Az első barátomat hogy mutassam be a szüleimnek, családomnak? Tartok a reakcióktól
Az az igazság, hogy az anyámmal egyidős.
Másfél éve találkoztunk először, bő 1 éve vagyunk egy pár. Tervben van, hogy esetleg a vizsgáim után, februárban hozzáköltöznék, szóval elég komoly a dolog. Viszont a családom még nem ismeri, a szüleim sem.
A korkülönbség miatt félek kicsit a reakciójuktól, meg korábban még senkit nem vittem haza, nem tudom, hogy megy ez. Nem szeretnék kínos "vallatás" jellegű találkozást, hogy na akkor mik a terveink, mikor lesz eljegyzés, esküvő stb. Anyukám sajnos hajlamos túlzásokba esni ilyen téren, pl. karácsonykor találkozott először a legjobb barátnőm párjával, fél éve vannak együtt, anyám első kérdése: "és akkor megkéred majd a kezét?".
Azt tudják, hogy van valaki, vagyis hogy "ismerkedünk". De igazából heti 5 napot fixen együtt vagyunk minimum, meg mint írtam, februárban összeköltözünk, szóval azért ez már több annál, hogy kéthetente együtt vacsorázunk, és néha váltunk pár üzenetet.
Én 22 éves vagyok, ő 43.
Készítsd fel előtte a szülőket, mondj minden lenyeges dolgot még a bemutstas előtt.
Es kerd meg őket h ne tegyenek fel kellemetlen kerdeseket, viselkedjrnek civilizáltan.
De mindenféleképpen még jóval azelőtt közöld velük hogy párod 43 éves, még mielőtt bemutatnád.
Ha jól fogadják hazaviheted, ha nem, akkor inkább ne.
Hát nem hiszem, hogy anyád egy 43 éves pasitól azt fogja kérdezni, mikor jegyez el. Valószínűleg inkább azt fogja, mikor takarodik el a színről.
Amúgy sosem értettem a kérdéseket, milyen körítést akarsz? Bármit mondast, akkor is apád lehetne a pasi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!