Tiszteletlen voltam apámmal?
20 éves vagyok, és az utóbbi másfél évben már két kutyát ütöttem el autóval. Ezután apám kioktató szónoklatára azt válaszoltam, hogy:
-Nincs szerencsém a kutyákkal.
- (apám) Érdekes, hogy én már 20 éve vezetek, mégsincs ilyen szerencsém velük!
-Más meg egy életet leél a feleségével, te pedig az utóbbi 20 évben már háromszor elváltál. Neked a nőkhöz nincs szerencséd.
Ezután valami olyasmit mondott, hogy látszik, hogy anyám nevelt, mert ugyanolyan tiszteletlen vagyok, mint ő, majd sértődötten elment.
'Jól odamondtál neki.'
Ki tudja, neked milyen "szerencséd lesz a nőkhöz".
Megjegyzem 50 éve vezetek, ezalatt egy kecskét ütöttem el Afrikában -ki akartam kerülni a "hátulja" felől, ki gondolta volna, hogy megpördül mikor odaérek...
Mindketten hülyék vagytok.
Te tanulj meg normálisan vezetni és javíts a reakcióidődön, ahelyett, hogy kb alszol a volán mögött és itt picsogsz.
Ő meg ha ekkora womanizer macsó pasi akkor álljon bele és kezelje a kellő öniróniával az életvitelét ahelyett, hogy picsog.
Hát, gondolom már nem a mamahotelben vered a jancsit ha ekkora pofázmányod van hanem le is tettél valamit az asztalra, segítség nélkül.
Ha meg nem tudsz vezetni, ne vezess. Én 20 éve vezetek balesetmentesen.
És ja, nem tudni neked lesz-e szerencséd a nőkhöz.
Mi köze az autóvezetésnek a magánéletéhez? Ez így tényleg fura visszapofázás.
Egyébként meg figyelj oda jobban a környezetre, amikor vezetsz, ha meg olyan a hely, akkor a körülményekhez képest választ meg a sebességet :S Legközelebb lehet, hogy nem lesz kutyával szerencséd, hanem valami humán libben ki eléd, és azt nem úszod meg apád beszólásával ...
Nagyon nem egy a kettő és az összehasonlításod is gáz!
Apád nem ölt meg senkit. Ha ilyen figyelmetlen vagy, akkor akár egy gyereken is átgázolsz majd! Tudod, ők is hajlamosak össze vissza szaladgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!