Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szégyellnétek ha a fiatok...

Szégyellnétek ha a fiatok tartana el titeket?

Figyelt kérdés
Anyósomat mi tartjuk el. Havi szinten kell neki utalni, volt olyan is hogy 2 hét alatt "elment" a nyugdíja nagy része. Ezek az összegek változóak, 30-100 ezer között, volt több is. Nekem lesülne a bőr a képemről, főleg ha még bevásárlást is kérnék, azt sem kis összegben. 65 éves sincs, simán élhet még 20 évet. Addig mi vagyunk a bank? Főleg hogy nem szoros a kapcsolat, úgy érzem nem sűrűn érdekeljük őt.
dec. 10. 09:21
 71/100 A kérdező kommentje:
69-es, úgy természetes is. De mi nem köszönhetünk semmit neki. Szivességet nem lehet tőle kérni, ő kér inkább. Ebédelni soha nem hív minket, sem át minket. Párom mondja neki ha beszél vele telefonon, hogy átugrunk ekkor vagy akkor ha jó neki és megfelel. Magától soha nem tenné meg. Engem soha nem kínált meg semmivel még, és a páromat sem. Ez a gesztus sincs meg benne.
dec. 11. 12:25
 72/100 anonim ***** válasza:
80%
De kérdező írod hogy már a kapcsolat elején is ez volt akkor te még is miért mentél ebbe bele??? Most komolyan nem találnál jobbat?? Értem szerelem meg minden más klappol hát de nem mert téged ez zavar. Más kérdés valószínűleg engem is zavarna de könyörgöm nem is mennék így bele kapcsolatba. Komolyan nem értem az embereket hogy még is miért szívatják saját magukat ennyire rossz lenne egyedül lenni vagy mást keresni mert értem én hogy szerelem de ez kinyirja a kapcsolatot hosszútávon. Arról nem beszélve hogy mi lenne ha gyereket is vállalnátok. Az anyukája nem fog megváltozni a jelek szerint a párod se szóval helyedben át gondolnám ezt a kapcsolatot.
dec. 11. 13:58
 73/100 anonim ***** válasza:
31%
Nem lehet, hogy abban, hogy így viselkedik veled te is hibás vagy?Ahogy itt írsz eléggé egoista ember képe jön le, ha így viselkedsz a hölgyel akkor nem csodálom, hogy nem hív és ha ott vagytok nem is kínál meg semmivel.
dec. 11. 16:13
 74/100 A kérdező kommentje:
Soha nem éreztettem előtte semmit, nem vagyok vele se bunkó, sem gonosz. Csak a párommal kettesben beszéltünk ezekről a dolgokról.
dec. 11. 16:50
 75/100 anonim ***** válasza:
45%
Eléggé hihetetlen, hogy nem ilyen vagy vele.
dec. 11. 17:37
 76/100 A kérdező kommentje:
Pedig hidd el nem vagyok vele ilyen. Nem vagyok primitív, egyszerűen engem máshogy neveltek. Nekünk is volt ilyesmi rokonunk, de eszünk ágába sem lett volna neki pénzt adni, ha megfeszült volna se. Ha nem érdekeljük, akkor a pénzünk se kelljen. Én ezt vallom.
dec. 11. 17:42
 77/100 anonim ***** válasza:
66%
Te életed te döntésed én támogatom a szüleimet és anyósomékat is mert ez természetes.
dec. 11. 19:01
 78/100 anonim ***** válasza:
56%

Sok kérdés merül fel. Kifejezetten egy irritáló anyagias picsusz lehetsz.

Diploma, jó meló stb, párod is állítólag jól keres.

Akkor mi itt a probléma?

Ahogy olvaslak inkább te vagy az aki párján élőskődik, az egész önmagad fényesítő komment inkább csak védekezés a részedről.

Fura, mi jól keresünk és nem kevéssel támogatjuk szüleinket.

Nem sír a szánk "brühühü anyós viszi a kesst"...

Tele vagy rosszundulattal, anyagias vagy.

Hagyd el párodat, ha ennyire nem tetszik a helyzet, hiszen diplomás, jól kereső nő vagy.

(Állítólag.)

A párod meg annak ad pénzt, akinek akar, majd azt ő eldönt.

Ahogy te is eldöntöd a magad fizetését mire vered el a közös dolgokon kívül.

Ha akarja támogatni felmenőjét, az első sorban ő dolga.

Az, hogy neked tetszik-e vagy sem, az meg kettőtök dolga, de még mindig az ő pénze.

S mikor összejöttetek, akkor is már így volt.

Semmi választ nem adtál korrekt kérdésekre, amiket kérdeztek.

Csak támadod az anyósodat.

Párodat miért nem támadod?

Ez is fura.

Olyan vagy, mint akit megcsal a pasija...de a harmadik felet, a nőt akarnád megölni a pasid helyett, aki megtette a lépést.

Önhibáztatás, hiba elismerése lesz-e angyalom?

Építsd a karriered, tegyél még le pár sulit, mert keserves egy vén korod lesz magányosan így. A rosszundulatú vénasszonyoknàl rosszabb nincs.

Eddig egyenes úton haladsz, ha ez az életcélod.

dec. 14. 18:51
 79/100 anonim ***** válasza:
48%
78-as tökéletesen leírtad a kérdező itt le is zárhatja ezt a kérdését.
dec. 14. 20:14
 80/100 anonim ***** válasza:
67%
78-79 ti miért nem vesztek magatokhoz egy ilyen cuki anyóst és tartjátok el? Mamika csak elcigizi a pénzt, meg hazudozik össze-vissza a kiadásairól, de a kérdező az anyagias picsusz? Kapjatok már a fejetekhez.
dec. 16. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!