Ez normális hogy apám ilyen?
Sziasztok, 17 éves vagyok, és középiskolába járok. Apám folyamatosan velem akar lenni, filmezni stb de nekem nincs kedvem, fáradt vagyok és most meg is van, fáj a hasam. Meg persze sulizok is, tanulok és lefaraszt teljesen. Ha megmondom hogy nem akarok most vele lenni besértődik, hisztizik és úgy érzem érzelmileg zsarolni is próbál ezzel. Most is mondtam neki, fáj a hasam most nem szeretnék és felháborodva bezárta az ajtót és kiabálta hogy akkor pusztuljak a szobamba
Nem dolgozik, itthon van, anyám dolgozik. Nem megy el itthonról soha.
Már nagyon elegem van.
Mit gondoltok erről?
Az 1 hozzászóló gondolom magából indul ki mert normális ember ilyet nem ír.
Apukád sajnos unatkozik otthon ezért nyúz téged. Sajnos ezt te nem fogod tudni megoldani. Anyukádnak kéne. A leírtak alapján valami mentális baja is lehet pl szorogás hogy nem jár el otthonról. Max elfoglaltságokat találhatsz ki neki hátha valami bejön.
Aztán ha leérettségiztél utána próbálj kollégimba menni hogy elszabadulhass otthonról.
Sajnos ezt anyádnak kell megoldani. Olyan nincs, hogy egy felnőtt (nem rokkant) férfit a felesége tartson el. És még neki vannak elvárásai, meg követelései a lányától... Ha beteg, menjen orvoshoz, ha depressziós, kezeltesse magát, ne otthon üljön. Keressen bármiféle fizető foglalkozást!
Ha nem takarodik el dolgozni, simán kirúgnám a lakásból. (Nyilván nem ő fizeti a rezsit sem, ha nincs jövedelme. )
Te csak annyit tehetsz, hogy igyekezz az iskolában és utána keress munkát vagy kollégiumos továbbtanulást magadnak, hagyd ott az egészet! Nehogy otthon maradj 18 után! Esetleg menj külföldre dolgozni, hogy megalapozd a jövődet. Ez így nem család, legalább belőled még lehet normális ember. Nem lesz könnyű, de ebbe az igénytelenségbe nem szabad beletörődni.
Régen termeltünk epret, és egyéb zöldségeket de már nem.
Néha szokott ki menni barkácsolni a műhelyébe de fogalmam sincs mit. Csak várom legyek 18 és szabadulhassak innen.
Apad nem normális, az sem okés, hogy nem dolgozik
De gyamugyre miért mennél?
Mert megkért anyád, hogy takarits ki, te nem csináltad meg, és ezért leszidott?
Egyébként apad iszik, vagy bantalmaz?
Veszélyeztetve vagy?
Ha van lakhatás, van enni, jók a körülmények, nem éltek mélyszegénységben, a gyamugy azért nem fog csinálni semmit, mert apad otthon van, nem dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!