Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mutassam meg a szüleimnek...

Vanadinit kérdése:

Hogy mutassam meg a szüleimnek a Bts dalait?

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve imádom a kpopot, főleg a Btst. A kishúgom is tud róla meg a két bátyjám. A két bátyjám nem szereti, és minden lehetőséget megragadnak arra, hogy elmondják ez milyen rossz, és milyen b(u)zik a tagok és csak rájuk kell nézni, stb. Amikor meghallottam hogy 2026-ban lesz worltourjuk elmondtam a tesóimnak, de a bátyjáim, ezt is leszólták. Na mindegy, nem az a lényeg. Szeretnék arra elmenni, de a szüleim nem tudnak róla hogy én ezt szeretem, és egyszer amikor a barátnőmnek ajándékot akartam venni, mondtam hogy ő kpopot szereti, akkor anyukám azt mondta, hogy olyat nem akar venni neki, amit ő nem támogat. Meg akartam szilveszterkor mutatni nekik egy számot, de egyrészt nem tudtam melyik számot mutassam meg nekik, másrészt kiderült hogy sok év után a két bátyjám megint együtt szilveszterezik velünk a barátaik helyett. Szóval nem tudtam megmutatni nekik, hogy ezt szeretem. Azóta rájöttem melyik számot mutassam meg nekik, Jungkooktól a Standing next to you-t, mert az olyasfajta zenéket szeretik a szüleim, de nem tudom milyen okból mutassam meg nekik, mit mondjak nekik.

#K-pop #BTS #worldtour
ma 18:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
Próbald elhinteni, hogy mennyibe fog kerülni egy szállás, repülőjegy és koncertjegy és a többi fincsiség, nehogy szívrohamot kapjanak.
ma 19:03
 2/19 A kérdező kommentje:
Úgy tudom itt is lesz koncert
ma 19:05
 3/19 anonim ***** válasza:
20%
Erről tudsz valami hivatalos infót mutatni?
ma 19:10
 4/19 anonim ***** válasza:
68%
Édes istenem...
ma 19:12
 5/19 A kérdező kommentje:
Azt mondtam úgy tudom, azt ha jól tudom, és jól tudom, nem azt jelenti, hogy biztos. Szerintem ne próbálj meg egy magyar szakos emberrel vitát nyitni a szövegértéssel kapcsolatban. Kösz
ma 19:18
 6/19 anonim ***** válasza:
83%
Mutasd meg nekik ha akarod, valoszinüleg nem fog nekik tetsznei meg ez a kpop jpap cpop és társai csak a tinilányoknak jön be kb meg a meleg srácoknak. De nem ez lesz az első vagy utolso olyan dolog amiben nem lesz közös az izlésetek, ha meg menni akarsz a koncira gyüjts rá pénzt és ha még akkor se lennél nagyobb akkor kisérővel együtt már mehetsz is.
ma 19:19
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem kpop haterektől kérdeztem és nem bunkó lényektől, vagyis nem tőled. És nem a pénzzel meg a kísérővel van a baj, szeretném ha tudnák, hogy én ezt szeretem, és nem szeretném eltitkolni előlük
ma 19:22
 8/19 anonim ***** válasza:
83%
Jézusom, pont te jársz magyar szakra? xD
ma 19:25
 9/19 anonim ***** válasza:
90%
Hejezsírázst gyakorold még kicsit akkor. :D
ma 19:26
 10/19 anonim ***** válasza:
79%
Úgy is láttam, Ukrajnában is lenne koncert, persze, odamennek megöletni majd magukat.
ma 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!