Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mutassam meg a szüleimnek...

Vanadinit kérdése:

Hogy mutassam meg a szüleimnek a Bts dalait?

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve imádom a kpopot, főleg a Btst. A kishúgom is tud róla meg a két bátyjám. A két bátyjám nem szereti, és minden lehetőséget megragadnak arra, hogy elmondják ez milyen rossz, és milyen b(u)zik a tagok és csak rájuk kell nézni, stb. Amikor meghallottam hogy 2026-ban lesz worltourjuk elmondtam a tesóimnak, de a bátyjáim, ezt is leszólták. Na mindegy, nem az a lényeg. Szeretnék arra elmenni, de a szüleim nem tudnak róla hogy én ezt szeretem, és egyszer amikor a barátnőmnek ajándékot akartam venni, mondtam hogy ő kpopot szereti, akkor anyukám azt mondta, hogy olyat nem akar venni neki, amit ő nem támogat. Meg akartam szilveszterkor mutatni nekik egy számot, de egyrészt nem tudtam melyik számot mutassam meg nekik, másrészt kiderült hogy sok év után a két bátyjám megint együtt szilveszterezik velünk a barátaik helyett. Szóval nem tudtam megmutatni nekik, hogy ezt szeretem. Azóta rájöttem melyik számot mutassam meg nekik, Jungkooktól a Standing next to you-t, mert az olyasfajta zenéket szeretik a szüleim, de nem tudom milyen okból mutassam meg nekik, mit mondjak nekik.

#K-pop #BTS #worldtour
tegnap 18:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%
Ez nem haterség, csak ezek a bandák mindig is ennek a célcsoportnak volt kitalálva. Nagyon ritka az amikor értékelhető dolgot tudnak alkotni, vagy tehetséges emberek vannak közöttük. Ezek csak tények, mint ahogy az is h felnöttek nem sűrűn szeretik a tini divat hobortokat, semmilyen korban vagy társadalmi rétegben. És még véletlenül se vagyok bunka csak válaszoltam. Az h te ezt támadolagosan vetted az csak a te hibád. De válaszoltam a kérdésedre h mutasd meg nekik, nem is értem miért bonyolítod ennyire túl a dolgot. Megmutatod h te ezt szereted és ennyi, ez nem egy coming out h te most meleg vagy genderfluid agyament vagy, nem kell ezt nagy dobra verni. Megmutatot és viszlát, aztán majd mondanak véleményt. Ez nem olyan nagy dolog, de ha a kommunikációd ennyire sekélyes és korlátolt a szüleiddel kapcsolatban akkor inkább előszőr ezen dolgozz kérlek. És csak aztán a fandomodrol való áradozásról és a meleg fiukáidrol.
tegnap 19:35
 12/23 anonim ***** válasza:
88%
Megkérlek, hogy fejezd be a magyar szakos képzés lejáratását. Lehet, hogy például az Eszterházyn elmegy ez a színvonal, de normális helyen nem végzi el a magyar szakot az, aki ilyeneket ír, mint "bátyjám"....
tegnap 19:42
 13/23 anonim ***** válasza:
88%
Miért kellene megmutatni?
tegnap 19:42
 14/23 anonim válasza:
39%
Egy ilyen beképzelt bunkó elkényeztetett pcsanak én semmit nem adják nem hogy ezt a ratyi bts baromságot
tegnap 20:29
 15/23 anonim ***** válasza:
53%

Azért némileg ellent mondanék annak a "ténynek", hogy csak tini lánykák hallgatják, 34 éves felnőtt ember vagyok, bár az igaz hogy meleg, szóval ezt a részét nem vitatom :D

Szóval 2011 óta hallgatok koreai számokat, mára már nem annyira fontos a zene az életemben mint régen, de jelen van, és a zenei ízlésem is változott ennyi idő alatt, nekem pl a BTS jelenlegi formájában már a No No kategória, régen szerettem őket, tehetségesek, de sajnos nagyon elk.rvultak, eredetileg ők egy hip-hop banda voltak.

Kicsit félrementem, a lényeg, hogy 34 évem alatt arra jöttem rá, hogy mindenki kib.szottul le.zarja hogy milyen zenét szeretsz, főleg olyanok akiknek más a zenei ízlése, azok falra fognak mászni a zenédtől.

Senki nem fog hasra esni attól, hogy te milyen különleges vagy, mert koreai zenét hallgatsz, vagy iránit, vagy anyám tudja.

Ez csak egyedül neked fontos, kár ebben örömforrást keresni, hogy ó majd megmutatom nekik, biztos tetszik nekik stb.

tegnap 20:34
 16/23 anonim ***** válasza:
90%
Magyar szak, persze, szaroskám. Ha egyetemista vagy, akkor nagykorú is, illetve elmehetsz diákmunkára, amiből fizeted a koncertet és egyebeket. Nem tartozol magyarázattal a szüleidnek arról, milyen jellegű a koncert, megmondod, hogy ekkor és ekkor elmész ide és ide. De nyilván egy nagypofájú kis tojáshéjas senki vagy, aki itt olyanoknak szájal bicskanyitogató stílusban, akik anyáid, apáid lehetnének és lehet, sokkal többet letettek az asztalra, mint amennyit te valaha fogsz.
tegnap 20:36
 17/23 anonim ***** válasza:
53%

“Gyere anya, apa, mutatok egy dalt”.

Ennyi. Miert kell ennyire nagy feneket keriteni neki?

En is hagyom, hogy a gyerekeim mutogassanak nekem mindenfele hulyeseget, ennek egyaltalan nem kene kinosnak lennie.

Az mas kerdes, hogy szeretni nem szeretem altalaban, amit hallgatnak, de ez nem is rolam szol.

Egyebkent ha belefer a keretbe, en elkisernem a gyereket az ahitott koncertre, meg ugyis, hogy engem nem erdekel. De minden attol fugg, hogy allunk anyagilag.

tegnap 20:37
 18/23 anonim ***** válasza:
47%
Sehogy, kíméld meg őket a mosléktól. 12 évesen egyébként sem engednének be a biztonságiak, még ilyan lószarra sem.
tegnap 20:41
 19/23 anonim válasza:
59%
Miért kell a szüleidet kínozni a hulladék "zenével"?
tegnap 20:57
 20/23 anonim ***** válasza:
2025-ben album lesz, csak 2025-ban lesznek koncertek. Szóval ráérsz.
tegnap 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!