Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Màs is van úgy hogy nem tud...

Màs is van úgy hogy nem tud beszélgetni a szüleivel?

Figyelt kérdés
Sose érdekelte őket a mondanivalóm,lekicsinyeltek,nem értettek meg.Engem se érdekel.Meg màs a làtàsmód is.És ez van így rokonokkal is
ma 18:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez, nekem csak egy anyám van, de vele sem lehet beszélni érzelmekről. Mindig elodázza hogy azok pici dolgok, meg gondolkodjak racionálisan. Semmit nem tesz hozzá érzelmileg, nem hogy segít építeni hanem lerombolja az önértékelésem. Nem hogy bíztatna, hanem lehord. :( megértelek
ma 18:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez van nekem is anyámmal, mintha nem egy nyelvet beszélnénk. Én lelkisebb vagyok, ő pedig mindent félvállról vesz és mindenre "eh" a válasza. Ebben nőttem fel, és már egészen kicsi lányként igényem volt arra, hogy igazán mély beszélgetéseink legyenek. De sosem voltak. Már megszoktam. Szerencsére azért van a férjem és vannak a barátaim, hogy néha gyengéd emberi szavakat is halljak, necsak a panaszkodást és a szemellenzős egyenvéleményeket. A lányommal (5) már most próbálom az ő szintjén kiépíteni a jó kapcsolatomat, igyekszem az igényeire megfelelően válaszolni. Az anyám már sosem fog megváltozni szerintem, ő megmarad ilyennek.
ma 18:35
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Más társaságot kell keresni magunknak, ennyi.
ma 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!