Van más is, aki nem tud beszélgetni a szüleivel?
Figyelt kérdés
Kikészítettek gyerekkoromban, apám azzal, hogy alkoholista volt (már nem él sajnos), anyám pedig azzal, hogy még 25 éves koromban se akart bulizni engedni, folyamatosan úgy kezelt, mint egy 3 éves gyereket, és annyira féltett, hogy bármit csináltam, azt hallgattam, hogy ne, ne menjek ide, ne menjek oda, ne barátkozzak ezzel, ne aludjak a páromnál 18 évesen, aznap amikor meghalt az apukája, stb. Én szeretem őket (mostmár sajnos csak anyukámat), de a folyamatos viták annyira kikészítettek, hogy egyszerűen nem tudok vele beszélgetni, mert csak felhúzna egyből. Szégyellem, hogy ez van, de képtelen vagyok változtatni rajta. Van így más is, vagy csak én lettem ilyen elfuserált?2020. dec. 25. 18:03
1/4 anonim válasza:
Igaz én nem ilyen vagyok,de nem tudom hány éves édesanyukád, ha fiatal ha idős a szülőkhöz és nagyszülőkhöz türelem kell. Mivel te vagy a fiatalabb neked kell legyen türelmed és energiád hozzá, olyan meg nincs hogy felhúz egyből,gondolj bele te hányszor felhúzhattad őt kiskorodban, de mégis felnevelt és beszélgetett veled. Mivel a gyerek a szülő gyöngyszeme teljesen normális, hogy nem engedett se ide se oda, hameg egyke vagy akkor pláne.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egyke, de kórosan féltett mindentől. Más 18 évesen elköltözik otthonról, én a páromhoz se mehettem át aludni. Később sem. De ezt nem ragozom, én értem hogy jót akart, de kórosan akarta azt a jót, és már kialakult ez bennem, nem tudok már mit csinálni. Nem megy a beszélgetés.
2020. dec. 25. 18:25
3/4 A kérdező kommentje:
Csak mondom, hogy ennek a nagy féltésnek az lett a következménye, hogy nővérem egy idióta drokos alkoholistával jött össze, és már vagy 15 éve vele van, a pasinak se életcélja se semmi. Én normálisabb vagyok ilyen téren, de elég gáz, hogy nővéremmel ez lett.
2020. dec. 25. 18:30
4/4 A kérdező kommentje:
*drogos
2020. dec. 25. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!