Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tiszteletlen voltam apámmal?

Tiszteletlen voltam apámmal?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, és az utóbbi másfél évben már két kutyát ütöttem el autóval. Ezután apám kioktató szónoklatára azt válaszoltam, hogy:

-Nincs szerencsém a kutyákkal.

- (apám) Érdekes, hogy én már 20 éve vezetek, mégsincs ilyen szerencsém velük!

-Más meg egy életet leél a feleségével, te pedig az utóbbi 20 évben már háromszor elváltál. Neked a nőkhöz nincs szerencséd.

Ezután valami olyasmit mondott, hogy látszik, hogy anyám nevelt, mert ugyanolyan tiszteletlen vagyok, mint ő, majd sértődötten elment.

nov. 6. 00:01
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
60%
#40 azért rövid időn belül két kutyát is elgazolni enged egy kicsit következtetni arra hogy lehet hogy nem csak peches a kérdező hanem a vezetési stilusaval is gond van. Ezt gondolta az apja is, ő meg magyarázat helyett csípőből visszatamadt egy olyan dologgal aminek köze nem volt a szituációhoz, csak vissza akart vágni neki. Ez mondjuk nem épp a legjobb jellemre vall.
nov. 9. 04:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!