Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mutassam meg a szüleimnek...

Vanadinit kérdése:

Hogy mutassam meg a szüleimnek a Bts dalait?

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve imádom a kpopot, főleg a Btst. A kishúgom is tud róla meg a két bátyjám. A két bátyjám nem szereti, és minden lehetőséget megragadnak arra, hogy elmondják ez milyen rossz, és milyen b(u)zik a tagok és csak rájuk kell nézni, stb. Amikor meghallottam hogy 2026-ban lesz worltourjuk elmondtam a tesóimnak, de a bátyjáim, ezt is leszólták. Na mindegy, nem az a lényeg. Szeretnék arra elmenni, de a szüleim nem tudnak róla hogy én ezt szeretem, és egyszer amikor a barátnőmnek ajándékot akartam venni, mondtam hogy ő kpopot szereti, akkor anyukám azt mondta, hogy olyat nem akar venni neki, amit ő nem támogat. Meg akartam szilveszterkor mutatni nekik egy számot, de egyrészt nem tudtam melyik számot mutassam meg nekik, másrészt kiderült hogy sok év után a két bátyjám megint együtt szilveszterezik velünk a barátaik helyett. Szóval nem tudtam megmutatni nekik, hogy ezt szeretem. Azóta rájöttem melyik számot mutassam meg nekik, Jungkooktól a Standing next to you-t, mert az olyasfajta zenéket szeretik a szüleim, de nem tudom milyen okból mutassam meg nekik, mit mondjak nekik.

#K-pop #BTS #worldtour
tegnap 18:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

2026-ban lesz turné.

Bocs, elírtam.

tegnap 21:54
 22/24 anonim ***** válasza:
9%
Hú mennyi szánalmas ember. Miért?
tegnap 22:49
 23/24 anonim ***** válasza:
Nem kell se eltitkolni, se mutogatni. Egyszerűen élvezed a zenét, ha pedig felmerül a téma, akkor őszintén megmondod, hogy neked ez bizony tetszik.
ma 01:21
 24/24 anonim ***** válasza:

"Anya, megmutathatom neked az egyik kedvenc zenénet?"

Pl így. Amúgy 99℅ hogy gagyi szarnak fogják tartani. Ne lepődj meg.

Ha a koncertet nekik kellene fizetni, akkor azt se ártana mondanod. Szerintem lényegesebb szempont, mint az, hogy tetszik-e nekik ez a zene.

Meg lehet velük értetni hogy más az ízlésetek, neked ez tetszik, imádod, de ha viszont nincs pénzük kifizetni a koncertjegyet akkor halott ügy.

ma 07:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!