Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szégyellnétek ha a fiatok...

Szégyellnétek ha a fiatok tartana el titeket?

Figyelt kérdés
Anyósomat mi tartjuk el. Havi szinten kell neki utalni, volt olyan is hogy 2 hét alatt "elment" a nyugdíja nagy része. Ezek az összegek változóak, 30-100 ezer között, volt több is. Nekem lesülne a bőr a képemről, főleg ha még bevásárlást is kérnék, azt sem kis összegben. 65 éves sincs, simán élhet még 20 évet. Addig mi vagyunk a bank? Főleg hogy nem szoros a kapcsolat, úgy érzem nem sűrűn érdekeljük őt.
dec. 10. 09:21
 11/100 anonim ***** válasza:
35%
#7 mi jóban vagyunk, nem csak akkor beszélünk, ha kell neki valami. Abban az esetben nem tudom, mennyire segítenénk, vagy hogyan. 8-as voltam.
dec. 10. 09:55
 12/100 A kérdező kommentje:
Nem írtam még ki kérdést, biztos más is van ilyen helyzetben, nem csak mi. Attól hogy ez zavar, még nem vagyok köteles dobni emiatt egy kapcsolatot, ami egyébként elég harmonikus. Csak nem szeretem ha hülyének néznek.
dec. 10. 09:56
 13/100 anonim ***** válasza:
80%
Azt tudjátok, hogy mire költ még, illetve mire megy el a legtöbb pénz?
dec. 10. 09:56
 14/100 A kérdező kommentje:
A gyógyszereire "szerinte", valamint tart egy öreg macskát, akinek 30-40 ezres gyógyszert vesz havi szinten. Nekünk is van háziállatunk, de ilyen anyagi helyzettel átgondolnám tartanék-e, hogy ha megöregszik tudnám-e fizetni az ekkora összegű gyógyszert neki. Ez az ő helyzetében luxus.
dec. 10. 10:00
 15/100 anonim ***** válasza:
80%

Nekem mondjuk alap lenne, hgoy nem jönnék össze olyan emberrel, aki a felnőtt anyját-apját pénzeli nem kis összegekkel.

Csinálja, ha akarja, persze, de nálam az ilyen számításba sem jöhet.

dec. 10. 10:35
 16/100 anonim ***** válasza:
48%
14-es, az mondjuk szép lenne, kib.tnád vele a macskát, mert gyógyszerezésre szorul. :D
dec. 10. 10:36
 17/100 anonim ***** válasza:
64%
És nektek mennyi az összjövedelmetek? Van már gyereketek?
dec. 10. 10:39
 18/100 anonim ***** válasza:
83%

Tehát nem is az anyját pénzeli, hanem a beteg macskát.

Mit kéne vele csinálni? Elaltatni?

Nyilván a nő nem betegen vette magához, és neki sem öröm, hogy a macska beteg.

dec. 10. 10:40
 19/100 anonim ***** válasza:
88%

Ez így már elég problémás helyzet.

Azt nem mondom, hogy soha nem fordulhat elő ilyen egy családban. Pl apámat sosem támogattam volna egy fillérrel sem. Szerencsére anyukám nem szorul rá, de ha ez lenne a helyzet, akkor leülnék vele, hogy átbeszéljük milyen bevételei és kiadásai vannak. Ez alapján megbeszélném vele hogy hogyan és milyen rendszerességgel tudom őt támogatni. Ha van párom, házastársam, akkor ebben az esetben kizárt dolog, hogy közös kasszán lennénk. Tőle nem elvárható, hogy az én családtagomhoz úgy viszonyuljon, ahogy én.

dec. 10. 10:41
 20/100 A kérdező kommentje:

Senki sem mondta hogy altassa el a macskát. De aki ilyen anyagi helyzetben van, ne vállaljon kisállatot. Volt hogy 150 ezret kellett küldeni neki, mert a macskának teljes labor kellett + gyógyszerek. Mit csinálna ha nem lennénk? De most őszintén.... ez a kisállattal szemben is felelőtlenség és kegyetlenség.

Gyerekünk nincs, magyar viszonylatban jól élünk, de nem azért dolgozunk, hogy "mamit" meg a macskát istápoljuk anyagilag. Szerintem ez nem lenne elvárható.

dec. 10. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!