Miért ilyen akadékoskodó az apám, hogy ő mindent jobban tud?
Jelenleg az apámmal élek, történt a következő: eljött a mosás ideje, el akartam indítani a gépet, de mondta hogy majd ő elindítja. Egy felültöltős Indesit mosógépről van szó. Na ő szépen bele öntötte a mosószert az öblítő rekeszbe. Kérdeztem tőle mit csinálsz? - Miért? Mondom hova öntöd a mosószert. Azt mondja véletlen volt, benézte. Nem baj, erre lecsukta az ajtaját, elindította. A rendes mosószeres rekeszbe nem is került mosószer. Mondom neki ez így nem lesz jó. Azt mondja higyjem el hogy jó lesz. Most konkrétan sima vízzel mossa a mosógép a koszos ruhákat, és csak az utolsó öblítésnél fogja hozzáadni ugye a mosószert öblítő helyett. Szóval tök jó. Miért nem engedte hogy én csináljam, vagy legalább utána megoldjam azt amit ő elbaltázott? Próbáltam felnyitni a gép ajtaját, nem engedi. Gondolom mert megy a program. Programot leállítani nem tudom hogy lehet, nem akarok kísérletezni nehogy elrontsam. Akkor meg azért kapnék…
20/l
Egy igazi férfi nem törődik ilyen kicsiségekkel, hogy hova kell a mosószert adagolni :D
Na de a viccet félretéve, a leírtak alapján nem olyan veszélyes a helyzet.
Az emberek általában nem szívesen ismerik el a hibáikat, majd idővel rájössz. A férfiak meg különösen hajlamosak arra, hogy magasról tegyenek az ilyen dolgokra, nem véletlen, hogy klasszikusan a házimunkát többnyire nők végzik/ végezték. Nem vagyunk annyira tökéletesek, mint gondoljuk sajnos...
Ha komolyabb 'gond' nincs apáddal, nézde el ezt neki, és legközelebb stikában indítsd el a mosást :)
Amúgy minden mosógépet meg lehet állítani, vagy a kikapcsolóval, vagy áramtalanítással...
Apadnak tobb a buszkesege, mint az esze...
A regi gepemnel kancsobol ontve a vizet bele lehetett juttatni a dobba a mososzert, ha elfelejtettem bekesziteni, az a rossz helyre kerulttel is mukodhet szerintem. Azt a kis tobbletvizet leszivja, ha nincs baja a gepnek.
Nalunk egyebkent kihuzhato az adagolo, ami logikus, kulonben nem lehetne kitisztitani. Ha kiveszed, kiontheted belole, es tiszta vizzel kilotykolheted a maradvanyokat.
Megint egy buta proli.
Instant demencia ide feljönni.
Figyi lány vagy ezt a te dolgod! Ezt megmondhatod az apádnak is.
(Nem a te dologod de ha apád elba-ssza akkor mégis)
van ez így, én mindig a gépbe teszem a mosoport nem az adagoloba csak az öblitőt tesze fentra
ne foglalkozz vele, csinálja ahogy akarja ilyenen ne huzd fel magad mert felesleges idegesítőnek idegesítő de nem tudsz ellene tenni
igazábol ha már elinditott te meg kikapcsolod akkor kb 5-10perc mire kitudod nyitni a biztonsági zár miatt általában akkor kattan is eggyet és akkor legközelebb ha ilyen van tudsz bele tölteni amit kell még
Figyi, fater is nyomta ezt a “majd én mindent jobban tudok” szöveget, aztán elköltöztem. Gőze sincs a háztartásról, max a kertet tudja rendben tartani. Szóval megy hozzá a takarítónő hetente, a ruhákat a Bubbles-ben mossa-szárítja és megtanult főzni, mert diabéteszes.
Mondd el neki nyugodtan, hogy mindenki hibázik és nem nagy dolog, de ez a korosztály képtelen elengedni a glóriát a feje fölül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!