Szégyellnétek ha a fiatok tartana el titeket?
Aha, majdnem százéves makkegészséges szenvedélybeteg, aki évente kb félmillió forintot elszív. Ne nevettess már :D ez az év vicce.
Nem az a nulla emberségből, aki nem ad. Hanem az, aki tudatosan táplálja a másik szenvedélybetegségét tudva, hogy ezzel felgyorsítja a másik halálát. Te vagy az, aki a saját nagyanyjának a koporsójába ütögeti a szögeket, nem én.
Nem vagyok én se rosszindulatú, sem fásult. Egyszerűen van egy elvem: ha valami szarban van, nem finanszírozom a még nagyobb szarba menetelét. Anno a sógoromnak is megmondtam, hogy bevásárolok neki szívesen, elmegyek vele ruhát venni, de pénzt nem fogok adni, mert akkor piát vesz belőle és soha nem fog tudni leszokni. Ezt a példát követte minden családtag és barát. Tudod mit mondott nemrég? Azt, hogy nélkülem rég elvitte volna a cirózis. Mert én nem pénzt adtam neki, amiről tudtam, hogy elissza. Hanem segítséget. Kiderült, hogy mi miatt iszik, azt kezelte a pszichiáterrel és ma már semmi baja sincs. Letette a cigit, sportol. De igazad van, tömjed csak a mamit kátránnyal, ha attól neked könnyebb a lelked. Szagoljad csak.
Kit érdekel, ha a kérdezőnek az a gondja, hogy nem őt tartja el a pasija? Tudod, értelmes nők csak akkor kezdenek el családot alapítani, ha tudják, hogy a társukra számíthatnak. A kérdező pasija meg az anyjával képzeli el ezek szerint a jövőjét.
Menj, öleld meg inkább a nagyanyádat ahelyett, hogy kátránnyal tömöd, te nagy szent.
Akkor leírom még egyszer:
Nem szorulok arra hogy eltartsanak, hisz dolgozok és van magánvagyonom is. Ebből többek között fizetek be én is a háztartásba, és igen, rendelkezem diplomával is.
Mivel élettársak vagyunk a párommal, és közös kasszán is vagyunk mert így láttuk helyesnek, igenis az én pénzem is megy a hálátlan mami zsebpénzelésére. Már most tartunk 120 ezer Forintnál a bevásárlással, meg a heti utalással együtt, és akkor benyög nekünk egy ilyet hogy "hát én nem szeretem az édeset, de süthetek valamit oszt jónapot". Ez őszintén kinek esne jól? Ennyi támogatással a háta mögött.
Gyereket nem szeretnénk, de tervezünk a jövőre illetően. Kalkuláljam akkor bele a mamit is még 20 évre hogy kell majd neki utalgatni az apanázst? Hát szégyellje magát....
Te egy hárpia lehetsz kérdező az tuti.Ráadásul a rosszabb fajtából, pénzéhes hárpia!
Remélem mami száz évig fog élni és a fia támogatni fogja.
91 , kéred az éves alap kivizsgálásáról a papírokat?
Az a vicc, amit itt művelsz.
Legalább a zöld füledet fesses be bőr színre. Legyen valami látszata, hogy érett vagy.
Azt állítod, hogy nincs benned rosszindulat, irományod zöme viszont azzal van tele.
Javaslom, hogy jómagad keress fel mielőbb egy szakit, mert ez súlyos helyzet, amit itt láthatunk publikusan.
12-15ezer / alkalom.
Ha érdekel. Várunk szeretettel a klinikán.
98, nem vágyom a melletted lévő ágyba, maradj nyugodtan egyedül a látomásaiddal. Vidd el a mamit maratont futni, úgyis olyan fitt.
Az a súlyos helyzet, hogy valakinek táplálod a függőségét. Gondolom ha piálni kezd a gyereked, akkor is mosolyogva adod neki az ezreseket…
De miért itt vergődsz ezen, mikor a párod már előtted is pénzelte az anyját, most is pénzeli annak ellenére, hogy te ellenzed, úgyhogy ez a jövőben se fog változni csak azért, mert szerinted most a "közösből" veszi el. Teljesen mindegy, hogy szerinted megérdemli -e vagy kellően fényesre nyalja -e érte a hátsótokat vagy sem. Ez egy olyan állandó kiadása a párodnak már az előtted létező idők óta, mint a hitel, vagy gyerektartás. Van. ÉS azért van, mert ez a párod döntése, ő akarja így. Miért ne akarhatná, szabad ember...
Miért gondolod, hogy azért, mert már nyeregben érzed magadat, most elkezdheted fúrni, és kikövetelni, hogy leálljon vele? Fogd fel úgy, hogy ő ennyivel kevesebbet rak a szent közösbe. Ameddig a saját kiadásait fedezi, és még ezen felül rak is bele, addig az égvilágon semmi közöd hozzá, hogy mire költ a fizetéséből. Neki ez a drága hobbija, pont. Nem fogsz ilyen idős embert megnevelni, anyukát pláne, de a pasidat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!