Hogy mutassam meg a szüleimnek a Bts dalait?
Azért némileg ellent mondanék annak a "ténynek", hogy csak tini lánykák hallgatják, 34 éves felnőtt ember vagyok, bár az igaz hogy meleg, szóval ezt a részét nem vitatom :D
Szóval 2011 óta hallgatok koreai számokat, mára már nem annyira fontos a zene az életemben mint régen, de jelen van, és a zenei ízlésem is változott ennyi idő alatt, nekem pl a BTS jelenlegi formájában már a No No kategória, régen szerettem őket, tehetségesek, de sajnos nagyon elk.rvultak, eredetileg ők egy hip-hop banda voltak.
Kicsit félrementem, a lényeg, hogy 34 évem alatt arra jöttem rá, hogy mindenki kib.szottul le.zarja hogy milyen zenét szeretsz, főleg olyanok akiknek más a zenei ízlése, azok falra fognak mászni a zenédtől.
Senki nem fog hasra esni attól, hogy te milyen különleges vagy, mert koreai zenét hallgatsz, vagy iránit, vagy anyám tudja.
Ez csak egyedül neked fontos, kár ebben örömforrást keresni, hogy ó majd megmutatom nekik, biztos tetszik nekik stb.
“Gyere anya, apa, mutatok egy dalt”.
Ennyi. Miert kell ennyire nagy feneket keriteni neki?
En is hagyom, hogy a gyerekeim mutogassanak nekem mindenfele hulyeseget, ennek egyaltalan nem kene kinosnak lennie.
Az mas kerdes, hogy szeretni nem szeretem altalaban, amit hallgatnak, de ez nem is rolam szol.
Egyebkent ha belefer a keretbe, en elkisernem a gyereket az ahitott koncertre, meg ugyis, hogy engem nem erdekel. De minden attol fugg, hogy allunk anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!