Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális hogy apám ilyen?

Ez normális hogy apám ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 17 éves vagyok, és középiskolába járok. Apám folyamatosan velem akar lenni, filmezni stb de nekem nincs kedvem, fáradt vagyok és most meg is van, fáj a hasam. Meg persze sulizok is, tanulok és lefaraszt teljesen. Ha megmondom hogy nem akarok most vele lenni besértődik, hisztizik és úgy érzem érzelmileg zsarolni is próbál ezzel. Most is mondtam neki, fáj a hasam most nem szeretnék és felháborodva bezárta az ajtót és kiabálta hogy akkor pusztuljak a szobamba

Nem dolgozik, itthon van, anyám dolgozik. Nem megy el itthonról soha.

Már nagyon elegem van.

Mit gondoltok erről?

ma 13:02
1 2
 1/12 wcpumpa01 válasza:
18%
pedómaci :D
ma 13:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért csak anyád dolgozik, apád miért nem?
ma 13:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális.
ma 13:34
 4/12 A kérdező kommentje:
Mert kifogasai vannak "itt vagyok én" meg hogy akkor "ki csinálja a kertet" (kertes házunk van) persze anyám már alig bírja.
ma 13:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

És ez csak rosszabb lesz.

Ismerősi körben egy komplett család, apa, anya, nagyfiú héderezett folyton. Amikor a nagyapa meghalt, a nagyi meg már nyugdíjba ment, az épp munkába álló kisebbik fiúra lett a megélhetés gondja rakva.

Na öcsi gondolt egyet, és odaköltözött a mamához. Lett nagy pislogás. De mára, a banda is megtanult dolgozni. Csak naagyon keserves szegényeknek.

ma 13:55
 6/12 Metionin ***** válasza:
100%
Azért ilyen, mert nem dolgozik. Anyád helyében már rég ultimátumot adtam volna neki, hogy vagy elhúzza a belét dolgozni vagy válok. Neki ez így tökre megfelel, hogy kvázi 2 gyereke van?
ma 14:05
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Sulizol? Az mi? 😱🫣 Apad egy here, eleskodo. Anyad miert nem zavarja el dolgozni? 🤔
ma 14:18
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el ezeket a dolgokat anyádnak, hogy hogyan érzel. Kérd meg, hogy beszéljen vele, hátha rá jobba hallgat.
ma 15:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

En fixen szarul ereznem magam, ha valaki mas tartana el engem, pedig aztan nekem nincs se gyerekem se parom. 💀

Ugy latszik valakit ez nem nagyon zavar 👁️👄👁️

ma 15:24
 10/12 A kérdező kommentje:
Próbáltuk már, semmi nem hatja meg, az se hogy hónapról hónapra élünk elég szarul..
ma 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!