Amúgy sok pasi hajlamos arra, amit valamelyik előttem szóló írt, a beetetés időszakában hazudnak, vagyis a szöges ellentétüket mutatják annak, mint ami az igazi személyiségük. De ha már eléggé kötődni fogsz hozzá, ki fogja mutatni a foga fehérjét. És ez nemcsak a cigányoknál van így, hanem bárkinél. Ha valaki túl kedves, az már gyanús, főleg egy ilyen priusszal. Ha igazán szereted magad, megszakítasz vele minden kapcsolatot.
75/85 anonim válasza:
Én is beleestem ebbe a csapdába, mert bedőltem egy pasinak, aki teljesen azt mutatta, hogy figyel rám és mindent megettem, utána viszont kiderült pár hónapra rá, hogy rohadt önző és csak saját maga érdekli. Mennyi ideje ismered? Pár hete? Pár hét alatt csak a jó oldalát látod. A rossz oldala meg akkor fog előjönni, hogyha leszel olyan hülye, hogy elszöksz vele 18 évesen, hogy aztán teljesen rá legyél utalva és azt csináljon veled, amit akarjon.
76/85 anonim válasza:
Szerintem szüleidet nem az zavarja h cigány hanem az hogy 23 évesen börtönben volt és vna 2 gyereke. legalább ugyan attol van a 2 gyerek vagy mástol mind2?
77/85 anonim válasza:
Magyarral se járnék, ha sittes múltja lenne és 2 gyereke, akikkel nem törődik... (Nyugtass meg, hogy legalább ugyanattól a nőtől van a két gyerek, mert nekem ez se valószínű.)
78/85 anonim válasza:
ha elszöknél apád helyébe megkerestetnélek a rendőrséggel,aztán a sz@rt is kiverném belőled,úgy hogy helyrerázódjon az a hülye,buta agyad,aztán olyan szobafogságod kapnál,hogy....a kokerónak meg a csontjait is összetörném...a szüleid nem cigánynak(cigányfeleségnek) neveltek téged....mert...ha hozzájuk érsz is már koszos leszel tőlük....lehetne akármilyen jólnevelt,a cigány akkor is cigány...nem tud kibújni a bőréből
79/85 anonim válasza:
még az arcvonásaiktól is rosszul vagyok,meg a hangjuktól....undorító,aljas férgek
80/85 anonim válasza:
Persze ha letelik az 5 hónap nem szólhatnak bele. Mondd csak dolgozol? Eltartod magad? Mert már a kérdésedből ítélve is a szüleid tartanak el, az ő pénzükből telefonálgatsz, öltözködsz stb. Nem azon van a hangsúly, hogy cigány, vagy nem. Részletkérdés. Te egy olyan emberrel akarsz járni, együttélni, aki a saját gyerekeit is leszarja? Mert "szerelmes vagy". nos a szerelem el fog tűnni utána meg ráébredhetsz, hogy egy bűnöző mellett élsz, nincs semmid és abból a szakadékból nehéz lesz kimásznod! Nap, mint nap látok ilyen embereket mint te. Először együttéreztem velük, de mára már eltűnt ez az érzés. Jön a "calád", hogy de ő jó gyerek, a légynek sem árt, meg ilyenek. Nagyon jól ismerem ezeket a fajta embereket, hidd el nekik esélyük sincs normális életet élni. Neked legalább van! Akkor ne dobd el magadtól egy ilyen alakért! (Legmélyebb tiszteletem a szüleidnek!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!