Szégyellnétek ha a fiatok tartana el titeket?
Nekem mondjuk alap lenne, hgoy nem jönnék össze olyan emberrel, aki a felnőtt anyját-apját pénzeli nem kis összegekkel.
Csinálja, ha akarja, persze, de nálam az ilyen számításba sem jöhet.
Tehát nem is az anyját pénzeli, hanem a beteg macskát.
Mit kéne vele csinálni? Elaltatni?
Nyilván a nő nem betegen vette magához, és neki sem öröm, hogy a macska beteg.
Ez így már elég problémás helyzet.
Azt nem mondom, hogy soha nem fordulhat elő ilyen egy családban. Pl apámat sosem támogattam volna egy fillérrel sem. Szerencsére anyukám nem szorul rá, de ha ez lenne a helyzet, akkor leülnék vele, hogy átbeszéljük milyen bevételei és kiadásai vannak. Ez alapján megbeszélném vele hogy hogyan és milyen rendszerességgel tudom őt támogatni. Ha van párom, házastársam, akkor ebben az esetben kizárt dolog, hogy közös kasszán lennénk. Tőle nem elvárható, hogy az én családtagomhoz úgy viszonyuljon, ahogy én.
Senki sem mondta hogy altassa el a macskát. De aki ilyen anyagi helyzetben van, ne vállaljon kisállatot. Volt hogy 150 ezret kellett küldeni neki, mert a macskának teljes labor kellett + gyógyszerek. Mit csinálna ha nem lennénk? De most őszintén.... ez a kisállattal szemben is felelőtlenség és kegyetlenség.
Gyerekünk nincs, magyar viszonylatban jól élünk, de nem azért dolgozunk, hogy "mamit" meg a macskát istápoljuk anyagilag. Szerintem ez nem lenne elvárható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!