Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az első barátomat hogy mutassa...

Az első barátomat hogy mutassam be a szüleimnek, családomnak? Tartok a reakcióktól

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy az anyámmal egyidős.

Másfél éve találkoztunk először, bő 1 éve vagyunk egy pár. Tervben van, hogy esetleg a vizsgáim után, februárban hozzáköltöznék, szóval elég komoly a dolog. Viszont a családom még nem ismeri, a szüleim sem.

A korkülönbség miatt félek kicsit a reakciójuktól, meg korábban még senkit nem vittem haza, nem tudom, hogy megy ez. Nem szeretnék kínos "vallatás" jellegű találkozást, hogy na akkor mik a terveink, mikor lesz eljegyzés, esküvő stb. Anyukám sajnos hajlamos túlzásokba esni ilyen téren, pl. karácsonykor találkozott először a legjobb barátnőm párjával, fél éve vannak együtt, anyám első kérdése: "és akkor megkéred majd a kezét?".

Azt tudják, hogy van valaki, vagyis hogy "ismerkedünk". De igazából heti 5 napot fixen együtt vagyunk minimum, meg mint írtam, februárban összeköltözünk, szóval azért ez már több annál, hogy kéthetente együtt vacsorázunk, és néha váltunk pár üzenetet.

Én 22 éves vagyok, ő 43.

2022. jan. 22. 18:09
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%

Készítsd fel előtte a szülőket, mondj minden lenyeges dolgot még a bemutstas előtt.

Es kerd meg őket h ne tegyenek fel kellemetlen kerdeseket, viselkedjrnek civilizáltan.

2022. jan. 22. 18:19
 2/39 anonim ***** válasza:
82%
Hát kemény menet lesz az biztos :D
2022. jan. 22. 18:20
 3/39 anonim ***** válasza:
98%

De mindenféleképpen még jóval azelőtt közöld velük hogy párod 43 éves, még mielőtt bemutatnád.

Ha jól fogadják hazaviheted, ha nem, akkor inkább ne.

2022. jan. 22. 18:22
 4/39 anonim ***** válasza:
92%
Nem lennék a helyedben.
2022. jan. 22. 18:25
 5/39 A kérdező kommentje:
Persze, lehet, hogy nem fogadják el egykönnyen, de már nem szeretném tovább titokban tartani ezt az egészet.
2022. jan. 22. 18:29
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkeppen mondd meg előtte h mi az ábra! Ne az ajtóban szembesüljenek a tényekkel.
2022. jan. 22. 18:36
 7/39 anonim ***** válasza:
20%
Te vagy a nő?
2022. jan. 22. 18:36
 8/39 A kérdező kommentje:
Igen, azt hittem, hogy ez egyértelmű a kérdésből.
2022. jan. 22. 18:40
 9/39 anonim ***** válasza:
88%

Hát nem hiszem, hogy anyád egy 43 éves pasitól azt fogja kérdezni, mikor jegyez el. Valószínűleg inkább azt fogja, mikor takarodik el a színről.

Amúgy sosem értettem a kérdéseket, milyen körítést akarsz? Bármit mondast, akkor is apád lehetne a pasi.

2022. jan. 22. 18:44
 10/39 A kérdező kommentje:
Példa volt az eljegyzés. Semmilyen kínos kérdést nem szeretnék.
2022. jan. 22. 18:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!