Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg felelőtlenek voltak...

Tényleg felelőtlenek voltak szüleim, hogy ilyen idősen vállaltak?

Figyelt kérdés

25 éves közepesen autista srác vagyok, van egy 15 éves közepesen autista húgom. Anyám 52 éves, apám 72.

Apám egyre valószínűtlebb, hogy megéli, hogy húgom leérettségizik. Húgom hívott, hogy bármikor ha mutatkozik apával, mindenki azt hiszi, hogy a nagyapja van vele (ez velem is így volt mindig is mondjuk, de nekem mindegy volt). Egyszerűen minden ismerősi körünk furán náz ránk és sokszor meg is kaptuk, hogy az autizmusunk is emiatt van és hogy szüleink felelőtlenek voltak velünk nagyon és jól kicsesztek velünk.

Tényleg így lenne?

tegnap 15:02
1 2 3 4 5
 31/41 anonim válasza:
87%

30: Csak tudod balesetbe nem mindenki hal meg szerencsére, az öregségben meg igen.

Emellett nem kellett szerencsére 43 évesen hónapokig vagy évekig ápolni a családnak, és még mindig van egy másik szülő.

Szerencsétlen tragédiák vannak, az esély nem mindegy.

ma 00:08
 32/41 anonim ***** válasza:
77%

Papirod IS Van rola hogy autista Vagy tehát szakember adott ki egy szakvéleményt hogy magasan funktioniert autista Vagy?

Apád téged a 40 éveiben válalt mig hugodat 57 évesen .

ma 08:20
 33/41 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem irtó gáz 60 évesen gyereket csinálni - épp ezért, mert meghal az ember, mire a gyerek leérettségizik.

Szánalmasnak és felelőtlennek tartom az ilyeneket, mint apád is.

ma 08:42
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

30-as véletlen balesetek törnhetnek, persze, csak tudod, 70+ évesen már elég gyakori a korból adódó! halálozás.

Nagymamám 68 volt mikor meghalt, nagyapám 80, másik nagyanyám 70... szóval nem kell felhozni a balesetet, mikor az jóval ritkább, hogy abban hal meg valaki, mindhogy 68-70-73 évesen a kora miatt.

ma 08:46
 35/41 anonim ***** válasza:

Kérdező

Szerintem nagyon jó, hogy te és a húgod, és a szüleitek is élnek!

Ebből kell a legjobbat kihozni!

ma 09:15
 36/41 anonim ***** válasza:

De az anyukája fiatal, meg most azért ilyet kiírni, hogy a húgát az unkájának nézik, engem is annak néznek, pedig nem volt ennyi idős apám, nekem is ciki volt, de felnőtt ember nem így gondolkodik

Tudod az még cikibb, hogy alkoholista, igénytelen és vert, nem a kora az

Nézzétek az előnyét, hogy legalább tud támogatni titeket és ne legyen ciki, örüljetek, amíg veletek van! Amúgy az autizmusért sem ér apudat okolni, amikor te születtél, még nem volt idős, valószínűleg valami genetikai dolog, szerintem nem lehettek annyira nagy mértékben, ha ezt is ide kiírtad, mondjuk egy autista után még egyet, de ne így nézd!

ma 10:09
 37/41 anonim ***** válasza:
58%
Te is írtad, hogy a húgoddal sokat próbálkoztak 10 évig, azért lett kései gyerek, egyébként mai világban egyre később válalnak gyereket, 25 évesen nincsen rá pénzed
ma 10:11
 38/41 anonim ***** válasza:
81%

Aki lepontozza a valaszom miszerint az apai eletkor es az autista teso rizikotenyezo, az ismeri az autizmust? Csak mert szakemberkent irtam, tessek utana olvasni!

A sok baromsagot ezen az oldalon meg elhiszitek

ma 11:38
 39/41 anonim ***** válasza:

#38 két testvér lett az, amikor a kérdező született, nem voltak idősek

"A begyűjtött adatok elemzése során a kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a probléma kialakulása 81 százalékban az öröklött génektől függ, míg a környezeti rizikófaktorok kevesebb mint 20 százalékban játszanak csupán közre. Emellett az is kiderült, hogy az olyan anyai eredetű tényezők, mint például az anya testsúlya, esetlegesen meglévő policisztás ovárium szindrómája ( PCOS ), illetve az, hogy a csecsemő természetes úton vagy császármetszéssel jött-e a világra, egyáltalán nem vagy csupán minimális mértékben vannak kihatással az autizmus megjelenésére."

Egyébként pontosan nem is tudják, mi például ugyanolyan rossz szemet örököltünk

ma 11:58
 40/41 anonim ***** válasza:

Autista tesó után valóban magas a másik auto tesó, de lehet hogy nem, úgy nézem normális életet élnek

" Ezzel együtt még nem tisztázott, hogy pontosan mely specifikus génkölcsönhatások felelősek a probléma megjelenéséért."

ma 12:02
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!