Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szégyellnétek ha a fiatok...

Szégyellnétek ha a fiatok tartana el titeket?

Figyelt kérdés
Anyósomat mi tartjuk el. Havi szinten kell neki utalni, volt olyan is hogy 2 hét alatt "elment" a nyugdíja nagy része. Ezek az összegek változóak, 30-100 ezer között, volt több is. Nekem lesülne a bőr a képemről, főleg ha még bevásárlást is kérnék, azt sem kis összegben. 65 éves sincs, simán élhet még 20 évet. Addig mi vagyunk a bank? Főleg hogy nem szoros a kapcsolat, úgy érzem nem sűrűn érdekeljük őt.
dec. 10. 09:21
 51/100 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy sajnos tisztában vele 'mama' hogy megteheti a fia, mert nagyon jól keres. Engem az háborít fel inkább, hogy ha még 20 évig él, akkor 20 évig leszünk az ATM-e. "Cserébe" még egy karácsonyi vendéglátást se fogunk kapni, holott biztos vagyok benne hogy majd be kell vásárolni neki az ünnepekre. Egy pohár vízzel nem kínál meg minket ha átmegyünk.
dec. 10. 17:33
 52/100 anonim ***** válasza:
30%
De idegesítő, és rosszindulatú vagy kérdező. Látszik, hogy gyűlölöd az anyósodat. Mi nem tudunk itt segíteni neked, én meg ha tudnék se segítenék már neked. Inkább a férjed sajnálom, hogy ilyen felesége van. Ha megengedheti magának miért ne támogathatná az anyját? Le lehet pontozni. Itt úgyis mindenki melletted áll, és nyalizik neked, mivel a válaszadók többsége nő, és ugyanúgy utálja az anyósát, mint te. Én a férjed helyében keresnék egy normális nőt, tőled meg elválnék, de mindegy. Felesleges ide írni már bármit is.
dec. 10. 17:52
 53/100 anonim ***** válasza:
71%

52: minden normalis not zavarna, ha mast kellene penzelni. A valassal a kerdezo jarna a legjobban, a hapsi ugyse talalna masik olyan balekot (bocsi kerdezo, en veled vagyok, nem rosszbol ertem a balekot) aki onkent es dalolva penzelne anyucit, aki ki tudja meddig el. 20 evre havi 100ezer ft csinos kis summa.

Egyebkent nem utalom anyosomat, kulonosen nem is kedvelem, de sem ot, sem a sajat szuleimet nem tamogatnam 2 evtizeden at. Azert a lofasznak is van vege.

dec. 10. 17:58
 54/100 A kérdező kommentje:
Nem értem az emberek képmutatását.Most őszintén, ti örülnétek egy olyan anyósnak, akit minimum még 20 évig pénzelni kell, ha tetszik ha nem? Hisz tudja hogy van pénzetek. Ráadásul meg sem érdemli. Egy szivességet sem lehet tőle kérni, mert nem tud elmozdulni otthonról a macskája miatt. Ha meg átmegyünk, hallgatjuk a macskáról a sztorikat hogy mikor milyet szart (szó szerint), meg a lakóházi pletykákat. Ti adnátok erre szivesen?
dec. 10. 18:19
 55/100 anonim ***** válasza:
33%

Micsoda egy irigy nő vagy te.:)

Szánalmas.

A pénzéhes inkább te vagy nem a mama.

dec. 10. 18:32
 56/100 anonim ***** válasza:
75%

170ből, saját lakással meg lehet élni. Nem jól, de meg lehet élni. Annyira bőven, hogy ne legyen legszükséglet kérni mástól.

Ja meg el lehet menni dolgozni is 65 évesen is.

dec. 10. 19:08
 57/100 anonim ***** válasza:
22%

Éldegélj meg annyiból.:)

Amúgy gondolom a kérdező férjét nem vágja földhöz az az összeg amit a mamának ad, szóval ez a hisztis csak itt rinyál.

Ha a kérdezőt annyira zavarja miért nem szól a férjének, talán fél, hogy elmondja neki a férje, hogy semmi köze mire költi a pénzét.

Tuti az fáj a kérdezőnek, hogy nem fizeti a férje a fodrászt a kozmetikust stb nvagyságosasszony hóbortját.:)

Szánalmas az ilyen nő.

dec. 10. 19:23
 58/100 A kérdező kommentje:
Nem szorulok arra hogy más fizesse a fodrászomat :) már mondom, megbeszéltük ezt, és mint embert sajnálja a párom. De mondta hogy megért engem, és a helyemben ő is így gondolná és látná ezt. Mi mindent megbeszélünk, így ezt is megbeszéltük. Nem szeretem ha hülyének néznek, szimplán ennyi.
dec. 10. 19:28
 59/100 anonim ***** válasza:
76%

Éltem kevesebből is, úgy, hogy félre is tettem belőle havi 10ezret.

Mondjuk nem volt macskám. De ha 170-ből kéne megélnem, akkor nem is lenne.

dec. 10. 19:29
 60/100 anonim ***** válasza:
42%

Bizonyítod, hogy nem kell téged hülyének nézni……

Egy rém rossz ember lehetsz.

dec. 10. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!