Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szégyellnétek ha a fiatok...

Szégyellnétek ha a fiatok tartana el titeket?

Figyelt kérdés
Anyósomat mi tartjuk el. Havi szinten kell neki utalni, volt olyan is hogy 2 hét alatt "elment" a nyugdíja nagy része. Ezek az összegek változóak, 30-100 ezer között, volt több is. Nekem lesülne a bőr a képemről, főleg ha még bevásárlást is kérnék, azt sem kis összegben. 65 éves sincs, simán élhet még 20 évet. Addig mi vagyunk a bank? Főleg hogy nem szoros a kapcsolat, úgy érzem nem sűrűn érdekeljük őt.
dec. 10. 09:21
 81/100 anonim ***** válasza:
81%
80: az en anyosom is olyan mint a kerdezoe, ot is magahoz vehetne #78 meg #79, aztan finanszirozzak ok a cigiket-piacskat.
dec. 16. 12:47
 82/100 A kérdező kommentje:
Már meg is van a karácsonyi lista kaja ügyileg.... 30 ezer tuti lesz.... "csak 1-2 dolog kell" ja.... 7-8 tétel biztos van ahogy hirtelen ránéztem.
dec. 16. 17:43
 83/100 anonim ***** válasza:
63%

80-as... Látom nem olvastad el a dolgokat.

Emellett megsúgom, hogy mi is párommal ott vagyunk a szüleinknek, nagyszüleinknek.

Mama már nagyon öreg, munkaképtelen az én ágamon, mégse sajnálom a kesst tőle, akkor se ha ebből pl neki havi 35ezer csak a cigi.

Viszont: felnevelt minket és szülőmet!

Végig dolgozta életét, had legyen már békében, akkor is ha pl személyiségben ellentétek vagyunk.

Gondolom... Te kommentelő még nem tartasz ott, hogy felmenőidet támogasd.

Nekem mély szegénységből kellett felmásznom s nem hagyom hátra azokat, akik fedelet, ételt, italt biztosítottak s életet adtak.

Olvass mindent végig és rakjad csak össze a képet, hogy milyen embert is védesz...

Aki nem lát át ezeken s nem érti, maradjon csenben.

Kifejtettem dolgokat, kérdéseket, amik alól kihúzza magát a kérdező s habzik a kicsi szája a pénzért, ami nem az ő bugyiját tömi.

Erről van itt szó.

Aranyásó csóró módban.

dec. 18. 22:36
 84/100 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező, jól kereső, diplomás nőként... Komolyan 30-100 ezren sír a szád?

Te pénzedből megy?

Lakj külön, legyél önellátó s maradj ki a párod dolgaiból akkor.

Mi fog vissza?

Jah, hogy igazából a párod tart el, aki anyjától se sajnálja a kesst?

Komolyan... Egyre jobban lejáratod magadat.

dec. 18. 22:41
 85/100 anonim ***** válasza:
48%
83-84 teljesen egyetértek, ez egy számító eltartott hisztérika.
dec. 19. 05:08
 86/100 anonim ***** válasza:
51%

83, cicavirág, két gyerekem van, ház, kocsi. Ja, mert mi dolgozunk is a férjemmel, jutunk előre az életben és igyekszünk fejlődni.

Mit sajnálgassak rajtad, hogy mélyszegénységből jöttél? Engem se sajnált senki, hogy egy narkós tetvedékkel kellett együtt élnem, hogy 17 éves koromtól 19 éves koromig az anyai mamámat kellett pelenkáznom, etetnem, injekcióznom, mert a narkós tetvedék elszedte a mama nyugdíját. Megoldottam, elmúlt, kész. Nem kell senki sajnálata. Apám meg van annyira felelős felnőtt, hogy nem alakított ki káros szenvedélybetegségeket és szépen elkezdte idejében a takarékoskodást a nyugdíjas évekre, mert nem akarja, hogy a gyerekeim vagy mi hátrányban legyünk miatta. Eredetileg vele szerettem volna lenni az utolsó pillanatig, szerettem volna, ha kicsit rám tamaszkodhat, mert rengeteget adott nekem, amikor csak tudott. Gyakorlatilag pedig túl büszke, nem akarja megalázni magát azzal, hogy nekem vagy a tesóimnak kell őt pénzelni. De sebaj, tanultam belőle és már van nyugdíjtakarékom pár éve, pedig csak 28 vagyok.

