Tiszteletlen voltam apámmal?
20 éves vagyok, és az utóbbi másfél évben már két kutyát ütöttem el autóval. Ezután apám kioktató szónoklatára azt válaszoltam, hogy:
-Nincs szerencsém a kutyákkal.
- (apám) Érdekes, hogy én már 20 éve vezetek, mégsincs ilyen szerencsém velük!
-Más meg egy életet leél a feleségével, te pedig az utóbbi 20 évben már háromszor elváltál. Neked a nőkhöz nincs szerencséd.
Ezután valami olyasmit mondott, hogy látszik, hogy anyám nevelt, mert ugyanolyan tiszteletlen vagyok, mint ő, majd sértődötten elment.
Jól megmondtad... ja, bocs, nem, csak levágtál neki egy hisztit, miközben felelőtlen idióta vagy, akinek jogsit sem kellene engedni.
Apád magánéletéhez meg semmi közöd és semmi jogod nincsen beszólni neki.
Látszik, hogy te is csak papíron vagy felnőtt... kár, hogy az autó az már ott van a segged alatt, mikor vezetni nem tudsz.
Ha az APÁNK magánéletéhez nincs közünk, akkor kiéhez van? XD
No meg akkor apuci se pofázzon.
És kérdező, "csak" két kutya, de ennyi erővel két gyerek vagy illuminált állapotban lévő felbőtt vagy idős ember is lehetett volna.
A gyerekek főleg hajlamosak ide-oda rohanni, mikor megkergülnek, és nem mentség, hogy nem láttad őket. Úgy kell megválasztani a sebességet, hogy időben meg tudj állni, hogyha bárki kilép eléd - mert gondolom a kutyák nem az autópályán kódorogtak :D
18
Ha a családban nincs közünk egymás magánéletéhez, az tényleg súlyos. Mindenesetre akkor az apuka se szóljon bele a fia dolgába.
Vagy a fenenagy tapintat csak az egyik irányba működik?
Mondjuk, hogyha az én gyerekem kezdene elszámoltatni, miért váltam el húszéven belül háromszor, gondolom jó kretén kioktató modorban, nem látna túl sűrűn.
Fingja nincs az életről húszévesen, csak nagyon okos, mert azt hiszi, mindent tud. Egy francokat tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!