Szégyellnétek ha a fiatok tartana el titeket?
52: minden normalis not zavarna, ha mast kellene penzelni. A valassal a kerdezo jarna a legjobban, a hapsi ugyse talalna masik olyan balekot (bocsi kerdezo, en veled vagyok, nem rosszbol ertem a balekot) aki onkent es dalolva penzelne anyucit, aki ki tudja meddig el. 20 evre havi 100ezer ft csinos kis summa.
Egyebkent nem utalom anyosomat, kulonosen nem is kedvelem, de sem ot, sem a sajat szuleimet nem tamogatnam 2 evtizeden at. Azert a lofasznak is van vege.
Micsoda egy irigy nő vagy te.:)
Szánalmas.
A pénzéhes inkább te vagy nem a mama.
170ből, saját lakással meg lehet élni. Nem jól, de meg lehet élni. Annyira bőven, hogy ne legyen legszükséglet kérni mástól.
Ja meg el lehet menni dolgozni is 65 évesen is.
Éldegélj meg annyiból.:)
Amúgy gondolom a kérdező férjét nem vágja földhöz az az összeg amit a mamának ad, szóval ez a hisztis csak itt rinyál.
Ha a kérdezőt annyira zavarja miért nem szól a férjének, talán fél, hogy elmondja neki a férje, hogy semmi köze mire költi a pénzét.
Tuti az fáj a kérdezőnek, hogy nem fizeti a férje a fodrászt a kozmetikust stb nvagyságosasszony hóbortját.:)
Szánalmas az ilyen nő.
Éltem kevesebből is, úgy, hogy félre is tettem belőle havi 10ezret.
Mondjuk nem volt macskám. De ha 170-ből kéne megélnem, akkor nem is lenne.
Bizonyítod, hogy nem kell téged hülyének nézni……
Egy rém rossz ember lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!