Ez bántalmazás lenne?

Figyelt kérdés

Ha a gyerek már a láthatás gondolatára kiakad sír dühöng hogy nem akar menni. De te mégis kirakod az ajtó elé a gyereket igy, mert az apanak joga van a láthatásra?

Vagy mit kellene tennem? Ha engedek a gyereknek oké akkor nem menj, az apa rendort hiv. Ha nem akkor kb 1-2 ora mulva hozza vissza a duhongo síró gyereket. De volt h nem volt hajlando az ajtó elöl elmenni a gyerek.

Majdnem 14 éves lány.

dec. 1. 06:51
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
43%

30

Mert nincs igazad teljesen. Igaz, a gyerek nem dönthet, de meghallgathatják a véleményét és figyelembe vehetik.

dec. 1. 13:33
 32/50 anonim ***** válasza:
89%

31

"A gyerek 14 évesen kerheti, hogy meghallgassa a bíróság, de nem kötelesek meghallgatni, betöltött 16 éves kortól viszont kötelesek meghallgatni"

Érdekes, hogy leirtam.

dec. 1. 13:55
 33/50 anonim ***** válasza:
33%
Ezeknek a lepontozasoknak nincs jelentősége, ne foglalkozz vele.
dec. 1. 13:59
 34/50 anonim ***** válasza:
72%

Kilences, olyan nincs, hogy otthon marad. Bírósági végzés van róla, akkor kutya kötelessége elmenni láthatásra, ha van kedve, ha nincs.

Sajnos. És hogyha anyuka akadályozza a láthatást, akkor a bíróság megb...a nem kis összegre ezért.

dec. 1. 14:07
 35/50 anonim ***** válasza:
64%

32

Ugyanezt irtam, csak annyi a különbség, hogy 2022-től nincs a 14 éves korhatár. Fiatalabb gyermeket is meghallgathatnak.

dec. 1. 14:54
 36/50 anonim ***** válasza:
84%

35

Akkor megegyszer "A gyerek 14 évesen kerheti, hogy meghallgassa a bíróság, de nem kötelesek meghallgatni, betöltött 16 éves kortól viszont kötelesek meghallgatni"

3 évest is meghallgathatnak, de ez kizárólag bírósági döntés. A 3/6/13 éves NEM KÉRHETI, a 14-16 igen, de nem kötelesek meghallgatni, a 16 éves kerheti és kötelesek meghallgatni. Mj a jó ég nem érthető ezen?

dec. 1. 15:15
 37/50 A kérdező kommentje:

Jaj ezen ne veszekedjetwk kerlek.

Kedden beszelek veluk.

dec. 1. 18:01
 38/50 anonim ***** válasza:
92%

Anyám soha nem védett meg apámtól. Nem állt ki mellettem, bár látta, hogy szenvedek. Megjegyzem később megbánta, de már késő van.

Jobban félted a saját bőröd mint a gyereked. Hogy majd a bíróság mit csinál veled..ezek csak kifogások. A gyereknek nincs kire számítania, ha a szülei nem védik meg.

dec. 1. 20:45
 39/50 anonim ***** válasza:
87%
Szomorú, hogy 4 évig lese szrja aztán lathatást kap...
dec. 1. 23:41
 40/50 anonim ***** válasza:
75%

38.

Teljes mértekben igazad van.

Ha a gyerek nem.l akar menni, nem megy.

Ez a pali, csak szívatja őket.

Én oda nem adnám neki a gyereket. Meg mi az, hogy rendőrt hív? Hívjon. Az meg erőszakkal átadja az síró, kiborult kamaszt az apának? Jó akkor én meg mentőt hívok a pánikrohamot kapott gyerekemhez.

Meddig lehet méregetni a pöszit, a gyerek kárára?

Vagy egy ilyen szitu, pontosan hogyan zajlik a valóságban?

A jogszabállyal vergődőket kérdezem.

dec. 2. 09:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!