Az apa feljelnthet azért mert a gyereki nem akarják látni?
Így van. Sok példa volt már erre. Ha kihívod a rendőrséget, az első az, hogy megnézik a papírt, és ha közös, akkor ők is viszik a gyereket.
Inkább akarjon menni az a gyerek, jobban jár.
21-es: ne vezesd félre a kérdezőt, nem bűncselekmény!!
Cselekvőképtelen személy nem dönt, sőt meg se kérdezik 12 éves kor alatt. Ha van végzés, viszik, ha kell, végigcirkuszolhatja az utat, de akkor is viszik.
Én azt mondom, amíg nem csinál semmit a kérdező, addig bármikor elviheti az apa, ha feltámad benne az apai ösztön.
Ha ezt nem akarja a kérdező, akkor lépnie kell, mert bizony ennek vannak kitéve.
Ne vezessétek félre.
24: itt a végzés csak a kommentelők fantáziájában létezik eddig.
Az anya csak megegyezésről írt, ami lehet szóbeli is.
18: hol is van ilyenkor a szlogen, miszerint “a gyerek az elso”? 👏🤣🤫😉
Amugy eppen par eve volt hasonlo eset, ott az “apa” olte meg a lanyait egy lathatason, ahova ok nem is akartak menni. Az anyat elotte meghurcoltak, mert nem akarta odaengedni a gyerekeit, akik nem is akartak menni az agressziv allathoz.
Gratulalok minden gyermekbantalmazast elosegito es dicsoito veglenynek, szar torvenyeknek es kiszolgaloinak! Szegyen! 👏😈👎💩🤮
Ja, akkor még ennyi se védi az anyukát? Nagyon felelőtlen volt.
Akkor gyakorlatilag felöltöztetve altassa a gyerekeit, mert bármikor elviheti az apa, és úgy néz ki, hogy el is viszi.
Én nem azt mondom, hogy ez jó!!
Ez egy lelketlen, kegyetlen, ördögi rendszer! A 28-as gyakorolhatna egy kis szövegértést!
Én azért írogatok, hogy ne vezessétek félre az anyukát és felébredjen, hogy nagyon ideje tenni valamit, ha ezt nem akarja! Mert afelé halad!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!