Mi a jellemzőbb, inkább a férfiak vagy inkább a nők bocsátanak meg könnyebben a bántalmazó, mérgező, rossz, sérült, alkalmatlan (stb.) szülőknek?
1
Lehet, hogy a bátyád csak bevette a leszarom tablettát és az örökségért cserébe jópofizik.
Szerintem a megbocsájtás nem függ az illető nemétől, sokkal inkább az érzelmi beállítottságtól. Mi négyen voltunk testérek, a húgom (4. gyerek) és a bátyám (2. gyerek) megbocsájtott, az öcsém (3. gyerek) és én (lány, első gyerek) nem, és soha nem is fogunk.
Férfiak
Őket a szülők jobban vissza tudják édesgetni, vagy lehet azt hiszik hogy ettől majd ő hőssé válik és ő lesz az aki összetartja a széthullott családot
Szerintem naívabbak ebben a tekintetben mint a nők
Mindenki, aki akaratgyenge, és jól esik neki, hogy esetleg felnőttként is beleszólnak mindenbe, amit tesz.
Ismerősi körben látok ezt is, azt is... én mondjuk már vagy tízéve nem beszélek anyámmal, köszönje magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!