Ez normális hogy apám ilyen?
Sziasztok, 17 éves vagyok, és középiskolába járok. Apám folyamatosan velem akar lenni, filmezni stb de nekem nincs kedvem, fáradt vagyok és most meg is van, fáj a hasam. Meg persze sulizok is, tanulok és lefaraszt teljesen. Ha megmondom hogy nem akarok most vele lenni besértődik, hisztizik és úgy érzem érzelmileg zsarolni is próbál ezzel. Most is mondtam neki, fáj a hasam most nem szeretnék és felháborodva bezárta az ajtót és kiabálta hogy akkor pusztuljak a szobamba
Nem dolgozik, itthon van, anyám dolgozik. Nem megy el itthonról soha.
Már nagyon elegem van.
Mit gondoltok erről?
És ez csak rosszabb lesz.
Ismerősi körben egy komplett család, apa, anya, nagyfiú héderezett folyton. Amikor a nagyapa meghalt, a nagyi meg már nyugdíjba ment, az épp munkába álló kisebbik fiúra lett a megélhetés gondja rakva.
Na öcsi gondolt egyet, és odaköltözött a mamához. Lett nagy pislogás. De mára, a banda is megtanult dolgozni. Csak naagyon keserves szegényeknek.
En fixen szarul ereznem magam, ha valaki mas tartana el engem, pedig aztan nekem nincs se gyerekem se parom. 💀
Ugy latszik valakit ez nem nagyon zavar 👁️👄👁️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!