Szégyellnétek ha a fiatok tartana el titeket?
Kérdező!
Kifejezetten anyagiasnak tetszik lenni.
Rengeteg kérdés merül fel itt még.
Anno amikor megismerte párját tisztában volt ezzel a ténnyel, mint azt olvashattuk korábbi kommentjéből.
Vagyis a párját elfogadta úgy ahogy van s ebbe beletartozik ez is.
(Inkább váltok picit.)
Nem gondolod, hogy ez a TE döntésed volt, hogy így fogadod s vállalod el párodat?
Garzon, rendben... Egyedül él... Idős... Te meg kb "ha megmurdál legalább az a miénk lesz" felfogással állsz hozzá.
Azért ehhez is vaskos bőr kell a részedről...
Nem érzed, hogy undorító ez amit itt csinálsz?
Gyógyszerek... Sajnos igen, vannak gyógyszerek, amik nem olcsók. Simán kerülhet 30+ba de akár 50-70-be is. Gondoztam időseket, borzalmas tények léteznek.
No és hogyan ment nyugdíjba a néni, ha 65 éves sincsen?
Mi alapján kapja a pénzt?
Betegségei miatt nehezebben dolgozik vagy nem alkalmas rá?
Lehetne még sorolni...
Megannyi infó hiányos. S itt nekem úgy tűnik, hogy TEneked kellene szégyellni magadat.
Éltél egyedül? Fizetted önerőből a dolgaid, teljes kiadásaidat?
Mert nekem nagyon nem úgy tűnik.
100ezer/hónap úgy hogy egymagad vagy egy garzonba bezárva...
Minden költséget egymagad kell fizetni ilyen gyógyszer árak mellett, amit említettél s étel-ital, alap dolgok otthonra stb.
Nem elég 100ezer.
(74ezer volt a legutóbbi nagybevásárlásom. Egy problémám van csak amire életem végéig gyógyszert kell szednem, ami 18ezer.)
A háziállatot ti vállaltátok.
Miért, ha már most ezen aggódsz?
Nem fűznek érzelmek hozzá se?
Akit szeretünk nem számolgatjuk mennyibe fog fájni, ha öregedik.
Mi lesz veled, ha te fogsz megöregedni?
Már most szűkölködsz, nincs rendes karriered/fizetésed. Ezért is vagy ennyire anyagiakra cuppanva... Mi lesz így veled?
Ha számodra "luxus" egy élet... Kifejezetten taszító egy ember lehetsz.
Nem az anyóstól válnék meg a párod helyében, hanem tőled.
Az az anyós hozta világra azt az embert,akit jelenleg párodnak nevezel.
S félreértés ne essék, nem pártolok én senkit, de amiket itt leírsz és ahogyan... elég sokat elmond rólad.
Anno akármilyen rossz körülmény között is voltam 2 életszakaszomban... Akkor is adtam a másik embernek, akinek kellett. Nem kérte, én adtam.
Begipszelt kézzel vittem át az ételt, s adtam kipótlásként pénzt pl barátnőmnek is.
A cicája majdnem meghalt, ha nem vitte volna abból orvoshoz.
De te még a saját állatotoktól is már előre sajnálod a pénzt... Szégyen és szánni való, amit művelsz.
Egy cseppnyi önreflex sincs benned.
Csak a pénz pénz pénz és mutogatás másokra/más dolgokra.
Önmagadra mikor fogsz mutogatni a fenti témákban?
Tessék fejlődni mentálisan, szellemileg,lelkileg, empátiában, több aspektusos gondolkodásban, a világ megismerésében és működésében, önfejlesztésben és karrierben a mutogatás és nyafi helyett.
Hány éves vagy?
Tudod miből ered a rosszindulat?
Abból, hogy az illető személynek nincs rendben az élete/lelki világa s elégedetlen ezzel és önmagával.
Ujjal mutogat mások fele, másokat témáz ki, az helyett hogy szembenézne önmagával és életével.
Nézz szembe és keress megoldást a jobbért.
Jobban jársz azzal, mintsem az anyósodat beszélnéd ki a továbbiakban anyagiaskodva empátia hiánnyal.
Egyedül van... Te pedig egy kisállat társaságát is sajnálod tőle?
Veled mondjuk én se akarnék lenni egy légtérben.
Jézusom.... diplomával rendelkezek, saját vagyonom is van. Rendelkezek saját lakással is, ami nem egy fillért ér. Ezért "közös" a pénzünk is. Az ő háziállatát ki vállalta? Biztos nem én.
Ki mondta hogy a saját állatunktól sajnáljuk a pénzt??? Az ő macskájára utaltam azzal, hogy ha nem lennénk, sem a gyógyíttatására, sem a macska gyógyszerére nem lenne pénze! Ez netto állatkínzás. Én simán ki tudtam fizetni a kisállatunk műtétjét.
A gyerekvállalás pedig nem kötelező. Én százszor átgondolnám, hogy ha egyedül maradnék tudnék-e egyedül gondoskodni a gyerekemről. Történhet bármi, válás- haláleset. Ő 20 évesen vállalta a fiát! Szinte gyerekként.
Igen, éltem egyedül, és fizettem/fizetem a saját kiadásaimat. Mivel rendelkezek SAJÁT vagyonnal is, a telefonszámlámat, fodrászt, bármit magamnak fizetek.
Ez nem rosszindulat, ez a realitás. Ha mi nem lennénk éhen döglene a macskájával együtt.
Parod mit mond, miert tamogatja az anyjat? Mi az oka? Meg ha jo volna a viszony, egyszer egyszer beleferne, de akkor sem tamogatnek senkit havi szinten tobb tizezerrel. Viszont igy, hogy amugy feluletes a kapcsolat..
Nalunk szinten anyos volt a problema, munkaja hol volt, hol nem, eveken keresztul penzeltuk, kapott haztartasi gepeket is tolunk teljesen ingyen, befizettuk a -sokszor regen lejart- szamlait is, de az sem volt eleg. Persze, mert cigire meg piara koltotte. Sogornom szemeben meg azota is en vagyok a szardarab, amiert ezt meguntam. Neki nincs csaladja, fizesse o. Sogorom harom gyereket tart el, ferjem kettot. Nincs penzunk egy alkoholista munkakerulo not is eltartani.
Te egy idegesítő beképzelt utolsó senkinek tűnsz.
Nagyképű vagy és arrogáns bunkó is.
26-os, mert hogy nem jön ki a nyugdíjból. Igen, itt is játszik a cigaretta is. Én sem adnék neki egy fillért se. Nem érdemli meg. Szerintem full hülyének nézi a páromat, általa engem is. Nem hiszek ebben hogy ennyire nem jön ki a nyugdíjából. Valami nem stimmel...
28-as, Jah, aki meg ha nem hagyja magát, az egy utolsó beképzeltm nagyképű.... hát jól van akkor :)
Mennyi a nyugdíja, amiből nem sikerül kijönnie? Nem mindegy, hogy 120 ezer vagy 300 ezer.
Ha a párodat nem zavarja, akkor te semmit sem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!