Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tiszteletlen voltam apámmal?

Tiszteletlen voltam apámmal?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, és az utóbbi másfél évben már két kutyát ütöttem el autóval. Ezután apám kioktató szónoklatára azt válaszoltam, hogy:

-Nincs szerencsém a kutyákkal.

- (apám) Érdekes, hogy én már 20 éve vezetek, mégsincs ilyen szerencsém velük!

-Más meg egy életet leél a feleségével, te pedig az utóbbi 20 évben már háromszor elváltál. Neked a nőkhöz nincs szerencséd.

Ezután valami olyasmit mondott, hogy látszik, hogy anyám nevelt, mert ugyanolyan tiszteletlen vagyok, mint ő, majd sértődötten elment.

ma 00:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

'Jól odamondtál neki.'

Ki tudja, neked milyen "szerencséd lesz a nőkhöz".

Megjegyzem 50 éve vezetek, ezalatt egy kecskét ütöttem el Afrikában -ki akartam kerülni a "hátulja" felől, ki gondolta volna, hogy megpördül mikor odaérek...

ma 00:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Lol oké ez vicces volt. Ja tiszteletlen volt, majd kiheveri az egoja.
ma 00:47
 3/5 anonim ***** válasza:
1: nem mindegy hol laksz, én 11 évig vezettem abszolút balesetmentesen, majd Romániániában egy hét leforgása alatt elütöttem egy kutyát és 2 másik alkalommal a tiszta szerencsén múlott hogy ki tudtam kerülni. Ott össze vissza kóborolnak falkában szabadon, voltak utcák ahol azért nem mentem 20nál gyorsabban, mert tele volt az egész kóborkutyákkal. Pl Debrecen belvárosában ez nem jellemző.
ma 00:49
 4/5 anonim ***** válasza:
58%

Mindketten hülyék vagytok.

Te tanulj meg normálisan vezetni és javíts a reakcióidődön, ahelyett, hogy kb alszol a volán mögött és itt picsogsz.

Ő meg ha ekkora womanizer macsó pasi akkor álljon bele és kezelje a kellő öniróniával az életvitelét ahelyett, hogy picsog.

ma 01:04
 5/5 anonim ***** válasza:
58%
Maradjunk annyiban, hogy apád egy idióta.
ma 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!