Cigiztessed csak a mamát, hadd pusztuljon el rákban. Jó is az, nehogy a gyerekednek jusson, mert a mamika bagózása a legfontosabb, hiszen megszülte anyádékat. Az aztán valami, ezért cserébe igazán megéri a zsebét tömni, hogy jusson cigikére meg piácskára.

A kérdező családot szeretne a párjával, ezért is gond, hogy a mami függőségét finanszírozzák a közös jövő helyett. De gondolom neked ez ismeretlen fogalom, mert neked csak a mami mielőbbi halálba bagóztatása a fontos. Tudod vannak olyanok, akik inkább a gyerekeikre költenek, nem mások függőségeit finanszírozzák.

dec. 19. 23:16
 87/100 anonim ***** válasza:
Kérdező, Karácsony hogy fog telni? Akkor se vendégel meg titeket, abból amiket írtál hogy meg kell neki venni? Ajándékozás van köztetek?
dec. 20. 09:05
 88/100 A kérdező kommentje:
87-es: Volt szó róla mikor átvittük neki a cuccokat (majd 40 ezer volt), kérdezte hogy várjon-e minket kajával (ezen meg is lepődtünk). Mondtuk hogy nem, mert nekünk is lesz kajánk. Erre fel mondta, hogy ha kell süt valami sütit (igaz hogy ő nem szereti, de csinál valamit oszt' jó napot). Igen, így fogalmazott. Rögtön felment a vérnyomásom 220-ra. Ajándékozás nincs. A héten már utalni kellett neki pénzt is. Átmenni nem tudom átmegyünk-e, az "oszt jónapot" után nekem valahogy nem hozta meg a kedvem.
dec. 20. 12:20
 89/100 anonim ***** válasza:
27%

86-os sajnállak, hogy azt kellett megélned, amit.

Ám ettől függetlenül viselkedhetnél emberként emberségesen. (Főleg ha már az élet egyik kellemetlen útját megtapasztaltad...)

Ordít belőled a befásultság, rosszundulat, pedig még csak huszonéves vagy.

Önmagad lelki világát is karban kell tartani, ha nem akarsz tipikus házsártos vénasszony lenni. De úgy tűnik ezt az utat választottad.

A kérdező magas porondra emelte magát adott pontokban s kitért elég komoly kérdések alól.

Emellett olvasd végig az egészet, ami itt folyik s ha nem látod, hol a probléma...

A kis megkeseredett lelkedet ne itt panaszold, mert még mindig nem az a téma.

Mama köszöni szépen jól van, az öregségen kívül teljesen rendben van és egészséges, szimplán közeledik a 100-hoz.

Vajon te hány évet fogsz élni s milyen egészségben? Ugyanis szellemileg, lelkileg is jól kell hogy legyél, mert kiül a testedre az ilyen háttérben futó problémák.

S az csak egy példa volt mi van még neki állva, ám a lényeg az:

Hogy minket nem emészt fel a rosszindulat, mint téged kommentelőt és a kérdezőt.

S nem sajnáljuk azoktól, akik évtizedeken át minket utódokat felneveltek. Emellett semmi anyagi gondom nincs, mert felépítettem amit. Megjegyzem: ugyan anyagi támogatást nem kaptam, de lélekben ott voltak.

Ha kellett éjjel kettőkor is akár.

Emberségből megbuktál kommentelő.

Szövegértésből szintén.

A kérdező még mindig csak 2 témán tépi a haját... Holott ott vannak az újabb kérdések felé.

Ez nem családalapításról ventillál itt, hanem az, hogy a pasija nem csak őt a csaját tartja el, de még a faszi a saját anyjának is mer adni s mi az, hogy az a pénz nem az ő bugyiját tömi...

30-40 ezer forinton sipákol még mindig kommentben, holott azt kiemelte, hogy ő egy milyen jó stb diplomás nőcike.

Igen, én meg szent szűz mária vagyok.

86-os... Én se a te halálodat nem kívántam s nem is fogom, se a szeretteidét, de még az ellenségemét se.

S az, hogy te egy ismeretlen imádnivaló ember halálát kívánod, nos, ez téged minősít méglejebb.

Nőlj fel, s ne a hisztis 5 éves szintedet villogtasd meg kommentben publikusan.

Amíg ilyen vagy, addig senki se fog tudni komolyan venni, kivéve az, aki a te szinteden rekedt/sérült.

dec. 20. 20:10
 90/100 anonim ***** válasza:
Ha akarod megölellek és kapsz nyalókát is, hogy ne érezd magad rosszúl, cicavirágom.
dec. 20. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!