Ez bántalmazás lenne?
Ha a gyerek már a láthatás gondolatára kiakad sír dühöng hogy nem akar menni. De te mégis kirakod az ajtó elé a gyereket igy, mert az apanak joga van a láthatásra?
Vagy mit kellene tennem? Ha engedek a gyereknek oké akkor nem menj, az apa rendort hiv. Ha nem akkor kb 1-2 ora mulva hozza vissza a duhongo síró gyereket. De volt h nem volt hajlando az ajtó elöl elmenni a gyerek.
Majdnem 14 éves lány.
30
Mert nincs igazad teljesen. Igaz, a gyerek nem dönthet, de meghallgathatják a véleményét és figyelembe vehetik.
31
"A gyerek 14 évesen kerheti, hogy meghallgassa a bíróság, de nem kötelesek meghallgatni, betöltött 16 éves kortól viszont kötelesek meghallgatni"
Érdekes, hogy leirtam.
Kilences, olyan nincs, hogy otthon marad. Bírósági végzés van róla, akkor kutya kötelessége elmenni láthatásra, ha van kedve, ha nincs.
Sajnos. És hogyha anyuka akadályozza a láthatást, akkor a bíróság megb...a nem kis összegre ezért.
32
Ugyanezt irtam, csak annyi a különbség, hogy 2022-től nincs a 14 éves korhatár. Fiatalabb gyermeket is meghallgathatnak.
35
Akkor megegyszer "A gyerek 14 évesen kerheti, hogy meghallgassa a bíróság, de nem kötelesek meghallgatni, betöltött 16 éves kortól viszont kötelesek meghallgatni"
3 évest is meghallgathatnak, de ez kizárólag bírósági döntés. A 3/6/13 éves NEM KÉRHETI, a 14-16 igen, de nem kötelesek meghallgatni, a 16 éves kerheti és kötelesek meghallgatni. Mj a jó ég nem érthető ezen?
Jaj ezen ne veszekedjetwk kerlek.
Kedden beszelek veluk.
Anyám soha nem védett meg apámtól. Nem állt ki mellettem, bár látta, hogy szenvedek. Megjegyzem később megbánta, de már késő van.
Jobban félted a saját bőröd mint a gyereked. Hogy majd a bíróság mit csinál veled..ezek csak kifogások. A gyereknek nincs kire számítania, ha a szülei nem védik meg.
38.
Teljes mértekben igazad van.
Ha a gyerek nem.l akar menni, nem megy.
Ez a pali, csak szívatja őket.
Én oda nem adnám neki a gyereket. Meg mi az, hogy rendőrt hív? Hívjon. Az meg erőszakkal átadja az síró, kiborult kamaszt az apának? Jó akkor én meg mentőt hívok a pánikrohamot kapott gyerekemhez.
Meddig lehet méregetni a pöszit, a gyerek kárára?
Vagy egy ilyen szitu, pontosan hogyan zajlik a valóságban?
A jogszabállyal vergődőket kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!