Tiszteletlen voltam apámmal?
20 éves vagyok, és az utóbbi másfél évben már két kutyát ütöttem el autóval. Ezután apám kioktató szónoklatára azt válaszoltam, hogy:
-Nincs szerencsém a kutyákkal.
- (apám) Érdekes, hogy én már 20 éve vezetek, mégsincs ilyen szerencsém velük!
-Más meg egy életet leél a feleségével, te pedig az utóbbi 20 évben már háromszor elváltál. Neked a nőkhöz nincs szerencséd.
Ezután valami olyasmit mondott, hogy látszik, hogy anyám nevelt, mert ugyanolyan tiszteletlen vagyok, mint ő, majd sértődötten elment.
'Jól odamondtál neki.'
Ki tudja, neked milyen "szerencséd lesz a nőkhöz".
Megjegyzem 50 éve vezetek, ezalatt egy kecskét ütöttem el Afrikában -ki akartam kerülni a "hátulja" felől, ki gondolta volna, hogy megpördül mikor odaérek...
Mindketten hülyék vagytok.
Te tanulj meg normálisan vezetni és javíts a reakcióidődön, ahelyett, hogy kb alszol a volán mögött és itt picsogsz.
Ő meg ha ekkora womanizer macsó pasi akkor álljon bele és kezelje a kellő öniróniával az életvitelét ahelyett, hogy picsog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!