Szégyellnétek ha a fiatok tartana el titeket?
Kérdező, nem kellene ennyit segíteni neki, nektek kellene az a pénz programokra, gyerekre.
Zárjátok el a pénzcsapot a mamitól kegyetlen így kimondani de meg kell húzni a határokat a macska az ő baja ő vállalta. Szerintem kihasznál titeket.
A párodnak meg mondd meg ha más nem segít hogy vagy ti vagy az anyja mert te erre nem akarod elpocsékolni az idődet gondolom.
Ha az anyja pénzelését válassza akkor neked jobb is hogy külön vagytok.
Illetve azt nem értem hogy a te pénzed hogyan megy a mamira? Ne legyetek közös kasszán, és akkor arra költöd a pénzed amire akarod, az pedig gondolom nem probléma hogy a párod nem csak rád költi a sajátját.
170 ezer a nyugdíja. Rengetegszer beszéltünk már erről, azt mondta hogy ő rég elengedte ezt a szülő-gyermek bensőséges kapcsolatot, így azt nézi hogy "rászorul". Szerintem meg baromira nem.... szívesen megnézném a bankszámlakivonatát, lehet érne minket meglepetés.
Párom a saját számlájáról utalja neki a pénzt, én még az ATM-ből se lennék hajlandó levenni neki az én számlámról. De mivel "közös" kassza van (vagy én, vagy ő fizeti ki a számlákat, fele-fele arányban vásárlunk be veszünk dolgokat stb), úgy érzem az "én" pénzemből is megy, mintha a fogamat húznák amikor utalni kell a vénasszonynak....
170 ezer forint az semmi te szerencsétlen.
Te mennyit költesz pl rezsire?
Gondolkozz már, még szép hogy támogatja a férjed az anyját.
Fogalmad nincs micsoda gondjai lehetnek szerencsétlennek, ritka egy irigy ember vagy.
Neked kellene annyiból élned.
Bocsi, de mi a (€:”€:84?!!
Két beteg cicánk van, sajnos havonta kell gyógyszer is, de az két cicára 25ezer! Gyógyszerek neki 40-50ezrek?! Milyen gyógyszerek?
Nem kellene bemondásra utalgatni, hanem el kell vele menni megvenni. Vagy kiváltani a recepteket és mindjárt látjátok, hogy mire megy el.
Már ne is haragudjatok, de albit nem fizet, rezsit nem fizet, a párod nevén a lakás, de még ti vásároljatok ja meg még költőpénz 150-200ezrekért? Ez rengeteg.
Nem, nem kérnék a gyerekeimtől. Nem is fogok soha, nem azért szültem, hogy legyen aki majd eltart meg gondoskodik rólam. Ők nem az én életem meghosszabbítása vagy az bankszámlám…
Mi lesz, ha kisbabátok lesz? Nem futja majd pelenkára, vagy nyaralásra, mert mamucinak kell utalgatni?
“Vénasszonynak”
Te micsoda egy rohadt önző ember lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!