Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha anyám folyton azt mondja,...

Ha anyám folyton azt mondja, hogy legyek tisztelettudóbb, de egy konkrét esetet se tud mondani, amikor rákérdezek, akkor mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Ha nem tudom, konkrétan mikor, mi a rossz, azon nem lehet változtatni.

Mondtam az ismert mondás után, hogy nemcsak a néma gyereknek nem érti az anyja a szavát, hanem a néma anyáét sem a gyerek.

2024. okt. 10. 18:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
29%

Mert belefáradt, és szeretné, ha te éreznél rá, és ugyanakkor szomorú, hogy nem jössz rá magadtól, és ezt neki kell elmagyarázni.

Erre tippelek, persze lehet, hogy nem.

2024. okt. 10. 18:37
 2/16 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem az a megoldás, hogy tisztelettudóbb leszel. Tudod te azt nagyon jól mire gondol amikor ezt mondja, kár megjátszani a hülyét.
2024. okt. 10. 19:00
 3/16 anonim ***** válasza:
28%
na ugye mondtam én
2024. okt. 10. 19:15
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom nagyjából mindenben bunkó vagy vele, erre érti.
2024. okt. 10. 19:39
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon is tudod, mire érti.

Anyád nem a haverod, nem a szolgád, és nyilván elméletben tisztában vagy a klulturált beszédstílus alapjaival is.

2024. okt. 10. 19:49
 6/16 A kérdező kommentje:

Éppen ez az. Rákérdezek konkrétan, és mindig az a válasz, hogy most épp konkrétan egyet sem tud mondani.

Ha annyira a szívére vesz valamit (lehet, hogy joggal, konkrétum hiányában én is csak találgathatok), akkor hogy nem jegyzi meg?

Ezt neki is mondtam, erre a túl van tárgyalva szöveggel jött.

2024. okt. 10. 20:36
 7/16 anonim ***** válasza:
55%
Ez passzívagresszív érzelmi zsarolás. Kategórikusan vissza kell utasítani.
2024. okt. 10. 20:55
 8/16 A kérdező kommentje:
Mármint én utasítsam vissza vagy ő?
2024. okt. 10. 22:28
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg, hogy legközelebb, ha netán túltolod a dolgokat, hogy akkor ott és akkor mondja meg, hogy ez így nem tetszik neki.
2024. okt. 11. 00:43
 10/16 anonim ***** válasza:
30%
9-es! Úgy van, még bátorítsd is a gyereket, hogy parancsolgasson az anyjának, meg számonkérje! Nehogy már a szar húzza le a WC-t! Kisgyerek húzza meg magát, és kussoljon!
2024. okt. 11. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!